Ailem karşı cinse çok karşı?

Ailem sevgili ya da yakın erkek arkadaşa çok fazla karşılar. Benim yakın bir arkadaşım vardı onla bir ay önce sevgili olduk ve gerçekten çok iyi anlaşıyoruz lise sonda olduğum için ve aile baskısından dolayı okul dışında hiç dışarı bile çıkamıyorum ailemin bana karşı güveni yok o yüzden kursa kaldığım zamanlarda kurs çıkışı biraz buluşup o farklı yerde oturmasına rağmen daha fazla vakit geçirmek için benimle aynı minibüse biniyordu ve ben dışarı çıkamadığım için hafta sonu bir kurs vardı ve kursa diye gidip birlikte buluşuyorduk ama gerçekten çok güzel geçiyordu onun da dersleri çok iyi ve yapamadığım soruları ona sorup birlikte ders çalışıyorduk çok güzel vakit geçiriyorduk ve birkaç gün öncesine kadar ailem kursa gitmediğimi öğrenmiş ve birinin bizi el ele tutuşurken gördüğünü söyledi halbuki biz milletin içinde hiç el ele bile tutuşmamıştık nasıl oluyor bilmiyorum ama aşırı kötü davrandılar sen bizi nasıl kandırırsın namusumuzu kirlettin, senden bir bok olmaz üniversite okumucaksın açıköğretimden okucaksın sana hiç güvenmiyoruz yaramaz sinsi bi kızsın vs. bunun gibi birçok şey dediler ve annem beni dövdü fiziksel ve ruhsal şiddet de fazlasıyla var ve çalıştığıma bile inanmıyolar halbuki çok çalışıyorum ve birlikteyken de çalışıyorduk ama maalesef hiçbir şeye izin vermedikleri için biz de böyle bir fikir bulduk napmam gerekiyor bilmiyorum artık zaten buluşamayız ama annemler aşırı kızıyor ve son birkaç gündür ailemle hiç konuşmuyoruz psikolojim hiç iyi değil okula bile ağlayarak gittim napmalıyım yardımcı olur musunuz
Ailem karşı cinse çok karşı?