Eşim bizden vazgeçti mi?

6 yıllık evlilik ve iki kızımız var eşim çocuklarına aşırı düşkün onlarla ilgili bir babaydı onları yedirir içirir bakımlarını yapar bizi tatillere yemeklere götürür maddi manevi bizim yanımızda olurdu hep. bir süre önce kızlarımın okulu için aldığım airtag arabasında kaldı saat şeklinde o arabada olduğunu bilmiyordu ben bile unutmuştum bir gece tartıştık basit bir konudan ve eşim evden gitti aklıma konum geldi baktım ve sahil tarafında bir mahallede bir binanın önüne konumlandı çocukları annemle bıraktım ve gittim bir site önüydü başka binalarda vardı birkaç yer gezdim ama eşimi bulamadım arabasını buldum binanın önünde duruyordu gece 23.00 civarı aradım 2 saat açmadı annesini aradım onun arama ısrarına dayanamadı ve açtı 2 saat sonunda geldi arabanın başına onu takip ettiğim için kızdı üste çıkmaya çalıştı ve bana açıklama bile yapmadı hissediyordum beni aldatmıştı fakat ispatlayamadım konu orada kaldı onun arabasını arkadan takip ettim sandı. ardından bir ay geçti ben airtagı almadım arabadan oda fark etmedi bir gün işteydim öğlen saatleri bir baktım konuma o binanın önüne gitmiş yine işten çıkıp gidemedim aradım 2 saat açmadı telefonu ardından açtı ve arabayı tamir ettirdiği yalanını söyledi ben de söylediği tamirciyi aradım arkadaşı zaten ve hayır gelmedi dedi yüzüne vurdum bağırdı çağırdı kapattı telefonu yine aptal gibi bunu da sineye çektim ardından yine bir ay sonra bu defa farklı bir konumda alakasız bir bina önünde konumlandı yine aradım cevap vermedi ve benim dediğim her şey boştu ben aklımda kuruyordum o yüzden bana açıklama yapmicakmış öyle diyordu aradan 4-5 ay geçti iyiydik mutluyduk ya da ben öyle sanıyordum bir gece işten geç gelicem dedi ve yine uzak bir konuma gitti sahil kısmında ben tam yolda aradım neredesin diye sanayiye gidiyorum dedi gece 11 de yalan söylüyordu sanayi çok başka bir yerdeydi ağlayarak çağırdım geri döndü geldi ve bir gün sonra benimle kavga etti bu telefondan mı beni takip ediyorsun diyip telefonumu kurdu iki çocuğumla beni bırakıp evi terk etti sabah gittim kendime yeni bir telefon aldım eve gelmedi konumu bir daha göremem sanıyordu ama konum bilgilerimi yükleyince geri geldi ve öğlen bir baktım oteller pansiyonlar bölgesi var escrtların genelde kullandığı bölgede 2 saat orada kaldı gittim konuma bir yerden çıktı ama nereden göremedim çünkü arabayı buluyordum airtag ondaydı ama anlamış ve uzağa park etmiş dalga geçer gibi geldi karşıdan tek bir açıklama yapmadı defol git dedi. bugün boşanma davası açtım ne beni ne çocuklarımı 1 haftaya yakındır aramıyor sormuyor maddi manevi yok bir lira bile bırakmadan gitti oysa işten yeni ayrılmıştım borçlarda vardı kredi kartına onun çektiği öylece gitti avukat aradı bir şey vermem dedi boşansın kurtuliyim demiş çok üzgünüm bunu hak edecek tek bir şey yapmadım kalbime kocaman bir yumruk oturmuş gibi nefesim kesiliyor onsuz bir hayata devam edeceğimi düşündükçe ama affedersem artık beni hep aldatabilirsin demiş olucam ölücek gibi hissediyorum kötüyüm çok kötüyüm

Eşim bizden vazgeçti mi?