Arkadaşlar evi terk ettim bir tane de kızımız var.(7aylık) Terk sebebim ise eşim annesinin dolduruşlarına çok geliyordu. Haftanın zaten üç dört günü gidiyorduk ailesine ev mesafemiz arada birkaç sokak var. Bir gün gitmek istemediğimi söylediğimde annesi torunumu bize göstermiyorsun falan diyip duruyordu. Evde en ufak sebeplerden tartışmalar çıkarıp bardak vs. kırıyordu. En sonunda dayanamadım terk ettim evi ama sürekli gel diyor ve terk ettiğim için beni suçluyor ailem ise kendisi gelsin sizi alsın diyor. ( Bu ara ikimiz aynı şehirde değiliz 6 7 saatlik yol var.) Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
Senin bir konudan dolayi özellikle haklı olduğun konudan dolayı evi terkettiysen adamda gelmenin istiyorsa adam gibi çıkar gelir yanına gelmeden öncede konuyu telefonda konuşur çözer gelince de yuzyuze konuşulur gerekirse diaarda bulusulur konuşulur çözülür gidilir
Ama o almaya gelmezse kendin gidersen istediğini alamazsın hakliyken haksız olursun bidaha terketme konusuda senin elinde bir etken olarak bulunmaz
Duruşunu bozma
Adam ol gel al de gerekirse02 Yorumla- Soran+1 yıl
Konuştuk ama hiç gel demedim zaten oda benim gel dememe fırsat vermeden nasıl terk ettiysen öyle gel diyor arada çocuk var böyle gelmemesi bile bize değer vermiyor gibi geliyor
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kendisi gelsin özür dilesin ayrıca kızınızı annelerde bırakıp biraz dışarı çıkın oturun konuşun her zaman aynı enerji de olamayacağını söyle onunla da başbaşa kalmak istediğini belirt ailesinin abarttığını anlat
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Hepsini anlattım sen terk ettin sen gel diyor ailesi söz toruna çok düşkündü ama geldiğimizden bu yana bir kere aradılar o kadar
- +1 yıl
Bir müddet telefonlara cevap verme muhattap olma
- Soran+1 yıl
Tek dediği geleceksen gel gelmeyecek sen gelme diyor ama aynı şeyi o yapsa kızımızı alıp gitse bir dakika bile durmam giderdim peşinden
- +1 yıl
Ne kadar pislik birisi
- +1 yıl
Aynı şeyleri tekrarlamama sözüyle kendisi gelsin alsın. Annesi karışıp durmayacak her annesinin istediği gün görecek diye bir şey yok. Sizin kendi düzeniniz olmalı annesinin düzenine bağlı olmamanız lazım..
08 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte ona tek anlatmak istediğim buydu ev üstüne ev olmaz kızımızla geçirelim vakit. Annesi çok duygu sömürüsü yapıyor
- +1 yıl
Ben anlıyorum seni ama benim anlamam fayda vermez.. Kendisine kalmış aklını başına alması lazım
- Soran+1 yıl
Telefonda birçok kez konuştuk ama terk etmemim sebeplerini söyledim tek dediği gelmek istiyorsan gel yoksa gelme diyor
- +1 yıl
Basit bir konu değil. Konu sadece siz olsanız daha kolay olur ortada bebek var. Ama gitseniz de bu sever zıvanadan çıkar bu hatasını anlamamış öküz her şeyi yapar. Yinede siz bilirsiniz
- Soran+1 yıl
Annesine toz kondurmuyor ailesine iyi davrandigim halde bile kötü oldum dayanamadım inan terk ettim yine ben suçluyum onların gözünde
- +1 yıl
O tür insanlar kendini görmez zaten
- Soran+1 yıl
İşte böyle olan yuvanın yıkılması olacak keyfime terk etsem kendim geri dönerim ama son zamanda bile konuşarak çözüm bulunamıyordu
- +1 yıl
Patlama noktasına gelmişsin belli. Sabrın bile sonu var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Terk etmişin en zoru bitmiş. Kararının arkasında dur hıyarın tekiymiş
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kararımın arkasındayım ama çok kafamı karıştırıyor sen terk ettin sen gel diyor ama bir kadın boşuna terk etmez hele de ne güzel kızımız var
- +1 yıl
Terk etti isen göze almissindir demekki herşeyi, aklı varsa gelmemeli, gittiğin gibi gel ya da bosasin seni
012 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet göze aldım ama ara çocuk var ben keyfime terk etmedim böyle olsaydı evet gittiğim gibi geri dönerdim ondan tek isteğim beni anlaması
- +1 yıl
Çocuğunu düşünecektin o zaman, sen aklın sıra kuş beyninle posta koymuşsun, ya ben ya annen, gelinlik yapmayı bıraktığın an mutlu olacaksın unutma bunu, annesi sonuçta kabulleneceksin, atamaz satamaz demi, çok mu uydun anan sözüne de gittin? Eskiden kız babası gelin ederken bak kızım bura artık evin değil evinde orası cenazende orası ölünce, ama şimdi en ufak takirdida gel kızım yav arkandayim boşan gitsin, çok yanlış sen çocuğunu düşünsen gitmezdin, aklın sıra posta koymuşsun
- Soran+1 yıl
Ama her kavgamizda soruda da belirttiğim gibi sinirlenince eşya kırma huyu var ve kızımız çocuk bile değil daha bebek korkup kaç kere ağladı ben katlanıp dursam daha kötüsü olmaz mıydı
- +1 yıl
Bunu kocan bilmiyir mu biliyordur annede olsa kimse kimseyi huzursuz edemez
- Soran+1 yıl
Ya birde ailesi bir gün gitmesek çocuğu göstermiyorsun diyorlardi göstermeyecek olsam hiç gitmem. En ufak tartışma da bardak çanak kırma huyu var ya yapma şunu diyorum çocuk korkuyor ben ailesine karşı bir saygısızlığım inanın olmadı benim davranışlarımı hep kötüye çeken annesiydi
- +1 yıl
Sıkıntı kocanla gelirse bunları tek tek konuş
- Soran+1 yıl
Ama işte gelmez
- +1 yıl
Sen hajli da olsan gittiğin için haksizsin ara konuş
- Soran+1 yıl
Aynen doğru söylüyorsunuz asla gittiğim için suçlu konuma düştüm. Konuştuk birkaç kez gel diyor ama bu sefer ailem güvenemiyor ona
- +1 yıl
Aileni boşver ortada çocuk var onun hatrina ara bak, bayram hem güzelce konuş böyle böyle de ne benim nede çocuğumun psikolojini bozmaya hakkı uok de, insan bilmezmi anasını oda biliyordur
- Soran+1 yıl
Bu arada bayramınız mübarek olsun. Bugün bile sadece eşimin bayramını kutladm ailesini aramadım hiç
- +1 yıl
Seninde bacım
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Inan biz ne desek boş bence oturun birbirnizi dinleyin
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklısınız ama gelmiyor sözde ailesi torununa çok düşkündü sadece bir kere aradılar
- Cevap sahibi+1 yıl
Ara konusun bi karara baglayin yani boulesi kötü iki arada bir derede
- Cevap sahibi+1 yıl
Anladigim kadariyla seviyorsun da esini
- Cevap sahibi+1 yıl
Yuva yikmak cok kolay ama kurmak cok zor
- Soran+1 yıl
Evet yuva yıkmak çok kolay sanırım oda ben terk ettiğim için kızgın ama sebeplerim var ve ufak sebepler değil
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya konusun yurumeyecek gibiyse de yani iki tarafa iskence olmasin
- Soran+1 yıl
Doğru. şehirler uzak desem isteyen insan her türlü gelirdi üstelik kızımız var ortada telefonda konuştuk birkaç kez ama beni suçluyor hep
- Cevap sahibi+1 yıl
Tabiki oyle sanirim sizde dolmussunuz bu bi anlik bisey degil
- Soran+1 yıl
Aynen öyle annesine de söyledim eşime de çocuğu göstermeyecek olsam hiç gitmem. Annesi bana kızıp eşimi dolduruyor oda sinirlenip evde bardak çanak kırılıyordu hemde çocuğun önünde defalarca söyledim yapma şunu çocuk korkup ağlıyor diye
- Cevap sahibi+1 yıl
?
Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Kendisi gelip alsın bir zahmet
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Gelmiyor sadece nasıl terk ettiysen öyle gel diyor ve beni kızımızın babasız büyümesinden bahsediyor
- Soran+1 yıl
2 ay oldu ama :(
- Soran+1 yıl
Orasını bilmiyorum ama şimdiye kadar gelmesi lazımdı tek dediği sen gel diyor
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Herkes ilişkisini bozar önemli olan onu yürütebilmek çocuğun için barış
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet bozmak anlık bir durum ama yine aynı şeyler başıma geleceğinden korkuyorum
- +1 yıl
Hatasını anlasın ve gelip sizi alsın yoksa boşan
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Gelsin konusun anlaşın alsın gitsin
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Gelmiyor ki sen terk ettin sen gel diyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Gelmiyorsa gitme
- Soran+1 yıl
Hiç gel demedim kendisi de sanırım terk ettiğim için kızgın o yüzden de gelmiyor olabilir ama gelmemesi beni ayrı üzüyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen gel de o zaman
- Soran+1 yıl
Desem bile bunu onun düşünmesi lazımdı bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen kendince biseyleri onun dusunmesini beklerdin o kendince biseyleri senin düsünmeni. bekler yuvan yıkılır gerek barmı konusun anlasın
- Soran+1 yıl
Bilmiyorum 2 ay oldu ama hala kafam çok karışık
- +1 yıl
O gelmeli. Sen sakin gitme
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Gelmiyor bende hiç gel demedim sadece tek dediği sen terk ettin sen gel yoksa gelme diyor
- +1 yıl
Sen ona gel de
- Soran+1 yıl
Gel dememe fırsat vermeden kendin gittin kendin gel çocuğu babasından ayırdın gibi ithamlarda bulunuyor
- +1 yıl
Bekle
00 Yorumla Zor bir durum sana birşey sormak istiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
İnşallah düzelir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Uzak dur gitme
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Gitme
00 Yorumla sakın gitme
01 Yorumla
Devamını Gör(9)