Evlenmeden hamile kaldım düğün de Haziran'da. Aldırsam ileride çok pişman olur muyum?

Sevgilim evlilik teklifi etti bende kabul ettim. Aileler önümüzdeki haftalar tanışacak ve isteme söz nişan olacak.
Sevgilimde bende her zaman bu dönemi kısa tutma taraftarıydık. Bize kalsa yarın evlenecektik. Aileme kalsa seneye düğün olacak. Sonunda onları ikna ettim ve eğer aksilik olmazsa bu önümüzdeki Haziran evlenmiş olacağız.
Fakat... evlilik teklifinden sonra, aileler tanışmadan önce, hamile olduğumu öğrendim. Şu an 5 haftalık hamileyim. Ben çok korkuyorum ailemden, herkesten ve yıllarca bunu çekmekten. Bu yüzden aldırmak istiyorum. Sevgilim de aldırmak istemiyor.. ne yapmalıyım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederim. Ben kararımı verdim, aldırmicam çocuğu.
Tek eklemek istediğim şey şu, herkes aldırma dedi ama evleneceğim için. Bence doğru bir sebep değil, çünkü bir insan ebeveyn olmaya hazır değilse aldırmalı, günahı da boynuna. Doğurup bakmayacaksan çocuğa, bu hayatı ona zindana çevirmeye hakkın yok. Bu süreçte sadece çevre baskısını kaldırabilirmiyim, çocuğa yansıtmadan atlatabilirmiyim korkusu vardı onu da aşacağımı düşündüğüm için bu kararı verdim.
Evlenmeden hamile kaldım düğün de Haziran'da. Aldırsam ileride çok pişman olur muyum?