Eşimden vazgeçtim artık?

2 senedir evliyiz eşimle ben 25 o 30 yasında 2 senedir küsen trip atan bir adam sevgililik dönememizde böyle değildi alttan almaktan yoruldum haftanın 3 günü küsüyor ne zaman dısarı cıksak para harcasak kendi kendine kavga ediyor benımle bugunde dısarı cıktık 4 saat dısardaydık bunalmıstım annesi aradı teyzesine gidicekmişiz eniştesi amaliyat olmus bende yarın gıdelım dedim benımle kavga ettı sana sozum gecmıyor gıtmıyorsun dıye sadeece yarın gıdelım dedim diye eve geldik küstü kavga etti küfürler etti boşanacakmış benden yine tehdıt etti boşanmakla bu kez dur demedim tamam git ac dava dedim bu ay ıcınde dava acıcakmıs artık bıktım trıp atmasından genclıgım gıdıyor kavgalı küs trıp atan erkek peşinde koşmuyorum artık yoruldum canım yanıyor evet ama alıştım ve artık ıstemıyorum ha o dava açana kadar ben açmayacagım delikanlıysan git aç tehdıt etme dedim sureklı dava acarım dıye korkutuyordu önce sen aç dava dedi baana bende boşanmak isteyen sensin sen git aç dedim tamam dedi açsın bakalm ne olacaksa olsun solmak istemiyorum bende mutlu olmak ıstıyorum bu kavgalar yüzünden çocuk yapamıyorum korkuyorum eşim cocugada boyle davranır dıye dğzelmiyor haklımıyım sizce

Eşimden vazgeçtim artık?