Eşimle 1.5 yıllık evliyiz ve kendisinin ufak tefek yalanlarını yakaladım bununla beraber başka şeyler ama uyarımı yaptım sustum üstünü hic açmadım fakat son zamanlar bir işle meşgul ve ınanılmaz soğuk davranıyor bana kaç kere kavga ederken hakaretler etti bana kadınlığımdan vurdu hep ama evin içinde olan şeyler ve davranış şekillerimde hic bir zmn problem bulmadım defalarca aynanın karşısında muhasebemi yaptım yok tek kusurum cok soru sormak ona ve Buda rahatsız bundan eve sürekli gec gelir evlendiğinizden beri defalarca tatlı dille uyardım ama bu son yaptığımız kavgadan sonra dayanamadım ailemin evine geldim yine kadınlığımdan vurdu ve hakaretler etti bana küçük bi çocuğa bağırır gibi bağırdı kalbimi cok kırdı dayanamadım aileme geldim evliliğim bozulsun istemiyorum ama eğer kendim gidersem tükğrdüğümü yalamış olucam ve daha kötu davranmasına yol açmış olacağım ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun numarasını engelledim bana ulaşmasın dıye pişman olup gelirmi hatasını anlarmı bilmiyorum gerçekten Allahtan başka kimse yardım edemez biliyorum ama kafayı yıyecegım evime donmek istiyorum beklemelimiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yolun başında üzülmen daha iyi olmuş bence bunun ilerisi çok büyük sorunlar olurdu eminim boş ver bence yeni bir hayat çizmeye bak anlaşılıyor ki o şahıstan hiçbir halt olmaz.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bnki özgürlüğüne ne kadar düşkün başarılı guzel alımlı bakımlı bı kadındım mahvettı hayatımı bazen sevgı her şey degılmış onu anladım
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Donmek istiyorsun adamı da engelliyorsun sana nasıl ulaşıcak? Kapıya gelip kopek olmasını bekliyorsan boşa bekleme çünkü onu yapacak adam o küfür haakretleri hiç etmezdi hayatım. Ya sana gelen yolları aç, ya da umudunu kes.
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Okadar cıkmazdayımki
- +1 yıl
Eve gelmez bekleme, engeli aç seni arar kırgınlığını belli et ama bitirmek istemiyosan yolu kapama.
- Soran+1 yıl
Ama bn hep yumuşak davrandım bu sefer çok sert olsunki anlasın ıstedım ılk defa engellıyorum
- +1 yıl
huyunu sen daha iyi bilirsin karakterini biz bilemeyiz evlilik yani ne desem bilemiyorum. Nasıl yapmak istiyorsan öyle yap ama ne olursa olsun her sonuçta kendini suçlama sakın. Hakkında hayırlısı olsun
- Soran+1 yıl
Allah razı olsun çok teşekkür ederm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
telefon engelini kaldir. baskalara uzerinden gonderecegi soz bir e bi katip sana gelecek ve baska seyler duyacaksin. ne duycaksan kendisinden duy. baskasini da araya sokma
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Abım müsade etmıyor konuşmama onun gelıp konuşması lazım bızımle dıyor
- +1 yıl
Yazdigima gelmis durum zaten. baskasi karisiyor
- +1 yıl
Hakaret etmiş yalan söylemiş soğuk davranışlar sergilemiş biraz burnunu sürttür derim hemen dönersen dediğin gibi daha fenalarına yol açarsın ders alması lazım üzülmesi pişman olması lazım sabret derim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet yapamam gıdemem yanı bekleyeceğim mecbur
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Narsistlerin dahi kırılma noktası vardır.. Kırılır ve götürür seni eminim..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hıc zannetmiyorum ama bunca zaman sabrettım hep bu sefer gıdemem gururumu ezıp
- Cevap sahibi+1 yıl
Elbette gitmeyeceksin ezik duruma düşersin ayrıca
haklısın..
- +1 yıl
Engeli kaldir bence engellemek fazla olmus onun haricinde ne kadar zaman oldu erkekler genelde biraz gec hatasini anlar
00 Yorumla Dön evine haketmemis snei belliki
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Yapamam kendı gelıp almasını bekliyorum esım narsıst bı adam
- +1 yıl
Bıraktın mi
06 Yorumla- Soran+1 yıl
2.3 gün oldu gelelı
- +1 yıl
Geri mi geldin
- Soran+1 yıl
Hayır ailemın evındeyım daha
- +1 yıl