Hamileyim ve eşimle de boşanma aşamasındayız?

23 haftalık hamileyim 1.5 senedir de evliyim evlenmeden önce çok güzeldik evlendik her şey tepetaklak oldu bizim için sürekli kavga dövüş saygıyı çok aştık ben sürekli erkekliğinden vurdum hakaretler küfürler ettim aynı şekilde eşimde kadınlığımdan vurdu küfürler etti ama son 6 aydır eşim o kadar değişmişti ki ne dediğini ne yaptığını bilmiyor hamile olduğumu erken öğrenmiştim ozamanlar yine kavga ettik ben ailemin evine gelmiştim ailemin yanında çocuğun babası ben değilim dedi şüpheleniyorum dedi evliliğimiz boyunca ne maddi ne manevi destek sağladı çok yalnız hissettim aileme dil uzattı ablama ağza alınmayacak laflar etti sürekli beni tehdit ediyordu her şeyden ve en son ki kavgamızda aileme zamanında benim altıma yattı dedi şok oldum zamanında ona güvenerek gitmiştim yüzüm eğildi boşanma aşamasındayız ama hâlâ sevgiden mi alışılmışlık mı bilmiyorum bu süreç zorluyor beni daha mahkemeye çıkmadık 2 ay önce açmıştım davayı terapiye gidecek maddi gücüm yok çevremde dertleşeceğim arkadaşım da yok ben de buraya dökmek istedim içimi
Hamileyim ve eşimle de boşanma aşamasındayız?