Aksam telefnda biseye bakcaktim oda uyuyodu msjlara girdim kendi yazdiklarini silmis kadin cvp vermis yok musait degilim oglum uyumadi gibisinden baskada bisry yoktu ispatlayici olarak tabi ben deliye dondum anlik sinirle esimi kaldrdim agzima ne geliyosa soyledim oda bisey yapmadim yok oyle bisy dedi ikna etmeye calisti beni oglum uyanina kavga etmyin dedi sustum hic bisry yapamadim. Esime bu konuda inancim sonsuzdu beynimden vurulmusa dondum konuyu kaptmis gjbi yapiyorum ama olayi anlmaya calisiyorum akil verin napicam. oglum bi yandan gururum bi yandan cikmazdayim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sakin ol izle biraz anlıyorum seni çok zor bir durum
Oyle yapiyrum inanms gibi yapiyrm esim konstum makarasna ama hic bisy yok ilk defa bugun yazstik diyo bilmyrm kadini ara drdm evli oda. aramadi ben aricam dedm sacmalma ortada bisey yok ortaligi ayaga kaldrma dedi
O mesaj kopyalasaydın keşke kenarda dursun
O kadar kotu oldumki bagirip cagirmk istetim hemen. Sadece yazsma hic bisey olmadi salkmiyim ben orada birakyim msjlari dedi makara yapiyduk aramzda dedi
O kadınıda izle ve şüphelendiğin her şeyde haklısın şüphe tek gerçektir.
O kadinada napcagimi cok iyi biliyrum ama bi anoik ofkeyle dahada mahvtmk istemiyrum herseyi simdilik sadece aramalardan takip ediyrum gun icinde konusuyolrmi diye online islmlerden giris yaptim kendi telfnmdan ordan bakiyrm telefndan silsede ordan gozukuyo
İzle sadece ama bozuntuya verme Watsapp tan da kopyalayıp izleyebilirsin.
Onu nasil yapcam
Eşinin Watsappına git kendi telefonunu al kare kodu okut tamam
bnece eşin bir haltlar karıştırıyor bellide ama o kadında az zilli değil arkadaşım
şüphelendiysen dogrudur bancim yoksa neden yazdiklarini silsin normal konussalar msjlar dururdu
Allah yardımcın olsun eşinin mesajları silinmiş mi birde eşin yazmadıysa o kadın yazıyorda eşin neden o mesajları silmemiş bence var bir şey
Kendi yazdiklari yok wp tan kadin esimin yazdigi sola kaydirip cvp vrrmis ordan esimin yazdiginidw goruyrm esim yazma bana sunun yaninda diyo kadnda bisry olmaz faln diyo evli kadinda
Valla bence ilişkileri var
Numarasini aldim kadinin bekliyorum tam bi emin olsam mahvtcm onu
Anladım ben olsma ararım kadını direk
Cinsellik olarak ters düştüğünüz ona hayır dediğiniz bir konu var mı?
Hayir yok
Anladım dikkat edin takip edin derim yine de
Uyandırıp ona bunu sormam çok fazla çocukça
Eğer böyle bi durum varsa artık 2 kez dikkat edicek
Evet ama o halimi tahmin bile edemezsin mantik kalmadi 10 senelik beraberligim var ve asla boy. e biseyi yapcagi aklimin ucuna gelmezdi yapmzdida zaten deliye dondum
Aldatıyo olabilir belki ya da önemli bi olay vardır
Biraz daha izle. yakalamaya çalış
Evet oyle yapiyorum simdilik aile. erin duymasinidz hic istemiyorum o yuzden nisey yapamadim tam emin olmadan
Keşke bişey söylemeyip görmezden gelseydin. Artık açık vermez
Ama tutamadim kendimi
Evet zor bir durum. Bu konuda bir şey deme artık. ona inandığını göster. aranız iyi olsun. Çapkın kocam naber diye espri ile takıl ona. biraz gevşesin
çaktırmadan takip et o zamn hala ikna değilsen
Oyle yapiyorum arada cocuk var elim kolum bagli
arsızlaştırma sakın sonra ipin ucu kaçar
ha eşin başka kadonlanmı konuşmuş
Boşanacaksın boynuz kulağı aşmış
Bence bu olayın dibine inmelisin
Evet soguk takiliyorum Şu an
Yani öğrenmeden için rahat etmez ki senin
çıkmazda kalma
Avlaniyor yani eniste
Napmayi düşünüyorsun
Bende bilmiyorum kafam cok karisik