Boşandık, hamile olduğumu öğrendim. Tekrar evlenmek hata mı olur?

Eski esimle kendisinin istegi uzerine ayrildik. Ilk o ayrilik teklifiyle geldi, bende itiraz etmedim. Bosanirken bir tek arabayi istedim. 2 arabamiz vardi onu bana almisti zaten ve altinlarimla alinmisti. Ver dedim vermedi, fazla çirkinleşti. Bir teneke icin tavrini gorunce almadim zaten.

Boşandıktan sonra hamile oldugumu farkina vardım. Ne yazik ki bu yuzden tekrar yuz yuze geldik. Evlilik teklifi etti kabul etmedim. Aileler israr etti duymazliga verdim. Bosanmada vermedigi arabayi bana birakti istemiyorum dedim. Sende kalsin acil bir sey olur, otobüslerde surunme dedi. Kullanmam bosuna verme dedim. Anahtari eve koydu gitti. Asagida kendisinin park ettigi sekilde duruyor, kirden gozukmuyor binmedim hic.

Bosanirken oara vereceğim diye odu koptu gelip kendisi hem banka karti verdi burada su kadar para var cocuk icin diye. Hemde ayri aylik para atacagi bir hesap verdi. Kabul etmek istemedim. Cocuk icinse olur bana harcama yapmani istemiyorum dedim.

Bana karsi ilimli vs ama cocuk icin bunlar. Cocuk icinde evlenmek istemiyorum. Yuruturuz gibi gelmiyor. Ama tek basima da cok zorlaniyorum. Tek yasiyorum zaten. Ne yapacağım bilmiyorum.

Boşandık, hamile olduğumu öğrendim. Tekrar evlenmek hata mı olur?