+1 yılÇok zor bir durum. Öncelikle bebeğiniz olmamış bu yüzden eşinizin kafası karışmış diyenlere katılmıyorum. Sonuçta çocuk değil yetişkin bir insan eşiniz. Siz de öylesiniz. Sizin de kafanız karışabilirdi. Eşiniz başkasına aşık oldum demiş. Bu durumda sırf bebeğiniz oluyor diye evliliği sürdürmek ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum açıkçası. Üzülerek söylüyorum ki aşık olduğu kadını düşünmeye devam edecektir. Size yansıtmasa bile bunu yapacaktır. Ama bütün bunlara rağmen eğer eşiniz anlayışlı ve düzgün bir adamsa yani size çok sert karşı çıkacak ve sizi dinlemeden kendi dediğini tutturacak biri değilse ona bu hamilelikten söz etmelisiniz. Eğer hamile olduğunuzu öğrenince fikri değişirse "Ben hamileyim ama başka bir kadına aşık olan bir adamla evli kalarak kendimi kandırıp bi de çocuk büyütemem. Bu haksızlığı kendime yapamam. Bana aşık olmayan bi adamla hiçbir şey yokmuş gibi günlerimi geçiremem. Sana da haksızlık bana da hatta bebeğimize de" diyin. Buna göre karar alınır. Eğer isterseniz bebeği aldırırsınız. İstemezseniz konuşup bir hal çare bulursunuz. Hiçbir evliliği bir çocuk kurtaramaz kurtarıyormuş gibi görünür ama gittikçe yıllar geçtikçe bir aile olmaktan ziyade tahammül etmeye evrilir o mevzu. Bir aile olmaktan çok birbirinize katlanmaya, tahammül etmeye başlarsınız. Çocuğunuzun mutsuz bir evde büyümesi ona da zarar. Size de zarar. Acaba aldattı mı beni acaba o kadınla görüşüyor mu diye düşüneceksiniz hep. Belki de pişman olursunuz. Bu sizin psikolojinizi de etkiler, kendinizi değersiz hissedersiniz. Ve bu durum en çok da çocuğunuzu etkiler.
Eğer bebeği aldırmayı düşünürseniz de lütfen kendinize kızmayın. Zaten sizin mevcut durumunuzda karar vermek çok zor. Bütün gün bunu düşünüyorsunuz. Kendinize yüklenmeyin. Eğer koşullar farklı olsaydı siz daha farklı bir yol izleyecektiniz zaten ama şu an durum başka koşullar başka. Sizin bir suçunuz yok şu an. Bebeği aldırmak isterseniz eğer bu da bir suç olmayacak. Siz bir bireysiniz, bir kadınsınız ve çok değerlisiniz. Bebeğiniz olsa da olmasa da değerlisiniz. Ve sizin değerinizi bilen sizi seven insanları hak ediyorsunuz. Bu dünyaya bir kere geliyoruz, sevmeyen insanlarla vakit kaybetmemelisiniz bu kendinize kötülük olur. Ve siz bir çocuğunuz olsa da olmasa da bütün olasılıklarda bir bireysiniz.
Eğer ben doğurmak istiyorum boşanıp yalnız başıma yapabilirim, bu süreçte yanımda duracak bana destek olacak insanlar var boşanıp onların desteğiyle bebeğimi doğururum diyorsanız onu da eşinizle konuşmalısınız. Eşinizle konuşmadan önce siz bu bebeği doğurmak isteyip istemediğinize bir karar verin. Her iki ihtimalin de bundan sonraki hayatınızı nasıl etkileyeceğini bir düşünün. Doğurursanız ya da doğurmazsanız bundan sonraki süreçte ne olur ileride zaman geçtikçe nasıl olur düşünün. Eşinizle olan durumunuzu da bir düşünün onun size boşanmak için söylediklerini düşünün. Önce kafanızda taslak bir fikir oluşsun. Sonra eşinize hamileliğinizi söyleyip bunu sakin sakin ve uzun uzun konuşun. Eminim bir orta yol bulunur. Sadece bu yolu bulduğunuzda içinize sindiğinden ve kendinizi iyi hissettiğinizden emin olun. Zorlama yapmayın hiçbir şeyi. Başkalarının dayatmasıyla yapmayın. Bu hayat sizin hayatınız yaşarken de yalnız başınıza yaşayacaksınız. Bunu yap öyle olmaz onu yapma diyenler yaşamayacak bu hayatı siz yaşayacaksınız. Dolayısıyla kimsenin sizin için bu kadar önemli bir konuda kendi fikrini dayatmasına hakkı yok. Lütfen kendi düşüncenize odaklanın tabii ki eşinizle olan durumunuzu da düşünerek.
Bunları sizi yönlendirmek için yazmadım. Düşüncelerimi paylaşmak istedim sadece. Aklınızdan geçirdiğiniz çözümleri de tahmin ederek onlar hakkında fikrimi belirtmek istedim. En nihayetinde iyice düşünüp değerlendirecek ve içinizden gelen kararı verecek olan sizsiniz. Üzmeyin kendinizi
01 Yorumla- +1 yıl
Ama benim şahsi düşüncem eğer çalışan bir kadınsanız ya da okulunuzu bitirdiyseniz istesem çalışırım dediğiniz bir durumdaysanız boşanmalısınız. Bebeğinizi aldırmayı düşünürseniz eğer bu da bir hata olmaz. Ne olursa olsun gerçekten seven adam çocuğu bahane etmez. Çocuğunuz olmuyor diye sizden uzaklaşmaz. Bunun açıklanabilir hiçbir yanı yok. Daha 31 yaşındasınız. Önünüzde bir hayat var. İsterseniz boşanıp yeni bir hayat kurabilirsiniz kendinize. Belki sizi gerçekten siz olduğunuz için seven biriyle tanışırsınız. Belki yeni hayatınızdan daha çok memnun olursunuz. Hem erken yaşta evlenmişsiniz belki o dönem pek çok şeyi yaşayamadan keşfedemeden başka ihtimalleri göremeden evlendiniz. Şimdi kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Size değer vermeyen insanlarla hayatınızı harcamayın. İzin vermeyin size bunu yapmalarına. Anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsınız özünüzde. Eşinize bağımlı değilsiniz. Böyle bir adamla çocuk büyüteceğinize yalnız başınıza yeni bir hayat kurarsınız daha iyi.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğunuzu ne zaman öğrendiniz? Nasılsa çocuk olmuyor diyerek hala sizinle yatabilen biri size bir başkasına aşık olduğunu söylüyor. Hem sizden hem goncadan...👍
Onun söylediği gibi söylemeniz doğru olur fakat o çocuğa yazık, yani elde var sıfır. Yine olan çocuğa...
Sana bir şey söyleyeceğim fakat boşanmaktan vazgeçmeyeceksin diyerek başlayın söze.
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da o çocuğu doğurmamak en makulu. (Maalesef)
sıkıntılı bi durum söylesen cocuk için kalabilir ama yinede emin ol o sevdigi kişiyle olur söylemesen ilerde ögrenince daha kötü sonuçlar olabilir aklına başka türlü şeyler gelebilir. seninde dedigin gibi kalbi başkasında olan biri cocuk için senin yanında olsa ne olur bence söylemelisin ama yinede boşanmaya devam etmelisin tabi birde cocukla tek başına hayat kurmak sana nasıl olur bunuda tartman lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılEsim ne beni ne cocugumuzu asla madur etmez eger konu maddiyat ise ama diger turlu bilmiyorum
Soran+1 yılSoyleyim dimi
Soran+1 yılO bosanmayi kafasina koyduysa bosar zaten
Soran+1 yılEn azindan pisman olmam
Sırf çocuk yüzünden insan eşinden uzaklaşır mı ya. Hani iyi günde kötü günde hastalık ta sağlıktaydı. Bence çocuğu doğurup boşanın. Nafaka da alırsınız. Çocuğunuz da küçükken size huzur verir. Büyüyüncede en büyük destekçiniz olur. Çok zor bir durum. Allah kimseyi düşürmesin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hamile olduğunu çevreye yay senden değil başkasından duysun. Gelip sana soracaktır. Evet Allah’ın hikmeti işte ama beni sevmeyen başkasına aşık olan bi adamla sırf bebek yüzünden evli kalacak değilim ben de boşanmak istiyorum diyeceksin. Eğer böyle gururlu durup bu adamı elinin tersiyle itmezsen (o seni, gerçekten seni sevdiğine inandırıp kapında yatana kadar) o zaman çocuğu aldır ben başkasını seviyorum diye abidik gubidiklik yapmaya devam edecektir. Gururlu duracaksın hamileysen hamilesin. Hamileyim diye senle devam edecek değilim diyeceksin başka bir şey demeyeceksin uzunca bi süre
31 Yorumla- +1 yıl
Başkasına niye anlatıyor bu nasıl saçma tavsiye!!! Yarayı kangren eden zihniyet!!!
+1 yılBaşkasına mı aşık olmuş? Defolsun gitsin, senin hayatında artık yeri yok demektir. Eğer sen de boşanmak istiyorsan davadan önce avukatına söyle, bebek için nafaka alırsın.
Ve yine dediğim gibi boşanmak istiyorsan söyleme hiçbir şey, dava günü öğrenir zaten. İstemiyorsan da sen bilirsin, istediğin vakit söyle.30 YorumlaSenin yerinde olsam söylerdim sonuçta yorucu bir evlilik geçirmişsiniz eşin duygusal bir boşluktan dolayı yanlış yapmış olabilir aranızda ciddi bir sorun yoksa devam edin beklediğiniz bir bebek ve yalnız büyütmek Zor güzel bir aile olun tekrardan ❣️😍
10 Yorumlaaa hayırlısı olsun. hatırladım sızı.. allah analı babalı buyutsun. lakın söyle dıyeyım sana lutfen ayrılmak ıstıyorsan ayrıl. ama cocugu söyle ona sonucta babası. boşandıktan sonra söylersen sıkıntı cok olabılır. hayat işte. nasıl garip bir şey
10 YorumlaÇalışan birisiysen ayrıl derim. Aşkkyla mutluluklar dile ve bitir. Çalışmıyorsan top sende lakin ben uyarımı yapayım. Baba evin ceza evin, odan hücren, yatağın diken, vs vs yanlış anlama onlar kucak dolusu sevgide sunsalar, sen sövüyorlar sanırsın.
00 YorumlaBence söyle çocuğu
yok öyle yağma başkasına aşık olmus ta bilmem nede
Önce evdeki karısına çocuğuna bakacak
Ve boşanma olmuycak bu nedir ya yok başkasını sevmişte ayrılmak istiyormuş ta
Bence boşanmayın bebekte geliyor hadi boşansin gücü yetiyorsa00 Yorumla
+1 yılBaşkasını seviyormuş da seni nasıl hamile bırakmış? Türk dizisi gibi hikâye
25 Yorumla- +1 yıl
@Liim10 2 yıl önce bırakılan tedavi sonrası nasıl hamile kalınıyor?
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir orasını ben nereden bileyim hanımefendi
- +1 yıl
@Liim10 siz demişsiniz yazdiginizi okuyun.
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasına aşıkken nasıl senle birlikte olmuş? Senle evliyken nasıl başkasına aşık olabilmiş? Bu saçma durumu geceyim cevabıma geleyim; çocuğu aldır ve bilmesin. Seninle o doğmamış cocuk için birlikte olacaksa hiç olmasın. Zaten bu seni şimdi aldatmış, aşık olduğu o malum kadınla aldatmaya yine devam eder. Aldatılan bir kadın olmak istemiyorsan mantıklı düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk yuvayı kurtarmaz ama erkeklerin akli karisabilir. Yeni bir heves vs. Ama ask gecicidir. Kimyasal birseydir. En uzun aşk 7 sene sürermis, bu devirde bence sürmez. Çocuğun babasının bilmesi lazım.
Tabi ki devam edip etmemek senin kararın. Belki de köpekler gibi pişman olup, senin gönlünü alır.
Bunca tedaviden sonra şimdi olmasının da bir sebebi vardır. Bu da sizin imtihaniniz.
02 Yorumla- +1 yıl
En uzun aşkın 7 sene sürdüğünü kim idda etmiş?
Cevap sahibi+1 yıl@Aslengerizekalıyım aşk bir kimyasal salgisidir. Hormonlar , vücut kimyasalları ile ilgili bir derste söylemişti üniversitede hocamız.
Hatta bazı uzmanlara göre 4 sene , en fazla 7 sene sürüyor.
Yoksa hiç bir şekilde aynı şeylerden hoşlanmayan, aynı kültürde olmayan insanların biraraya gelmesi ve gözlerinin kör olması başka bir şekilde açıklanamaz. Aşk bittiginde aslında nasıl da farklı dünyaların insanları olduğunuzu farkedersiniz.
Aşk zamanla yerini sevgiye, alışkanlığa bırakır ve harika beraberlikler devama eder
+1 yılBence söyleyin ama boşanmaktan da vazgeçmeyin. Ne olmuş bebek olmuyorsa Allah'ın takdiri sabredip seninle ilgili olması senin üstüne düşmesi lazımken başkasına aşık olmuş bak bak bak. Ayar oluyorum şöyle erkeklere. Allah yardımcınız olsun
10 Yorumla
+1 yılBaşkasını seviyor olsaydı bunu rahatlıkla söyleyemezdi. Suçlu psikolojisine girerdi. Baba olma isteği baskın gelmiş, ayrılma bahanesi yaratmış olabilir. Söylemen gerekir.
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni cocuk icin birakmam diyordu bana
- +1 yıl
Erkekler çok yalancı çocuk için ayrılmak istiyor
+1 yılYaa hayırlı olsun ne güzel bence bu bi işaret. Sen söyle o sana daha çok aşık olur. Şuanki durumu gelip geçici hevestir. 11 yıllık eşi eline bebek vericek daha ne olsun. her şey yeniden başlar sizin için. Hayırlısı olsun😊
00 YorumlaBebek doğduktan sonra yine gidecektir zatenm bu durumu kabul ediyorsan boşan sonra söyle
Ama sonra da başına bela olup neden daha önce söylemedin diye üzerine gelecektir bunu da göz önüne alman gerekir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğiniz daha önce olmadığı için başkasından çocuk yapmayı düşünmüş olabilir belki sevmiyor bile sadece seni kolay ikna etmek için söylemiştir. Bi şans ver konuş eğer gönülden inanırsan birleş
11 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum harun abi.
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Söylemen gerekir çünki ayrilsan bile gayri meşru çocuk peydah etti der çevren onu söyle baba olacakta kaydını üzerine alsın çocuk miras hakkı yönünden babanın imkanlarından yararlansın
00 YorumlaYani bu karaktersizlik sırf çocuk olmadı diye yani evlat edinebilirdiniz herşeyi geçtim de seni bırakması kötü. O yüzden boğan gitsin ne kendini üz nede onun için üzül
00 Yorumlasöylerseniz bebek için size yüksek ilgi gösterir ve siz sizi sevdiğinizi sanarsınız emin olun kötü günlerinizde yanınızda olmayı seçmeyen birisi ve boşnmak isteyen o boşandıktan sonra hamile olduğunuzu öğrenirse size köpek gibi olur. siz ona kaybettme duygusu yaşatırsınız. kafayı da yer sizi yarı yolda bırakan bi insan o. lütfen aldanmayın ama hissleriniz hamile olduğunuzu söylemenizi isterse söyleyebilirsiniz rabbim herzaman en hayırlısını yapar. ❤️ inşallah hep mutlu olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Söylemelisin bence ama sırf bebek için sana dönmeye kalkarsa da kabul etmemelisin. Yüzüne karşı başkasına aşık olduğunu söylemiş, bu kolay sineye çekilir şey değil. Hakkınızda hayırlısı olsun
05 Yorumla- +1 yıl
Rdr 2 oynadın mı sen
- +1 yıl
@GGwrRespectGG hayır ilk kez duydum. neden sordun
- +1 yıl
Emerald diye yer var orada atlar felan var nickini ordan mı aldın diye merak ettim
- +1 yıl
@GGwrRespectGG Bilmiyordum. Tesadüf 🙂
- +1 yıl
Aynen profil resminle nickin combo olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılAyette derki eğer iman ediyorsanız rahminizdekini saklamazsınız kocanızdan diyor ve bu ayet tamda boşanmayı düşünenlerden bahsediyor yani senin durumuna cuk oturuyor bilesin. Gereğini yap!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yıliki ucu b. oklu değnek valla. Bence mahkemeden önce al karşına konus hamile oldugunu söyle geri dönüş istersede başkasına aşık oldugunu bunun olamıcagını cunku o guvenın kalmadıgını söyle
00 Yorumla
+1 yılDava süreci vs sıkıntı söyle olan çocuğa olmasın babasız büyümesin şiddet vs yüzünden ise boşanma yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılSiddet yok
- +1 yıl
Çözülebilecek Bi konuysa babasız büyümesin bence önceden söyle bizim iş yerinde sonradan söyleyen birisi geri evlenmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKitaplara roman konusu olacak bir hiyake olursunuz emin olun çok satanlarda yerinizi alırsınız :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar uğraş vermişsiniz. Bilmeye hakkı var en azından.
Boşanmak istiyorsa halen daha boşanın. Ama bunu ondan saklamak en azından haksızlık.10 Yorumla sana bunu yap diyemem ama ben bahsettiğin durumda olsaydım ayrılmadan önce söyler ama boşanmaktan da vazgeçmezdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yıl2 yıl önce tedaviyi bıraktınız, adam başkasını seviyor, seni nasıl hamile bırakıyor? Kurguya puanım 3
00 Yorumla Aslına eşin ilerde çok pisman olacak ve onun yol yakinken dönmesi için Allah önüne firsat koymuş bunu görüp doğru yola yönelmesi gerek
00 Yorumla
+1 yılsöyle bence ayrı şekilde çocuğu büyütürsünüz eğer geri dönmek zorunda olmadını da dile getirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAbla olur mu öyle şey bence kesin söyle her bebek bereketi ile gelir bunu unutma.. inşAllah mutlu olursunuz pes etme hemen..🥺🥺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmadan söyle bence. herkes ona göre kararını versin. kaç haftalık?
06 Yorumla
Soran+1 yıl7 haftalik
- +1 yıl
alınabilir. ayrılacaksanız. çocuğa da zulüm yapmaya gerek yok. bence konuşun son kararı verin.
Soran+1 yılSen okumadin galiba 7 yil ugrastik biz simdi kurtaj mi diyorsun
- +1 yıl
ayrılıyorsanız. ayrıldığınız birinden çocuk sahibi olmak demek onunla tüm hayatınız boyunca ilişkinizin devam etmesi demek. bu anlamda çocuğun alınması da bir alternatif. bundan bahsettim.
- +1 yıl
Katilsiniz ne aldirmasi
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye çocuk sadece senin mi tek basına mı yaptın da kararı sen veriuyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence söyleyin ve evliliğinizi sirfintilar yüzünden bitirmeyin
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu söyleyerek boşan çocuk için evli olmanın üçünüzede faydası yok
00 Yorumla
+1 yılİğrenç ya insanlara olan güvenim sarsılıyo korkuyorum şöyle bişey olucak diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHamile olduğunu söyle ancak boşanma kararından vazgeçme
00 Yorumla
+1 yılOkudukça travma geçirip korkudan evlenmiyorum mk başkasına aşık oldum, wohohow ne acı ulan!
00 Yorumla
+1 yılGerçekten ilginç bir durum, hamileyim ve senden boşanıcam de
00 YorumlaYanlış bilmiyorsam bunu saklaman suç. İyi bir avukata danış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davasından önce "iyi kötü günler yaşadık. Bunun için karnımdaki bebeği istediğin zaman görebilirsin de" şok olsun davar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılvalla önce sonra ama sonrasında kafanı ağrıtır yeni öğrendim dersin mahkemede söylersin nafaka vs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapma boşanma yazık o çocuğa konuş ve barışın söyle hamile olduğunu kabul etmezse kendi bilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin sevgi değer bilmeyen bir insanla çocuk için evli kalmak mantıksız
00 Yorumla aldirmicaksan bebegi simdi soyle ne olur Allah bilir
00 YorumlaSöyleyecek sın
Söylemelisin
Ve boşanmaktan vazgeçin çocuk için birbirinize şans verin00 Yorumla
+1 yılAaa olur mu söylemelisin, ya tedbirini alacaktın ya da boşanmayacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylememek etik değil ama boşanmak istediğinizi ve bu konuda kararlı olduğunuzu da ekleyin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. E doğduğunda zaten eşinizin kütüğüne kayıtlı olacak o zaman öğrenecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Bence soyle zaten semi sevmiyosa ayni evde de olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşine söyle boşanıp boşanmamaya ondan sonra karar verin. Bebeği aldır diyen vicdansızlara da inanma katil onlar
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldirmam
Cevap sahibi+1 yılTabi ki inşallah sağlıkla kucağına alırsın
- +1 yıl
En güzel yorum
Cevap sahibi+1 yıl@Հայերեն_և_քրդերեն teşekkürler 🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBoşandıktan sonra köpek gibi gezsin peşinde.
00 Yorumla
+1 yılsen bilmiyorsan
biz ne yapalım
çoook derin bir konu bu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen söyle hamileliğini çocuğu duyunca yani diğerini sevmeyi bırakır düşündüğün gibi olmaz yani
00 Yorumla
+1 yılSöylemen gerekir. Bunu bilmeli ama ya bilmiyorum senin durumunda ben aldırırdım. Çünki onunla devam edemessin bebeğede yazık. E o adam olmassada kendi başına büyütemessin yine bebeğe yazık.
02 Yorumla- +1 yıl
canım neden çocuğu aldirsn
- +1 yıl
E söylüyorum ya çocuğa yazık
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılya cocuk icin baakasiylaysa? tabiki hemen soylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çocuğu aldır kimseye söylemeden. Geri dönse bile sizden olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
canım mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAranızda aşk bittiyse keşke çocuk yapmasaydınız. Tabi siz bilirsiniz.
00 YorumlaÜzüldüğüm sadece doğacak olan çocuğa oldu daha doğmadan ayrı anne ve baba.. bence eşinize boşanmadan söyleyin adam zaten başkasına aşık olmuşsa boşanmaktan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılAllah'ım yardımcın olsun. Eşine ayrılmadan önce hamile olduğunu söyle.
00 Yorumla
+1 yıl2 yıl ara verilen tedaviden sonra doğacak bebek benim ilgimi çekti nasıl oldu bu ayrıca bir konu acarmisin
00 YorumlaSorun sadece bebekse bu haberi aldığında sana eskisi gibi aşık olur ama umarım diğer kadın hamile kalmaz geç kalmadan söyle
00 YorumlaHamileysen eşine söylemen lazim sana gizledigin için dava bile açabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat