Gelin Bohçasını ortalıkta açtılar?

Kusura bakmayın biraz gergin ve sinirliyim o yüzden biraz bodoslama giricem. Bugün bana gelin bohçası için geldiler ve tam bir fiyaskoydu en azından benim için. Normalde bizim ailede bu tarz adetler yoktur annem falan da çok bilmez. o yüzden gelin bohçası damat bohçası falan ben bilmiyordum. Sadece işte evlenirken çeyiz hazırlanıyo bi tane anne hazırlıyo diye biliyodum yeni öğrendim bu bohça olayını. Nişanlım da istedi yapalım diye ailesi biraz geleneklerine bağlı kırmıyım diye tamam dedim demeseydim keşke. Bohça almadan önce 2 yengemi alıp gitmişler ne koycaklarsa o bohçaya kayınvalidem ve görümcem de gitmiş ben de bi eşimle takı ve aksesuar tarzı şeyler seçmeye gitmiştim. İşte bohça için gelcez diye geldiler o sıra ben damat bohçası yaptırıyodum bi firmaya nişanlımla birlikte. Geldiler böyle affedersiniz yığdılar bizim salona onları ve eşimin tarafından teyzeleri kayınvalidem oturup açmaya başladılar bohçayı. Ve de göstere göstere yani. İçine ne bileyim fant takım gibi şeyler bbydollar sabahlıklar makyaj çantaları kıyafetler. Affedersiniz ama hem aşırı utanç verici ayıp hemde birbirinden kötüler. Nişanlımın ailesinin maddi durumu bizden kötü biraz ama resmen pazardan alınmış gibi penye bol üstler ve kaç beden ben M giyiyorum bunlar bans XL almışlar neredeyse benekli benekli renk renk pullu taşlı kıyafetler almışlar pazardan alma gibi atletler almışlar makyaj çantası bile almışlar ve içi yine o pazarda ya da takıcılarda ucuz çin malı sahte makyaj malzemeleriyle dolu eski tip seccadeler lifler falan. Ya napayım ben bunları. Nişanlımın ailesiyle de yaklaşık 4-5 aydır tanışıyorum. Onlar beni tanıyo ben onları tanıyorum. Aşırı eski tip affedersiniz anneannemin kullanmadığı yorganlar falan var eşarplar var ve utanmadan onları açıp gösteriyolar kaldırıyolar i ç çmaşlarınj herşeyi bakın bakın der gibi utancımdan yerin dibine girdim zaten bunu böyle normal gören var mı cidden

Evet 🙂
Hayır tabiki 🤦🏻‍♀️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Gelin Bohçasını ortalıkta açtılar?