Ailem bencil mi sizce?

Arkadaşlar ben 29 yaşındayım. Tip mezunuyum. 2 senedir babamla çalışıyorum babamin mini hastane şeklinde bir muayenehanesi var. Babam doktor ben de doktorum erkek kardeşim özelde eczacılık okuyor. 2 kuzenim de doktor onlar da bizimle çalışıyor. Yanı full aileden kişilerle hastane yaptık. Arkadaşlar bizim çevredeki evliliklerden bahsedeyim. Bizim cevrede aşk evliliği çok olmuyor genelde hepsi gorucu usulü sadece bizim aile değil tüm doktorlar genelde bu şekilde. Herkes kendi denginden gelin bakıyor kendine ya da çocuğuna. Bu yüzden tüm doktorlar genelde ailecek tanışırlar birbirlerini ziyaret ederler onların çocukları da tanışıp birbirleriyle evleniyor. Teyzemin kızı üniveriste mezunu bile değil. Doktorla evlenip kanadaya gitti. Bizimle hastanede çalışan 2 kuzenim de doktorla evliler. Ben de kendim doktorum zaten kendim gibi biriyle evlenmem gerekiyor ama 29 yaşındayım 3 ay sonra 30 olacağım aday bile yok ve ben bu konuda açıkçası ailemi biraz bencil buluyorum çünkü aşırı asosyal insanlar. Herkes babamı tanir şehir ortasında muayenehanesi var ama kimse beni tanımaz yani. Mezun olunca yabancılarla çalışacaktım babam izin vermedi benim yerim dururken başkasıyla çalışamazsın dedi. Donup dolaştım yine kimseyle tanışamadım. 30 yaşında olacağım nerdeyse hayatımda tek bir erkekle bile konuşmadım. En son amcamin oğlu beni istedi almanyada marketi var. Ben amcamin oğluyla nasıl evleneyim? Üniveriste mezunu bile değil. Ben cidden çevremdeki diğer insanlar gibi düzgün bir evlilik yapmak istiyorum ama ailem cidden musade etmiyor buna. Napabilirim? Yanı hayatıma tam bugun biri görse 32 yaşında anca evlenebilirim. Daha fazla geciktirmek istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Ne bunun için caba sarfediyorlar diğer çevremizdeki insanlar gibi ne de benim çaba sarfetmeme izin veriyorlar. Ya baba bırak gideyim çalışayım başka biriyle her yerde akraba gormekten biktim. Kuzenlerim hem akrabalarim hem arkadaslarim hem is arkadaslarim az kalsin babam beni amcamin ogluna veriyordu yani her yerde onlari gormem yetmezmis gibi bir de kuzenlerimle ailem dünür olacaktı. Çok iğrenç derecede asosyal insanlarız
Güncellemeler
1 yıl
Herkes kendim gibi üniversite mezunu birini istememe takılmış. Size ne Arkadaşlar? Benim tercihim budur. Tip mezunuyum kolay kolay biriyle anlasabilecegimi düşünmüyorum. Illa doktor olsun da demiyorum. Ama ben doktorum babam doktor annem gıda mühendisi ama amcamin oğlu lise mezunu bile değildir kesin amcam zaten okumadı yengem okuma yazma bile bilmez. Anlaşabilir miyiz sizce? Imkansız
Ailem bencil mi sizce?