Eşim ben ayrılıyorum dedi?

Merhaba. Hamileyim 2 aylik. Esimin ailesiyle sıkıntılarımız var kac gundur kavga oluyor evde. Sorun benim uzerime gelmesi ailesinin ve esiminde. Esimin ailesi beni annemle vuruyor ve ben telefonla oynadigimda baska seyler ima etmeye calisiyor (telefon yuva yikiyor gibi) seyler diyerek. Gecen gun esimin babaannesi bana it, terbiyesiz daha neler dedi. Dun de hamile halimle bana yemek yemedigim icin yemezse cehennemin dibine yesin insAllah ö*lür dedi. Hepsini kendi kulagimla duydum. Ama ben yine esimden vazgecmedim onun icin dayandim baska evimiz olucak diye. Ama bugun esim bana ayrilalim yolun acik olsun dedi. Sebebte Beni aramisti ben actigimda arama basarisz yazildi acilmadi telefon. Bana terbiyesiz bi kelime kullandi bende kor musun acilmadi dedim. Kendisi bana b*k yiceksin , agzina geleni soyledi. Ben dediklerine karsilik olarak soyledim onu ve ondan baska hicbir kelime kullanmadim. Bende artik sen benim icin yoksun dedim. Bugune kadar cebinde parasi olmasa bile destek oldum ona. Dogum gunumde seni bir yerlere goturup gezdiricem kiyafetler alicam dedi gunes carptigi icin kotu olmustu diye gitmeyelim dedim hic suratimi bile asmadim. Ne pahali birsey istedim nede birsey. Tek istedigim sevgi saygiydi. Onu da bana cok gordu..

Eşim ben ayrılıyorum dedi?