Eşim ayrılmak istediğimi söyledim?

Eşimle büyük terbiyesizliklerinden dolayı bir müddet ayrı yaşama kararı almıştık. Sözüm ona en fazla 1 -1.5 ay sürecek bir ayrılıktı. İlk bir ay çok fazla şey konuşmadık ama sonrasında sorunlarımızın çoğunu halletik ve ayrı kalmamızı gerektiren bir durum kalmadı ama baktım eşim bana gel demiyor ben de sormaya başladım napıyoruz diye her defasında 3 gün sonar konuşalım 5 gün sonra konuşalım dedi. Tamam dedim öyle böyle bikaç hafta daha geçti ve ben artık beni istemediğini düşünmeye başladım. Bunu ona da söyledim. Asla böyle bir şey olmadığını söyledi. baktım süre uzadıkça uzuyor. Bu süreçte ona böyle davranmasının doğru olmadığını bizim için iyi olmayacağını defalarca söylememe rağmen iyiliğimiz için böyle davrandığını iddia etti. En son annesinin yanına gitti geldi ve eve dönmemi istedi. Bu arada 3 ay oldu. Fakat ben feci derecede soğudum. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Bir insan 3 ay boyunca sorunlarını halletmesine rağmen eşinden ayrı kalmak ister mi? Bence istemez. İşin içinde başka şeyler aramaya başladım. Nefretim katlanarak arttı.. Şimdi eşime karşı o kadar nefret doluyum ki öldürsem içim soğumaz. Önceden yaptığı bir sürü iğrençlikler de vardı bir de üstüne haklıymış gibi böyle davranması iyice soğuttu beni.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün içimdeki tüm nefreti kustum güvenmediğimi herşeyi söyledim. Ayrılmak istediğimi de beni Allah'a havale ettiğini söyledi. Ben de onu ettiğimi bu halimizin onun eseri olduğunu söyledim. Onu defalarca uyardığımı ama takmadığını da söyledim.. İyi mi yaptım bilmiyorum. Çok karışığım.
Eşim ayrılmak istediğimi söyledim?