Ateist niye yorumumu sildi?

Dedi ki "Abd ve avrupada müslüman ateist tartışması izliyorum bir de türkiyede ama arada çok fark var neden?" Diye sordu. Turkiyede kavga gürültü oluyomuş. Ben bi yorum yazdım. O altına üç tane hakaret yazıp en son yorumunu da sildi. O hakaret ettigi hâlde ben normal cevap verdim yaptığı hatayı anlaşın diye. Ama o gidip yorumumu sildi. Neden yaptı bunu. Neye tahammül edemedi? Kendisi gibi hakaret etmememe mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar
Ben
Bizdeki ateistler sadece hakaret ediyor dine tartıştıkları bi şey yok

Yorumla

Copernicus

6 dk

Bak daha cümle kurarken hakaret ediyorsun. Hangi ayetten bahsediyorsun?

Yorumla

İnançlaYürüyoruz

4 dk

hakaret nerde? ayet değil ayetler. Madem bilmiyorsun içinde ne yazdığını bilmediğin şeylere yüzde yüz doğru diyerek cahil olduğunu kanıtlamış oluyorsun.

Yorumla

Copernicus

Bak yine hakaret. Zekâ seviyen bu. Kuran da 6 bin ayet var. Hafiz değilim. Seni rahatsız eden ayetleri so
Güncellemeler
+1 yıl
İnançlaYürüyoruz

hakaret olmayan birşeye hakaret diyip aklınca prim kasıyorsun. O zaman kendi gibi düşünmeyen herkesin ölmesini isteyen nuh peygamberin ahlakına kötü ahlak diyemeyen birisi olarak sen konuşmayı çok mu biliyorsun? hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir. peygamberin göötüne kuranı kerim soka soka adam edeceğim sizi

Ateist niye yorumumu sildi?