Ayrılmak istediğini söyledi ne yapmalıyım?

5 yıldır arkadastık son 1 yıldır sevgiliyiz aynı yeri yazdık beraber yasadık çok da seviyorum ama birbirimiz için doğru insanlar değiliz onu gerçekten cok seviyorum ama beni sürekli kırıyor kötü seyler söylüyor ilgi asla yok sevdiğini biliyorum yanımdayken cok güzel hissediyorum fakat uzaklasınca aynı kisiymis gibi gelmiyor. evlenmek istediğini bile söyledi ama suanda napacagımı bilmiyorum dün cok büyük tartıstık ve alkollü bir sekilde her sey için özür dilerim dedi uyudu uyandı ve beni arayıp bu doğru değil dedi ayrılmak istediğini söyledi ben de doğru olmadığını biliyorum ama çok seviyorum ve kalbim asla bırakma diyor ama beynim belki de hiç başlamaman bile gerekirdi diyor çok kafam karısık bitirmek istiyor ve napacagımı bilmiyorum daha önce tartısıp 1 ay görüsmemistik ve benden özür dilemisti bundan sonra düzeleceğini tartısmayacagımızı konusup anlasabileceğimizi söylemisti ama öyle olmadı simdi ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum ama eger simdi ayrılırsak birdaha geri dönemem cok gurursuz olmus olurum artık ama ya dayanamayıp yazar ararsam diye korkuyorum ya tekrar barısmak ister ve dayanamazsam diye korkuyorum lütfen yardım edin kafam cok karısık ne yapacagımı bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldı
Ayrılmak istediğini söyledi ne yapmalıyım?