Esim ayrılmak istediğini söyledi ne yapmalıyım 😔?

İkimizde birbirimizi çok seviyoruz. Maddi nedenlerden dolayı böyle olduk. Esim eski iş yerinden çıkmak zorunda kaldı. 1 senedir bir dükkanda çalışıyor aldığı asgari ücret. Bende ona destek olmak için çalışmaya başladım. 1 seneye yakın markette çalıyorum. Eşime bu zamanlarda hem maddi hem manevi hep destek olmaya çalıştım. Market işi aşırı yorucu sabah 9 da gidiyorum akşam 10 da eve geliyorum bazen sayım günleri oluyor gece 1 de 2 de eve geliyorum. Esim buna zaten üzülüyordu. Geçen haftalarda da düşük yaptım maalesef. Hamile olduğumu bilmiyordum. Market işi de yorucu ve ağır olduğu için düşük yaptım. Çok zor günlerdi ve çok yıprandım çok üzüldüm ağladım. Esim bu konuda kendini suçlu tutuyor. Sana doğru düzgünce bakamadım bu yüzden de düşük yaptın hep benim yüzümden vs diye kendini suçlu tutuyor. Ben onu teselli etsem de ise yaramıyor. Dün de ayrılalım olmuyor kendine yeni bir hayat kur falan dedi. Mahvoldum. Dün geceden beri uyumadim. Ne yapicam bilmiyorum 😭
Güncellemeler
11 ay
Beni ailemin evine yollayacakmis 😭Olmuyor gecinemiyoruz. Benim yüzümden çok yıprandın. Kaç saat çalışıyorsun. Ben seni böyle gördükçe daha kötü oluyorum. Ailenin evine memleketine git. orada daha rahat edersin çalışmak zorunda da kalmazsın diyip durdu. Benim yüzümden anne de olamadın. Sana iyi bir hayat veremedim dedi ağladı. Bende ağladım. Uçak biletini al git dedi. Beni yalniz basima biraktı gitti 😭
Esim ayrılmak istediğini söyledi ne yapmalıyım 😔?