Neden ateist oldum?

Panpaciklar bn eskiden namaz kilan oruc tuttan kuran haymeden biriydim. Sonra bir an dusundum neden yahudi ve hiristiyanlar islami secmemis ve baya uretkenler? Sonra islam cografyasina baktim krallar ve aileleri super zenginler halklari aclik sefalet icinde sonra ak parti dogdu. Iclerine girdim bir baktim ko ney zenginler zenginlerinin devamini halka dini afyon gbi pompalamaktan sagliyolar atest oldum herseyi komple braktim bnce ilah var ama bu allah mi islam mi bu tam ndr bilemeyz belki uzaylilardir... Belki ilah yok belki tanri oldu hc bilemeyz fkt muslumanlari modern koleler yapan yahudi ve hiristiyanlar esseek 1500 yildir islami secmediler ve gayr muslimler dunya medeniyetinin urunlerini uretmisler madem dinsizler allaha inanmoyolar bu kadar makra nasıl basarili olmus ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Kankalar ben ataturk gbi deistim bnce milletin cogu musluman ayaginyapiyor sirf kuranda tehtit ayetleri var dye yani yakarim ederm asarm keserm:) ee hani cihad ayetlerini kmse gormuyor? Allah icn savasana cennet sehitlik var kmse cihada katilip da israile amerkaya avrupaya saldirir mi:))
Neden ateist oldum?