Hamileyim boşanma aşamasına geldik?

1 senelik evliyim 6 aylık hamileyim eşimle çok iyi anlaşırdık 8 ay önce dini konularda çok eksiğimiz olduğunu fark ettim talak boşanma cumleleri nedir nasıl olur bilmiyorduk kinayeli lafızlar varmış misal defol git babanın evine git cümleleri boşanma niyeti ile söylenirse boşanma oluyormuş neyse bunları öğrendik daha bir sürü şey öğrendik tabi ben hasass oldum bu konuda çocuk oyuncağı değil geri dönüşü olmayan bir şey ve eşim çok mantıksız konuşan biri ağzına gelen gidiyor hemen ağrılarım vardı zten bana hiç hamileymis gibi davranmıyor devamlı azar çocuk gibisin söylesin böylesin konuşup duruyor her 2 güne bı kavga ediyoruz ağrım vardi dediğim gibi arkadaşı ile buluştu geldi bebek için mevbur yemek zorundayım diye pilav yaptım ağrım olduğu için başka bişey yapamadım yap dedi eksik gibi konuştu sonra bende dedim memlekette git annen yapsın ağrım olunca bu kadar oldu dedim babanın evine git diyimmi bende sana dedi sonra neyse ağlamaya başladım niye böyle diyorsun diye sonra dedi biletini alacağım git bağırıyor tabi o sırada kardeşinin sünnetine git diyo ama niyetinde beni evden kovmak var bence sakince deseydi belkide farklı olurdu ama kavga anında söylüyor bunları sonra odaya kitledim kendimi özür diliyor dememeliyfim diyo ama 3 talak hakkı var egerki 2 sini o niyetle dediyse ve gerçeklestiyze boşanma 1 hak kaldı onuda dediği anda geri dönüşü olmayan bı yol ve bir senelik evliyim kısa özet geçtim ama dhaa bir sürü kötü sözler başka odada yattım küslük sevmem ama napacam bilmiyorum saçma sapan yorumlar yapmayın olgunca kimseye derdimi diyemiyorum cevap bekliyorum
Hamileyim boşanma aşamasına geldik?