13 yaşında Erkek çocuğunu tacz eden kendini ünlü sanan Esra Ersoy denen edepsiz hakkinda yakalama karari çıkarıldı 10 yil hapis cezasi aldı az buldunuz mu cezayı?
koşullu salıvermenin en az indiriminden yararlanacak 7.5 yıla düşüyor eğer tam faydalansaydı 5 yıl olacaktı. Haksız tahrik indirimiyle 5 yıl olur büyük ihtimal. Denetimli serbestlik ile 2 yıla düşer. Etkin pişmanlık hükümlerinden iyi savunma yapılırsa hiç yatmaz. Tam yararlanamazsa bile açık cezaevi hükümlüleri koronadan dolayı dışarıda cezasını tamamlıyor (yatmış gibi) haftada 1 kere karakolda imza atması gerekecek
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle dünya yok yatacak sağlam hakime denk gelmiş haberini aldım ben
Avukat olan benim kurak olarak üst sınırı 10 yıl ve üzeri olan suçlarda ağır ceza mahkemesi görevlidir ve 3 hakimlidir 1 tane de savcı bulunur en kıdemsiz hakim oyunu açıklar ilk kıdemliye doğru gider. hüküm verilmiş olması kesinleştiği anlamına da gelmez istinaf yoluna başvuracağını düşünüyorum. bahsettiğim indirimlerin de uygulanması zorunludur takdir yetkisi yoktur
Doğrudur genel olarak bir ceza alacak benim arkadas dolandırıcılık sucundan 12 yıl kesinleşmis cezasi vardı 3 sene once iceri girdi 2 yil daha yatacak 5 sene yani yatarı var toplamda
Saka gibi hali var mı çocuğu odaya atmis pesimde bir sürü abaza var onlara yuz vermiyorum ama senle olurum ustune ne dilersen de dile benden diyip şortunu indirmiş 13 yasinda çocuğun o sira annesi gelmis odaya çocuğun
Bu hastalıklı kşarı unlu yapan abazan erkekler sağolsun onların armağanı bunlar çocuğa iftira da atmaya çalışmış evet gördüm artı olarak peşimde bir sürü abazan var ben onları tercih etmedim seni ediyorum gibi ahlaksizca laflar etmis şortunu indirmiş çocuğun o sira çocuğun annesi basmış odada