+1 yılEşit olamaz mesela dinen bir erkeğin kapatması gereken yerleri ile bir kadının kapatması gereken yerler aynı değil yani bir kadın dinen nasıl olması gerekiyorsa öyle olmalı bir erkek de dinen nasıl olması gerekiyorsa öyle olmalı mesela erkekler göğüsleri açık gezebiliyor diye bu kızlarda göğüsleri açık gezsin o zaman yani eşit değildir bir kızla erkek ama eşit olması gereken yerler çok tabi
32 Yorumla- +1 yıl
Dini katmazsak esitiz
En İyi Cevaplar
Tam benim manitam olucak hatundur
50 Yorumla
+1 yılKadın haklarını savunurum hatta bazı konularda eşitliği de savunurum ama yeri geldiğinde bu konuda erkekler daha üstün olmalı zaten demisliğimde olmuştur. Feminizmi erkek düşmanlığı görenler veya kadın üstünlüğü gibi görenlerin demek istenileni bir türlü anlamak istemedikleri için böyle kalıplara soktuklarını düşünüyorum.
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Feministim diyenlerin cogu kadını üstün tutuyor. Esitlik oldugunu kendilero bilmeliler once. Genelleme yapmıyorum bazıları icin konusuyorum. Burda bile bikere erkeklerden nefret ediyorum. Feministim diye kac soru gordum hatırlamıyorum. Ama onun dısında kadın erkek esitliğini savunanlara laf yok. 😊
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
19 yasina kadar kimsryle cikmamis kimseye guvenmemis ilki ben oldugum bir sevgilim vardi. bazi konularda beni yanlis anlardı. ornek vermek gerekirse su kalemi tut desem ve bunu mesajla soylesem emir kipi diyr bana emir cumlrsi kullanma derdim. yanlis anladin dedigimde kabul etmezdi. beni anlamak istemezdi hep kendi bilirdi gorurdu olani biteni. cok yormustu beni
02 Yorumla- +1 yıl
E bunun feministlikle alakası ne?
+1 yılşimdi bir topluluk var ki tüm erkeklerin katledilmesi gerektiğine inanıyor. diğer bir grup kadına her şey serbest olmalı erkek kısıtlanmalı diyor. eşitliği savunan gerçek feministler haklılar ve destekliyorum zaten. neden evlenilmesin.
32 Yorumla- +1 yıl
Biriyle iddiaya girdim o evlenilmeyecegini savunuyordq
- +1 yıl
işte tuhaf tuhaf insanlar var
- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşitlik diye birşey yok o yüzden saçma geliyor. Boşuna kürek çekmek.
Ama hal gerçek şu ki türkiyedeki kızların büyük çoğunluğu cinsiyetci asla eşitlik istemiyorlar. Erkekleri rahatlığına göre kıskanıyorlar.111 Yorumla- +1 yıl
Eşitlik diye bir şey var.
- +1 yıl
Hayır yok, herkesin kendi vasıfı vardır.
- +1 yıl
Ay senle ugrasamiycam
- +1 yıl
Uğraşma zaten
- +1 yıl
Haklısın senin gibi kör zihniyete sahip olan biriyle benim eşit olmam mümkün değil
- +1 yıl
@kusoldubeybi neyimiz eşit olabilir söyler misin? Hukuksal diyorsan zaten o temin ediliyor. Sizin derdiniz ne bana söyler misin? Ne istiyorsunuz yani? Eşit neye diyorsunuz? Bu hayatta eşit diye birşey mi var da siz de istiyorsunuz? Erkeğin de kadının da kendi becerileri ve üstün olduğu ayrı ayrı konular vardır. Bu hayatta eşit diye birşey yoktur.
- +1 yıl
Öncelikle sunu aklına kazıman lazım kadın ve erkek birer yarımdır birleşince bütün olurlar, kadın erkek olmadan olmaz erkek kadınsız yaşayamaz sen bu farkları direk eşit değiliz erkekleri kıskanıyolar diye yorumlarsan senin gibi insanlarla bu ülkede bir arpa boyu yol gidemeyiz. Erkek egemen toplum olma isteğinin hayranı olmuşsunuz bu tiksinç.
- +1 yıl
@kusoldubeybi gitsin o zaman kadınlar inşaatta taş taşısın da görelim? Erkekler gidip çocuk yapsın da görelim? Herkesin kendi vasıfı vardır. Herkesin kendi görevi vardır. Bak doğru diyorsun erkek kadını kadın erkeği tamamlar yani herkesin kendi görevi vardır. Asla eşitlik diye birşey olamaz. Eşitlik kavramı adalete aittir. Benim hukuklarımla senin hukukların eşittir ve ayrım yapılamaz.
- +1 yıl
Kadının erkeği hamile bıraktığı erkeğin de çocuk dünyaya getirdiğini beklemediğimiz sürece evet çoğu alanda eşitlerdir, erkek kuaför olduğu gibi kadın tır şoförü olabilir. Evet bugün toplumumuzda koyun sürüsü psikolojisiyle herkesin direttiği bir görüşten bahsediyorsun ama bugün bunu kabul edersek yarın da kadınlar sokakta gezmesin, insan içine çıkmasın gibi saçma görüşlerin doğmasına olanak sağlıyorsun.
Kadın ve erkek dini, dili ve ırkı ne olursa olsun doğumundan itibaren eşittir, kim ne derse desin ruhunun en derininde eşit olmayı sürdürecektir hepinize inat elimizin hamuruyla sokaktayız, sonuna kadar da bu görüşlere karşı eşitlik için mücadelemizi edeceğiz ☺️
- +1 yıl
@kusoldubeybi Kusura bakmayın ama daha neyin eşitliğini savunduğunuz bile bilmiyorsunuz. Eşitlik hakkında tek argüman söylemediniz. Sizin anlatmak istediğiniz kadın hakları ve hukuksal eşitlik. Daha önce dediğim gibi hukuksal olarak herkes eşit kanun karşısında buna kimse itiraz etmiyor, Ben de Kadınlara şiddete, zorbalığa, haksızlığa karşıyım. Ama kadın erkek eşitliği diye bir şey yoktur. Erkeğin her yaptığını kadın, kadının her yaptığını erkek yapamaz. Buna çabalamak da boşuna kürek çekmektir.
- +1 yıl
Şu noktaya kadar bir sey anlatamadıysam bundan sonra anlatmaya çalışmakta bosuna iyi aksamlar size
Ben feminist kızları severim onlarla iyi anlaşıyorum zaten bir tek.
24 Yorumla- +1 yıl
İlla şu dini katcan dimi😄
+1 yılBen de feministim ve güncellemede sorduğun soru baya aptalca.
11 Yorumla- +1 yıl
Ya biriyle burdan iddia ya girdim onun şeyi o
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne dense bizim bildigimiz feministler. erkek dusmani oluyor yoksa. esitligi savunanlara lafimiz yok
25 Yorumla- +1 yıl
Ay erkek düşmanı olan feministim diyor adimizi karaliyor ya.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Askerede gidicem zaten de 158 boyla askere alıyorlar mi?
kayitdisi calisan kadinlar icin... emekci onurlu kadinlar icin savunulmasi gereken bir ideoloji...
21 Yorumla- +1 yıl
Güncele bakar mısın
Ozaman bir feminist kadın yanındaki adamın kapısını çok rahatlıkla açabilir öylemi 😂😂😂😂
232 Yorumla- +1 yıl
Ne?
- +1 yıl
Aynen bu kibarlikla alakali bisey
- +1 yıl
@eauzun şimdi bu kibarlıksa bir bayanda içinden gelerek o kapıyı açmalı ozaman karşındakinden bekleyemessin feminist için demiş kadın erkek eşitliğini savunur demiş şimdi eğer ki eşitse bu durumda bu erkeğe göre özgü birşey olmaz ben hiç bir bayanın bir erkeğin kapısını açtığını görmedim. feministsen bu durumada pozitif olup bu yargıyı kabul edeceksin ha değilsen karşındaki beyfendiden beklemen çok normal. ayrıca her erkek bir değildir kadına saygı duyarım ben gerekirse kapısınıda açarım başımdada taşırım.
- +1 yıl
@eauzun Öncelikle şu kuzum lafını kaldır benimle konuşurken. Ben açıklamamı yaptım eğer sen feministsen o beyfendinin kapısınıda açarsın kadın erkek eşit çünkü bir feminste göre. değilsen karşındakinden beklemen çok normal. Kibarlık erkektede bayanda da olmalı. Özlden yaz saygı çerçevesinde uzun uzun konuşabiliriz destan yazmana gerek yok. Şu fenerin maçı bir bitsin gelirim.
+1 yılKızla eğlenip evlenmenin ne alakası var ki feministlikle hatta şu an kız erkek eşitliğini savunmayan çok az Kaş'ım vardır
11 Yorumla- +1 yıl
Biriyle bir iddia ya girdim de o konu hakkinda
Orkoklordon nofrot odoyorom kafasindaki feminist oldugunu dusunen kadinlardan nefret ediyorum kusasim geliyor, ama gercek feminizmi bilenlerin sonuna kadar arkasindayim, feminizm guzeldir.
20 Yorumlaayrıntılara fazla takılıyorlar. abartmayı seviyorlar.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı. Feministim. Her insanın feminist olması gerekir zannımca
20 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek eşit sayılamaz. İkisininde eksik yanları vardır. Ancak bir araya geldikleri zaman tamamlanırlar. Tek başına hiçkimse kimseden üstün sayılamaz. Sadece ilahi olarak erkeklere verilmiş bazı görevler vardır.
10 Yorumla
+1 yılmadem feminizm eşitliği savunuyor neden kadının beyanı esatır diye insan haklarına aykırı bir yasa çıktığında desteklediler itiraz eden kimseyi görmedim feminizm sadece sözde eşitliği savunuyor. ama bu düzen böyle gitmez ya bu hukuktaki adaletsizliği aklı selim birileri düzeltir ya da büyük bir şey yaşanir ondan sonra kendiliğinden düzelir
00 Yorumla
+1 yılYanlış bilenlerden bıktım doğru bilenlere arkanızdayım kızlar devam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Feministlik bence içi boş olgulardan bir tanesidir. Hesabı 2 sefer ödedim diye erkek arladaşından ayrılıp ömür boyu çalışıp evine getirdiği parayı sorun etmeden paylaşan erkekler varken çalıştığı parayla 3 gün evine baktım diye eşinden boşanmayı düşünen bir dünyada feminizm olamaz.
14 Yorumla- +1 yıl
Karistiriyolar diye feminizmi kotuleyemezsin
- +1 yıl
😒😒😒
+1 yılyani tanıma göre, kadınla erkeği üstün görmeyen bir varlıkla evlenebilen kadına ben acırım. Burada seçici unsur kadın olarak düşünürsek.
02 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
nasıl niye? seni eşit görmeyen birinle evlenmeyi istedigin zaman hala haklı durumda mı oluyorsun? Yani aslandan kedi olmasını ya da yılanın sincap olmasını mı sorguluyorsun?
+1 yılKadin erkek esitligini savunuyorum o zaman bende feministim 😍
10 YorumlaFeminist ligi destekleyenler, iş gücü artsın diye kadın köle yede ihtiyaç var diyen, kan emici kapitalist patron lar dır. Feminist kızı seven erkek yoktur, varsada erkek denilmez ona, kadınsı yumuşak erkek tir
00 Yorumla
+1 yılAlayının canı cehenneme. Bir feministe ben olmadan anne bile olmazsın demiştim. Oda sperm bankadından sperm aşır olutum dediydi. Tabi kafası o sperminde bir erkek tarafından üretildiği gerçeğini anlayabilecek kapasiteye sahip değildi 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Bunun feministlikle alakası yok yanliz
- +1 yıl
Var canım.
- +1 yıl
Onun yaptığı resmen erkek düşmanlığı
- +1 yıl
Arkadaşım kadın erkek eşitliği diye bir şey olamaz ya. Bir kadın erkekler gibi açık giyinemez. Erkeklerin girip çıktığı her mekena girip çıkamaz. Aynı şekilde kadınların yapıpta erkeklerin yapamayacağı şeyler var. İki zıt cinsiyetin eşit olması ilkesine dayanan bir görüşü nasıl destekliyorsunuz anlamıyorum açıkçası 😕
- +1 yıl
Giyinebiliriz, girip çıkabiliriz. Buna kimse karışmaz.
- +1 yıl
Eminim kimse karışmaz. Büyük bir ihtimalle buna senin ailen bile fazlasıyla karıştığı için Feministsin. Üstelik her şeyi giyinip her mekena girerseniz gün gelir çıkamazsınız bu ülkede ben söylüyorum. Kanadada yaşıyormuşuz gibi konuşuyorsun. Oyunu kurallarına göre oynamazsanız bu ülkede kadınlar olarak zarar görmeye devam edeceksiniz. Bize kimse karışamaz havalarında dolaşmayın diye diyorum ve yine sizin iyiliğiniz için. Tabii anlarsan.
+1 yılNasıl evlenicen erkek düşmanı bunlar :D
12 Yorumla- +1 yıl
Offf erkek düşmanı değiliz eşitlikciyiz sadece😒
- +1 yıl
O zaman olur :)
Eğer öyleyse iyi buluyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Güncele bak
- +1 yıl
Tamam baran😑
feministlerin 3 memesi var mı gerçekte
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır 😮
+1 yılBen bir feminenin erkeği savunduğunu görmedim ablacığım bende şu zamana kadar bu adın altında bir savunma yapmadım yapana eyvallah 😎
25 Yorumla- +1 yıl
Erkeği neden savunsun ki üstün görülen zaten erkek. Kadınların erkeklerle eşit olduğu savunuluyor sadece.
- +1 yıl
Biz eşitlikten değil adaletten yanayız ama kadının değeri hor görülüyor üstün olmayı hak etmiyor muyuz sence 😉
- +1 yıl
Ben esitlikciyim cinsiyetci değil.
- +1 yıl
Yav he he😂😂😂
- +1 yıl
Sen bu kafayla gitmeye devam et. Yazık.
+1 yılO kişi beniiiim :D Ağır feminist oldum
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kadına kadın erkeğe değer vermeli.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte eşitlik
- +1 yıl
Feministligin eşitlik kavramı tam olarak nasıl onu bilmiyorum ama eşitlik her turlu şartların aynı olması demek olmamalıdır.
- +1 yıl
Niye
O zaman ok desteklerim
12 Yorumla- +1 yıl
Güncele bakarmisin
Kimse evlenmez bu ülkede 😂
Evde kalmaya mahkum kızlardır02 Yorumla- +1 yıl
Niye
+1 yılFeministler kadın erkek eşitliğini savunmaz kadınları savunur :D ben mesela göremedim hukukta kadına ayrıcalık tanındığında eşitlik diye bağıran :D
25 Yorumla- +1 yıl
Hayır yanlışın var
- +1 yıl
Mesela nerde yanlışım var
- +1 yıl
İlk cümlen yanlış
- +1 yıl
Örneğini verip açıklamasınıda yaptım, sen gördün mü hiç?
- +1 yıl
Evet?
her şeyin aşırısı zarar.
10 YorumlaLez sanan cühelalar var.
20 Yorumla
+1 yılDestekliyorum feministleri sende öyle misin
12 Yorumla- +1 yıl
Tabikide
- +1 yıl
İyimiş ozaman destekçinim
+1 yılHerkes olmali ne var bunda
11 Yorumla
+1 yılÇok iyi şeyler düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılşimdi öğrendim
12 Yorumla- +1 yıl
Güncele bakarmisin
- +1 yıl
özellikle evlenirdim. çünkü bende bu düşüncrdeyim ama şimdi ki kızlar işine gelincr eşit işine gelince biz bayanız diyorlar
+1 yılSana hayranım
11 Yorumla- +1 yıl
Soruma cevap lütfen alakasiz görüş yapma.
+1 yılKedilerinin olduğunu düşünüyorum 😂
20 Yorumla
+1 yılFeministim
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana uzak.
21 Yorumla- +1 yıl
Neden
+1 yılönce insan olsun zaten
10 Yorumla
+1 yılkimse bana erkekle kadın eşittiri inandıramaz...
11 Yorumla
+1 yılFeministim
10 Yorumlaiyilerrr
10 Yorumla
+1 yılİyidir hoştur 😂
20 Yorumlafemisnittirler
10 YorumlaGördüğüm feministler ve hayvanseverler itici
00 Yorumla
+1 yılMantıklı
10 YorumlaBısı dusunkuom kanks
10 YorumlaFeministleride sevmiyom
00 Yorumla
+1 yılkimse bilmiyor bunu
10 Yorumla
+1 yılFeministler kadar igrendigim bir . grup yok
16 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Erkek dusmanligi yapıyorlar bana düşman olana düşman olmam kadar dogal bsey yok
- +1 yıl
Onlar feministlik altında erkek düşmanlığı yapıyor. Ben feministim ama erkek düşmanı degilim. Bir sürüde sevgilim oldu.
- +1 yıl
Sevgilin oldu ve gereksz sacma triplere girnediysen sıkıntı yok
- +1 yıl
Tamam sıkıntı yok
- +1 yıl
Kusura bakma ama cümlelerinden ne kadar cahil olduğun belli feministlerin erkek düşmanı olduğunu düşünüyorsan bu senin sorunun dünyada bir çok ERKEK feminist var ve feminsitler erkek hakları içinde yürüyüşler ve provogandalar yapıyor. lütfen önce araştırın birseyi sonra burada konuşun.
+1 yılKendi kendilerini sabote ettiklerini düşünüyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Kadın ve erkek eşittir. Ama bunu kanıtlamaya çalışmak, erkeklerin yaptıklarını biz de yapabiliriz demek hem mümkün değil hem de eşit olunmadığını gösterir.
- +1 yıl
Mümkün
- +1 yıl
Doğada her iki cinsiyete de bir takım görevler biçilmiştir. Her şeyi yapabilirim mantığı sadece gülünçtür.
Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Kadın erkek eşit değildir
13 Yorumla- +1 yıl
Eşittir.
- +1 yıl
Bende
saçmalık hayır evlenmem
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
sen öyle sanıyorsun...
03 Yorumla- +1 yıl
Senin öyle sandığını sende öyle sanıyorsun
- +1 yıl
bişey demiyorum.. şu feminist tipleri biraz sorgula.. söylediklerine değil yaptıklarına bak..
onların çoğunun asıl derdi kkadını avantajlı duruma getirmek..
sen hiç kadınlar da madende çalışsın diyen bir kadın hakları savunucusu duydun mu? ama kadın erkek milletvekili sayısı yarı yarıya olsun diyen kadın duydum.. milletin iradesine kota koymayı teklif edecek kadar pervasız bunlar - +1 yıl
😒😒😒
+1 yılevlenmem tabii
13 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
kızlar feministliği yanlış anlıyor dediğin gibi sadece kendini savunuyolar
- +1 yıl
Yanlış anlamayan biriyle peki?
Sacmalik
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bizden üstün olduğunu dusunmen saçmalık asıl
- +1 yıl