Evleneli daha 2 yıl oldu her şey çok iyi giderken birden anlamadım şeyler olmaya başlıyor gerçekten bu durum beni çok üzüyor çok fazla takıyorum ağlıyorum üzülüyorum hatta kendime bişeyler yapmayı düşünüyorum vicdan azabından beter olsun gerçekten sürekli ben alttan almaktan yoruldum ona sorarsan hep o seviyor altan alıyor değer biliyor ama doğru değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmak isteyen sensin ne demeliydi
siz kadınlar ne değişik tuaf anormal varlıklarsınız ya
bi dediğiniz bi dediğinize tutmuyor
bi düşünceniz diğer bir düşüncenize tutmuyor
bi isteğiniz diğer bir isteğinize tutmuyor
B. K lu değnek gibi aşşasını tutsan B. K yukarsını tutsan B. K , ya elimden kaçırmamam lazım karıcımı onu çok seviyorum ona aşığım ortadan tutum bari de gitmesin desen ortası da B. K
Allahım bu yaşıma kadar evlenmeme fırsat vermediğin nasip etmediğin beni bu yaşıma kadar evlendirmediğin için sana sonsuz şükürler olsun Rabbim. nolur Allahım beni ölene kadar evlendirme bu kadınların şerrinden sonsuza dek sana sığınıyorum10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bişey yapma. aa. Tamam ayrılıyorum de sende. Ailen yokmu yanlarına dönersin. İşe de başlarsın.
zaten öleceğiz hepimiz. Bir çişli adam için değermi03 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef ailem beni kabul etmez hepsi biyerlerde dağılık babam daha da zindan eder hayatı onlardan kaçmak için evlendim zaten
- +1 yıl
Hangi şehirdesin? İşe girip çalışsan kendine güven gelirdi
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum yurt dışında yaşıyoruz biz
+1 yılÖyleyse asıl sen onu seve seve bırak gerek yok öyle birine. Asla kendine zarar verme gerçekten hiçbir şey kendinden daha önemli değildir her zaman kendini her şeyden ve herkesten önde tut ve kim olursa olsun başka insanlar için üzülme
00 Yorumla
Şu lafı ettiğjne göre seni göndermeye dünden razı demektir. Ayrılmayı bu kadar çok istiyor madem, onun uğurlamasına fırsat vermeden sen çık git o evden.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kez yine böyle bir kavgada aldım topladım eşyalarımı o zamanda yumuşuyor beni geri döndürmek için elinden geleni yapıyor niye anlam veremiyorum... normalde çok iyiyiz ama bir kez kavga edince ikimiz de bitirmek bilmiyoruz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
16Cevap
Ayrılmak istediğini söylemişsin oda dünden razı azıcık güçlü olmayı denesen erkekler karşındaki kadını ezik büzük görmek istemez tam tersi güzel becerikli ve herşeyin altında kalkabilecegini göster ona onsuzluk gözünü korkutmasın insn bana kimse kimseye oksijen degil
215 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Soran+1 yılDaha önce böyle bir kavgada topladım eşyalarımı gerçekten gidecektim kararlıydım ama o zaman geri döndürüyor yumuşuyor peki neden bu kadar çok kırıyoruz anlam veremiyorum... normalde çok iyiyiz ama bir kez kavga edince ikimiz de bitirmek bilmiyoruz
Soran+1 yılBen üstlendiğim kadar üstlendim birazda o bir şey yapsın
Soran+1 yılBu derece mi gerçekten benim ağırıma gidiyor herkes çok kusursuz ve mutlu gibi görünüyor
Soran+1 yılYani tabi ama yineden bilemiyorum
Soran+1 yılBen konuşmam
- +1 yıl
Tatlım trip yapta dozunda olsun karşındaki insada biyere kadar tahammül eder e sen kendine yapar durursun bi masa hazırla bak çocuk ta yok diyosun giyin kuşan eşine hem güzel güzel sohbet et hem eşinle dertlerini paylaş e sen konuşma huzursuzluk var de ama beni kendi anlasın de olmazki canım erkekler bizim gibi ince düşünmez bunu yaz bir kenara
Soran+1 yılÇok iyi söyledin canımda yapamıyorum ben herşeyin farkındayım ama onunda beni tanıması gerekiyor artıkk sussa braksa geçer giderim belki ama yapmasın oda
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum canım
+1 yılTartışma anında söylenen sözlere dikkat etmemelisin. Kendine zarar verme vah gidene derim. İnsan oğlu bir üzülür iki üzülür sonra döner hayatını yaşar zaman geçtimi bit gitti. Onun yerine biraz uzaklaşın ailenin yanına gidebilirsin biraz havamız değişir ve bir birinizin kıymetini anlarsınız. İlişki terapistine gidebilirsiniz imkanınız varsa.
Sorunları konuşmak ve ortak yolu bulmaya çalışmak gerekir11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kendi ailemden okadar çok cektim ki inan onlardan uzaklaşmak için evlendim kendi ailem huzurum olsun diye ama bazen insanın sinirleri dayanmıyor gerçekten...
+1 yılBu şekilde devam etme bence, sonu hoş yerlere gitmez. İkinizde tamam diyorsan ayrılın yıpranmana değmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalde 2 yılda ikinci kavgamız bu ben onun huyundan suyundan gidince tamam ama ben kavga çıkariyim veya kavga edelim bi konuda ben alttan almadığım sürece durumlar ayrılığa kadar geliyor elalemin nasıl karıları var sabahtan akşama kadar dır dır vır vır çok pişmanım
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. İkinizi birden dinlemeden bir şey demek yanlış olur. Bu arada olmuyorsa zorlamanında alemi ve zevkle uğurlayacak biri ile de evli kalmak bikemedim yani
018 Yorumla
Soran+1 yılGidecek hiç bir yerim yok tek çarem kendimden vazgeçmek olur
Soran+1 yılYok gerçekten ben ailemden kaçmak için evlendim tamam aşk evliliği yaptık ama ben huyundan suyundan gidince tamam bir kavgada ben alttan almiyim durum boşanmaya kadar geliyor eşim çok umursamaz ve bu tavrı beni çok üzüp kırıyor bende üzülüp kırılınca bişeylere zarar vermekle kendimi hafifletiyorum deliriyorum
Soran+1 yılKaçmak dediysem kaçarak evlenmedim ben sorunlu bir ailede büyüdüm sadece kendi ailemi kurup kendi yuvamı huzurumu istedim başka hiç bişey
Soran+1 yılSeviyorum 🥲
Soran+1 yılFarkındayım delirmelerimin sebebi zaten bu kadar umursamaz olması
Soran+1 yılBen öyle bir hayat istemiyorum işte
- +1 yıl
Anladım da sen beni anlamak istemiyorsun neyse ilk evlendiğin adam dan sonra gelinlik kefenim oldu bir daha giymem diyorsun bu da saçmalık diyorum. Şunu bil sen kendi değerini bilmezsen kimse senin değerini bilmez. Yaşantında zaten bunu gösteriyor neymiş seviyormuş yahu bizde sevdik da ama bizi sevmeyeni de yanımızda komadık evlilik olsun diye de kimse ile evlenmedik. Şimdi ya değerini sen belirle ya da o seni eziklemeye devam etsin.
Soran+1 yılÇok bilmediğin şeyler var o yüzden seni gerçekten ciddiye almıyorum değerimide cok bildim ama değerimi bilen olmadı
Soran+1 yılSinir anında bende eşime çok şey diyorum ama içim doğruları biliyor
+1 yılöyle dersen cevabı sert koyar, durduk yere neden bunu dedın?
02 Yorumla
Soran+1 yılDurduk yere demedim kavgada söyledim sinirlendim demek ki dedirtmesin
- +1 yıl
yani tartışma oldu ise insan laf söyler çekinmez, hayırlısı olsun boş ver kafada bitirdi isen gerisini arama, yakın zamanda bende aynısını yaşadım alışıyor insan
+1 yılne sorunların sıkıntıların var üzme tatlı canını kıymetini bil takma herşeyi
04 Yorumla
Soran+1 yılTaktığım için bu kadar kötüyüm zaten
- +1 yıl
Toparla kendini sorunlarını sıkıntılarını çözelim
Soran+1 yılOlmuyor ben içimdekileri silemiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni de biraz sabırlı güçlü olmalısın kendine yenilme
+1 yılAyrıl bence seni sevmiyor hiç umrunda değil baksana
00 Yorumlaüzme kendini kimse senden değerli değil eğer onu dediyse hadi güle güle de
00 YorumlaÇok ağır konuşmuş bu ne bunu demeni bekler gibi densiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEski olan olaylar vs mi var yoksa sizin aranızda gelişen işeyen mi çok erken bir süre çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılEski olaylar değil bende bilmiyorum tam olarak ne huzurumuz kalmadı
- +1 yıl
Eski olan bişey yeniden canlanmış olabilir ya da bilmiyorum sana karşı bi eksiklik veya ev halinde bir gariplik var mı sana göre
Soran+1 yılVar evet eskisi gibi değiliz gerçekten kendi evimize çıktık 2 hafta iyisek 1 hafta kötüyüz
- +1 yıl
İyi oldugunuz zamanlarla kötü oldugunuz zamanları karşılaştırdın mı peki yani şöyle diyim iyi olduğunuzda kötüye giden durum ney olabilir
Soran+1 yılEşime sorarsan benim boş kıskanclığım veya herşeyi kafama takmam ve bunu ilişkimize yansıtmam.. bana sorarsan ise eşim zaten onu kıskanmam için bir sürü neden veriyor ya kendini doğru anlatamıyor ya da benim sinir olduğumu anlayınca hemen konuyu başka yere çekiyor ama ben o zaman yalancı diyip daha da deliriyorum
- +1 yıl
Şimdi evlilikte daha yenisiniz illaki kıskançlık veya böyle durumlar olması normal kıskançlığın saçnalığı olmaz seven kıskanır sevmeyen de normal bişey der ama işte evlilikte ki olaylar sadece bu lar değildir elbette sende herşeyi kafana takma biraz sakin ol fazla üstüne gitme bakalım neler değişecek boşan demesi kolay olur ama bu benim için tabiki senin için sizin için çok zor kurulan bir yuva var dikkat etmek lazım kendisini doğru anlatmasını işte açıklayıcı konuşmasını iste daha çok şeyler var elbette
Soran+1 yılBen üzerine gitmediğim sürece zaten her şey cok iyi yolunda ama insan sürekli sakin kalamıyor bazı konular karşısında ve böyle durumlarda inan ki tek çòzùm kavga ile kaçıp kurtulmak değil
- +1 yıl
Kavga çıkarmak veya olumsuz şeyler yapmak yerine onların üzerine gidip kapatmak lazım konuşarak sende biraz üzerine gitme belkide anlatamadoğı sorunları vardır bunu anlatmasını söyle derdini öğrenmeye çalış sor bakalım
Soran+1 yılBen sormadan nasıl söylersem o da söylesin umrumda değil ben eşi hayat arkadaşı değil miyim gelsin anlatsın herşeyi tek tek ağzından almam mı gerekiyor nerden bilebilirim gün içinde ne yaşadığını söylesin...
- +1 yıl
Hemen sinirlenen ve gerilen bir kadınsın sen belliki hata sende demiyorum ama biraz daha sakin olabilirsin gelince anlatsın değil neler yaptın bugün nasıl geçti diye sorman lazım anlatmasını beklersen anlatmaz seninde biraz girişken olup sorman lazım Çünkü sen evdesin o dışarda
Soran+1 yılSoruyorum ama eşim öyle bir kişilik ki sorunlu olan şeyleri anlatmıyor veya benim kızacağımı düşündüğü şeyleri söylemiyor mesela geçen hafta iş yerine yeni kızlar başlamış ben kayınbabamdan öğrendim niye söylemedin diyorum gereksiz diyor güzelmiler diyorum görmedim diyor saçları uzun saçının uzun olduğuna dikkat ettiysen nasıl görmüyorsun beni sinirlendirmemek için diyor belki ama beni deli ediyor
- +1 yıl
Fazla üstüne gitme sende biraz rahatla onun yaptiği da yanlış sonuçta evlilik herşeyi bilmektir sevgi saygı dahilinde işi olunca yaklaşıp işi olmayınca konuşnayıp pas vermezse anlatmazsa olmaz yani karar sizin tabiki ama bazı şeyleri için çok erken o yüzden geç kalınmadan bişeylerin düzelmesi lazım buda senin elinde onun bişey yapmadığı belli sonuçta
Benim kocada ne zaman kavga etsek Arıcam babanı gelsin alsın seni ugrasamicam kaprisinle der, snra ben iki parça eşya alım çıkim derim kapıları kililtler. Erkekler değişik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılKafanız güzel sizin yeminle, ayrılcam demişin, tamam güle güle demiş, derdin ne, ayrıl o zaman.
00 Yorumla
+1 yılZevkle uğurlasın o halde kasma zaten ayrılmak istiyordun
00 Yorumla
+1 yılsende evden kov anasının babasının yanına gitsin
10 YorumlaErkek, giden kadına eyvallah demeyi bilmeli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSende zevkle ayrıl yoluna bak
00 Yorumla
+1 yılO da senden sıkılmış söyleyemiyormuş
00 Yorumla
+1 yılBoynuzluyo seni ondan rahat
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka anlamadım
- +1 yıl
Aldatiyo yani sana çok rahat
Soran+1 yılOnu nerden anladın sen
- +1 yıl
İlgilenmiyo senle dışarda cakiyo geliyo
- +1 yıl
Anladinmi
+1 yılneye takılıp üzülüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimin bana olan davranışlarına o sinirlenince ben alttan almazsam niye durum ayrılığa kadar geliyor da oturup benimle bir birimize dert etneyelim demiyor
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisin çocuk var mı
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık çocuk yok
- +1 yıl
O dan bi poh olmaz allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılNeden öyle dedin.. kendimden vazgeçmeyi düşünüyorum o da sevinsin uğurlasın sonsuzluğa beni içi rahat olsun dır dır vır vır eden olmaz öylece
- +1 yıl
Kemdimden vaz geçmek derken?
Soran+1 yılHayatıma son vermek
- +1 yıl
Saçmalıyorsun bence
- +1 yıl
Sorun neymiş
- +1 yıl
Konuşmakistersenbuyurgel
Soran+1 yılSaçmalamıyorum gerçekten çok bıktımm normalde çok iyiyiz geziyoruz tozuyoruz ama her şey bu değil sakinken her şey tamam çok iyi ama bende insanım kavga başlayınca alttan almazsam başlıyo kendinde senaryolar yazıp onaylamaya bende o senaryoları kendi yaşadıklarından kurduğunu söylüyorum iyice deliriyor ikimizde ayrılmak istediğimizi söyledik tabiki istemiyorum ama o istiyor eminim
Noldu ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEşime sorsan benim boş kıskançlıklarım ama öyle değil bana değer vermiyor gibi hissettiriyor istediğim şekilde yaklaşmıyor bana...
+1 yılBaşka biri mi var
00 YorumlaPsikolojik şiddete uğruyorsun
00 Yorumla
+1 yılAyrılın bitirin.
00 Yorumla
+1 yılüzülme sen de yoluna bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki çalışıyor musun?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden
Cevap sahibi+1 yılKendi ayaklarinin üstünde hayatını devam ettirebiliyosan bence boşan derim. Kolay değil 1 sene falan piskolojik sıkıntı çekiyorsun ama sonra her şey daha güzel oluyor.
Soran+1 yılNormalde iyiyiz eşimle ama kavgalarda çok fazla inatçıyız o da bende o yüzden bu duruma geliyoruz
Cevap sahibi+1 yılGerçek Nlamda boşanmayı düşündün mü? Yoksa sadece öylesine laf olsun diye mi? Çocuk yapmayı düşünüyor musunuz
Soran+1 yılNormalde kavgalarda söylüyoruz bunu hatta ben en son kavgamızda topladım eşyalarımı gidiyordum o zaman geri döndürmek için elinden geleni yapıyor yumuşuyor ama kavgalarda neden hiç alttan almıyor bilemiyorum.. evet 6 aydır istiyoruz ama olmuyor doktora da gittik bir sıkıntı yok çok şükür olursa olur
Cevap sahibi+1 yılYa o zaman bir sorun değil ki bu. Ciddi bir şey sandım bende. Sende zaten ayrılmak için yapmıyorsun ki bunu. Dikkat çekmek alttan almasını istediğin için yapıyorsun. Eğer bavulu alıp gitsen tipis tıpış geri dönecen. Ve böyle yapmaya devam ederseniz, sayginizi kaybedersiniz. Bence boşanma kelimesini ağzınıza almayin
Soran+1 yılSinirleniyorum napiyim oda erkek alttan alsa ne olur gönlümü hoş etse.. bak mesela iş yerine kız başlamış bana söylemiyor sonradan öğreniyorum tamam neden söylemedin diyorum gereksiz e ama adam başlayınca söylüyor kızı niye saklıyor sonra güzel mi diyorum görmedim diyor saçları uzun saçlarının uzun olduğunu gören bir insan yüzünü nasıl görmez aynı iş ortamında güzelse güzel ne yalan söylüyor ben daha da çok deliriyorum o zaman
Cevap sahibi+1 yılBelkide seni kıskandırmak istiyor. Senin kıskanç halin onun hoşuna gidiyor olabilir. Bence bunlara takılma. Fazla detaycı davranma.. anladığım kadarıyla o kaçıyor sen kovalıyor sun. Biraz da sen kaç. Bunun için taktikler verebilirim
Soran+1 yılInan eşimin beni kıskandırması en son isteyeceği şey olur yalan söylüyor ona deliriyorum ben kıskanınca oluyor tüm bunlar o da farkında ondan isteyerek yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılBence bu dediklerini yanlis anlamışsın. Ne yani kadınla bir ilişkisimi var
Soran+1 yılBence evet ben her zaman onun beni aldattığını düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılEkle beni istersen detaylı konuşalım. Yardımcı olabilirim sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılın
00 YorumlaBosanin
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke okadar kolay olsa
+1 yılAyrılmalı sin!
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşime ayrılmak istediğimi söyledim ve bana ''Zevkle uğurlarım seni.'' dedi, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler