Eşimin ailesi bencil insanlar mı?

Dün doğum günümdü. Eşim sağolsun arkadaşlarla çok güzel bir süpriz hazırlamış. beni çok mutlu etti. Ancak eşimin ailesi sosyal medyada görmelerine rağmen ne aradılar ne de küçük bir mesaj attılar. kutlamadılar doğum günümü. bende diğer eltilerimin aksine kendi aileme nasılsam onlara da öyleyimdir. doğum günü anneler günü babalar günü geçirmem. bir şey olduğunda ilk ben koşarım. bir şey olduğunda ilk beni ararlar. işleri düştüğünde de beni arar şunu bir hallet derler. dahası kandilde falan azıcık geç arasan aramadın falanda derler. lakin kendi çocuklarına da canlarını verir doğum günü falan geçirmezler. ben başka bir şehirde covid olup ağır geçirirken atla gel dediler ancak kendi çocuklarını türkiyenin bir ucundan bir ucuna gidip arabayla getiriler her yaz. yani benim çocuğum dünyanın en mükemmeli şeklindeler hep. bugüne kadar bu bencilliklerinin hep farkındaydım ve rahatsızlık duyuyordum. kaç kere güzellikle dile getirsemde öyle bir şey yok deyip geçiştirdiler. ama dün bu yaptıkları bana çok dokundu. ve artık burama kadar geldi. eşime söyledim o da haklısın ben onlar adına özür dilerim dedi. şimdi düşünüyorum çok mu fazla fedakarlık yapıp yüz verdim acaba diye? sizce bu durumları çok mu abartıyorum? ve ne yapmalıyım kafam çok karışık.
Eşimin ailesi bencil insanlar mı?