Boşanma aşamasındayız ve hamileyim?

Merhabalar. Belki biraz uzun olacak ama eğer olursanız ve birkaç kelime de olsa yazsanız çok mutlu olurum. 4 aylık evliyim ve 1.5 aylık hamileyim. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. Ben çok zor şartlar altında büyüdüm ve borderline kişilik bozukluğum oluştu. Lütfen yargılamayın, bilinçli bir durum değil yaptıklarım. Online bir oyun üzerinden iki kez başka birileriyle konuştum. Kısa sürdü ve hemen pişman oldum ama eşim öğrendiğinde küplere bindi ve çok çok kötü şeyler yaşadık. Biri evlenmeden önce ikincisi de 2 ay önce. Tedavi görmeye yeni başladım. Eşim 16 Nisanda doğum günümde bana boşanma kağıtlarıyla geldi. İmzalamadım, yalvardım. Yaklaşık 1 aydır her gün yalvarıyorum, güzelce konuşuyorum her şeyi ama her şeyi yaptım inanın bana. Düzelmiyor. Bi an düzelsin istiyor sonra hayır boşanıcaz diyor. Çocuğuma destek olurum diyor ama sen benim için bittin diyor, hakaretler falan evde iki düşman gibiyiz sürekli kavga ediyoruz. Hamile olduğum halde sürekli ağlıyor olmam umrunda bile değil hatta yalandan yaptığımı düşünüyor. Kapanma bittikten sonra dava açacağını söylüyor. Seviyorum ama istemiyorum bitti diyor. Haklı olduğunu biliyorum ama gerçekten bile isteye yapmadım ben. O kadar kötüyüm ki anlatamam, çok korkuyorum. Ben babasız büyüdüm o da baba sevgisinden yoksun büyüsün istemiyorum. Kocamı çok seviyorum ayrılmak istemiyorum. Heveslerimi, evimi, o sevinçle aldığım eşyalarımı bile bırakamıyorum evime yabancı gözüyle bakıyorum. Ne olur bana yardım edin bir akıl verin çünkü bende kalmadı.
Boşanma aşamasındayız ve hamileyim?