Eşimi terkettim?

Eşimle 1.5 yıllık evliyiz ve kendisinin ufak tefek yalanlarını yakaladım bununla beraber başka şeyler ama uyarımı yaptım sustum üstünü hic açmadım fakat son zamanlar bir işle meşgul ve ınanılmaz soğuk davranıyor bana kaç kere kavga ederken hakaretler etti bana kadınlığımdan vurdu hep ama evin içinde olan şeyler ve davranış şekillerimde hic bir zmn problem bulmadım defalarca aynanın karşısında muhasebemi yaptım yok tek kusurum cok soru sormak ona ve Buda rahatsız bundan eve sürekli gec gelir evlendiğinizden beri defalarca tatlı dille uyardım ama bu son yaptığımız kavgadan sonra dayanamadım ailemin evine geldim yine kadınlığımdan vurdu ve hakaretler etti bana küçük bi çocuğa bağırır gibi bağırdı kalbimi cok kırdı dayanamadım aileme geldim evliliğim bozulsun istemiyorum ama eğer kendim gidersem tükğrdüğümü yalamış olucam ve daha kötu davranmasına yol açmış olacağım ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun numarasını engelledim bana ulaşmasın dıye pişman olup gelirmi hatasını anlarmı bilmiyorum gerçekten Allahtan başka kimse yardım edemez biliyorum ama kafayı yıyecegım evime donmek istiyorum beklemelimiyim?
Eşimi terkettim?