Ateist olduğumu kimse bilmiyordu. Kankam dışında. Ama bunu sevgilimden saklamamam gerektiğini anladım ve dün ona Tanrıya inanmadığımı itiraf ettim. Önce şaşırdı sonra kızdı."Allah var sen ne diyorsun? Şeytana uymuşsun sen!" Falan dedi. Ben de din düşmanlığı mı yapıyorsun diye sorunca evet dedi. Cidden şoktayım ve sanki benden soğudu. ya da ben öyle düşünüyorum ama tavırları değişti. Dinsiz olduğum için insanların bana önyargılı davranmasından korktuğum için ateistliğimi sakladım. Ama ona güvenip itiraf ettim. Onu böyle yapması beni üzüyor. Sizce din ayırımı yapan sevgilimden ayrılmalı mıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılonemli olan insanlik diyorum her zaman ama o da bir yere kadar.. Gonul islerinde insan kendisi gibi birini istiyor.. Oncelik olarak ateist bir insanla inanclari olan insan hangi ortak payda da bulusur bunu merak ediyorum? İnanc iliskilerde onemli. Adam. ramazan bayrami kutluyor kandilde namazini. kilip. dua ediyor sen yan oda da alkol aliyorsunn cunku inancsizsin. Sahsen ben boyle bir es istemem. Yani ateist olsaydim da inancli birini istemeezdim. İsler ciddiye binince anliyorsun anyayi konyayi yol yakinkenn kendine kendi inancsizligindan birini bul. Garibiminde aklini bulandirma.. 😊😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen Müslüman diye bunu problem etmiyorken o senin ateistliğini sorun ediyorsa bırak gitsin. Müslümanım çok şükür Allaha da inanıyorum Müslümanlığı bilip konuşun biraz. Müslümanlıkta insanları hor görmek dışlamak yargılamakta çok büyük günah. Siz burada kıza din dersi veriyorsunuz. İçinden gelen buysa siz ne deseniz boş sorduğu soru başka cevaplar bambaska. Kimsenin inancı kimseyi bağlamaz. Herkes kendinden hesap vericek neticede. Fikirlerine düsüncelerine saygısı olmayan insanları sokma hayatına.
32 Yorumla- +1 yıl
müslümanım çok şükür diyosunda burada görüştete yazdım bu çift evlendiğinde dini nikah düşmiceği için sürekli zina sayılcak bunu biliyısun değilmi müslümanlığı azcok biliyoruz saygı vs ayrı olaydır
Soran+1 yıl@fuocoturco Biz evlenmeyi düşünmüyoruz henüz ve dini nikahin olmaması neden zina sayılır? Resmi nikah var sonuçta
+1 yılKafanız uyuşmuyorsa ayrıl. Hem sana hemde karşındakine yararı olur. Birbirinizi kırmazsınız. Ama ateistleri anlayamıyorum. Keşke seninle biraz sohbet etme fırsatımız olsaydı. Sen neyi çözemediğinden veya neyi anlayamadığından dolayı ateist oldun. Yargılamak haddim değil sadece merak.
03 Yorumla
Soran+1 yılTanrı olsaydı bu kadar haksızlıklar olmazdı
- +1 yıl
Her dava sonuçlanıyor mu mahkeme günüde?
Doğru ayrılmalısın çünkü ciddi düşünüyorsan bu düşüncenden vazgeç kendin gibi ateist bul evlen. Çünkü bir insan dinini bırakıp seninle evlenmez Justin bieber olsan bile. Ne demişler ''Laz laz ilen, kaz kaz ilen, kel tavuk kel horoz ilen umarım anlamışsındır.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
52Cevap
- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da birbirinin inanç ve inançsızlıklarına saygı gösterdiği, bir diğerine kendi fikrini/inancını empoze etmeye kalkmadığı müddetçe bence farklı bir dini inanca sahip olmak ya da inançlı olmamak bir sorun teşkil etmemeli ilişkide. Ama görünüşe göre sevgilin böyle düşünmüyor. Ayrılmayı düşünmeden önce ona kendini tam anlamıyla ifade etmeyi deneyebilirsin. Ona ve onun inancına saygı duyduğunu, onun da senin fikirlerine saygı duymasını beklediğini söyle.
00 Yorumla - Sağlık konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılkimse dini ve inandığı ve ya inanmadığı düşüncelerle bir başkasını sorgulayamaz. herkezin hayatı yaşamı kendini ilgilendirir ama eğer düşüncelere bizler her zaman saygı duyuyoruz diyebiliyorsak.. onun düşüncesinede saygı göstermeliyiz.. tıpkı sende olduğu gibi...
00 Yorumla hristiyan insanlar bile müslüman oluyor neden sizde denemiyorsunuz herşeyi yaratan da verende allahdır allaha sükretmek yerine niye ona düşmanlık gidiosunuz hep bu dünya için yaşıyorsunuz nie azda diğer dünya için birşeyler yapmıosunuzki ben sana müslüman ol diyemem ama sevgilin haklı bence sende uzatma ayrıl yani o seni istemez tanrıya inanmıyorum demişsin öldüğümüz zaman herşey ortaya çıkacak yani kıyamet gününde mahşerde o zaman ne yapacaksınız?
00 YorumlaKusura bakma ben de sogurdum. Allaha inanmayan biri ile fazla samimi olmam kardesim olsun ondan da nefret ederim. Allah icin bugz ederim ona.
76 Yorumla
Soran+1 yılAma ben de insanım sizin gibi. Sadece siz Tanrı'ya inanıyorsunuz ben inanmıyorum
Soran+1 yılÇünkü hepsi saçmalık
+1 yılŞeytan bile ateist değil o bile Allah'ın var olduğunu biliyor siz nasıl bu kadar gerizekalı olabildiniz anlamıyorum inançsız geçinen bir insan olsan bile ayağın taşa takılınca aman Allah'ım dersin eğer söylediklerimin yanlış olduğuna inanıyosan aklını çıkar at hayvan ol kurtul
31 Yorumla- +1 yıl
O eksi veren beyler bayanlar yüksekten Düşen derine Düşer başkalarının tecrübelerini yaşayarak tasdik etmek büyük salaklıktır sizler bir Yaratıcının var olmadığına kanaat getirdiğiniz için değil var olmadığını ispat etmeye çalıştığınız için bu haldesiniz oysa var olmayan şeyin ispat edilemeyeceğini anlamayacak kadar da gerizekalısınız
+1 yılŞu şekilde diyebilirim şimdiden ayrıldınız zaten o senden ayrılcak fakat ki o seni üzmek istemiyo seni seviyodu fakat dinsiz biriyle evlenince o zor duruma düşebilir veya sen Ateistli bırakarak islam dinine döne bilirsin çünkü yarın bir gün ölsen cehenneme gidersin islam dini kadar güzel bir din yoktur çünkü düşünsene ezanlar okuyo kuranlar okunuyo namazlar kılınıyo biraz mantıklı düşün bence müslüman olmanı dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılDin insanların uydurması benim düşünceme göre
- +1 yıl
din uydurmasa olsa ezanlar neden okunsun veya namazlar neden okunsun bakın bayan size şu şekilde diyebilirim sen müslüman olsan allahta bir şey iste bir duva et ihtiyacın olan şeyi iste allah sana yardım eder din uydurmasa olsa istediğin şey kabul olmazdı ve düşün musa peygamber nasıl denizi ikiye böldü bir düşün peygamber efendimiz neler yaptı bir düşün onca insan mekkeye neden gidiyo. ?
+1 yılKesin ayrılmalsın.."Allah var sen ne diyorsun? diyen adamdan düşüncelerine saygı duymasını beklemek saçma. Belli ki ayrı kültür seviyelerine sahipsiniz. Halbuki ilişkilerde bazı farklılıklar çok güzel olabiliyor. Tartışırken her iki tarafta kendini geliştirme imkanı buluyor. Tabii seviyeli ve hoşgörülü ilişkilerden bahsediyorum...
00 Yorumla- Sağlık konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBu ateistlere ateist yerine kezbanist ya da kamilist denseydi haka bu saçmalıpa mensup olurlar mıydı acaba merak ediyorum. Sırf isminden ötürü ne olduğunu bilmediğiniz bir saçmalığa kendinizi aitmiş gibi hissedip yaşayan ölüler topluluğunu oluşturuyorsunuz.
00 Yorumla Salak :D Din ayrımı yapan dıyo ya :D Beyın yok fikir nasıl var sende onu anlamıyorum yaa.. Hristiyan olsan kabullenırdı. Eger hristiyanlıgı falan kabulllenmeseydı din ayrımı yapmıs olurdu.. O Allaha inanmayan Allah korkusu olmayan bırından soğuyor. ADAM HAKLI.
00 YorumlaMüşrik kadınları, iman etmedikçe nikâhlamayın. Bir müşrik kadın, sizin hoşunuza gitse bile, iman etmiş olan bir cariye herhalde ondan daha hayırlıdır. Müşrik erkeklere de mümin kadınları nikâh ettirmeyin. Bir müşrik, sizin hoşunuza gitse bile, mümin bir köle elbette ondan daha hayırlıdır. Onlar sizi ateşe davet ederler, Allah ise, kendi izniyle cennete ve mağfirete davet ediyor ve âyetlerini insanlara açıklıyor. Umulur ki onlar hatırda tutup, öğüt alırlar.
00 Yorumla
+1 yılevlilik düşünmüyorsanız iyi anlaşıyorsanız sorun yok eğer düşünüyorsanız çok büyük sorun. bikere ailesi kabul etmez seni ve sorunlar çorap söküğü gibi gelir çık işin içinden. bir süre devam edin baktınız ki iş ciddiye gidiyo ya ayrılacan ya da müslüman olacan başka çaren yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyoruz çünkü 18 yaşındayız
- +1 yıl
şimdilik sorun yok o zaman. benden sana bir abi tavsiyesi kaynağı sağlam olan islami kitapları araştırmanı öneririm belki sana faydası olur. tabi sen bilirsin dinde zorlama yoktur.
Bende olsam aynisini yapardim musluman bir insan asla ne yahudi ne hristiyan ne de ateist bir kisiylen evlenemez sevgili dahi olmaz sadece arkadas olunabilir
20 Yorumla
+1 yıldin ayrımı yapan insan daha doğrusu ayrım yapan insan ve insanların düşüncesine saygısı olmayan bir insan ile devam etmek istiyorsan et.. ama bu saçmalığa bir son vermek en mantıklısı olacaktır..
20 Yorumla- Sağlık konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHeralde kızım burası türkiye burada t-shirt ünde im an atheist yazısıyla gezsem en geç 10dk ya cenazeni kaldırırlar. Cocuk ana babasına ne dicek birde böyle düşün hıhıhııh
01 Yorumla
Soran+1 yılYa biz evlenmeyi düşünmüyoruz ikimiz 18 yaşındayız
Ateistlik oncelikle din degildir inanc da degildir inancsizliktir, musluman bir erkekte ateist bir kadinla evlenemez zaten canim seninle gelecegi dusunecegini sanmiyorum
00 Yorumla
+1 yılIleriye dönük bir ilişkiniz varsa ayrılmak en Mantıklısi bu durumda. Islam da evlendigin kişinin inancı önemli çünkü. Sizin için sorun olmayabilir ama karşınızdaki için büyük bir sorun kardes.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonradan anlaşamamak daha kötü belkide en iyisi böyledir. Hayatı paylaşmakta inancın bana göre ön planda olmaması lazım ama kişi ön planda tutuyosa bunu kafasından atması çok zor. Bende tanrı konusunda senle aynı fikirdeyim. Çoğu zaman inanç olayında karşı cinsle sorun yaşiyorum.
00 YorumlaO da kendisini bu şekilde rahatlatıyor. Sorsan öğle namazı kaç rekat desen bilmez. Zina yapar ama cenabet gezmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen sayını bile bikmediğim kadar sevgilisi olmuş. Hatta bir keresinde kızla öpüşürken kızın orasını burasını elliyormuş
Allahtan korkmayan onun nimetini gormeyen askimi gorur sevgiyimi. Allah korkusu olan insan vicdanlidir. Bu senin kararin kimse seni elestiremez saygi duyariz sana ama sen ayrilmasanda o ayrilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bitmedi dedi
- +1 yıl
Bak soyle dusun sen birseye inaniyosun hayatti herseyin ustunde o inandigini tutuyosun ve biri geliyo ben ona inanmiyorum diyo sevgili olmanda problem yok ama sence evlilige varirmi bu is onun ailesinide dusun. Sen ayni durumda olsan sende uzatmazdin bu iliskiyi. Sana tavsiyem ki yanlis anlama ama Allahin varliginin ispatlarini incelemen bunuda iyi niyetimle soyluyorum
+1 yılBen olsam ayrılırdım. Kimse kimsenin tercihlerine karışamaz, hakkı yok. Beğenmiyorsada, kapı dışarı.
20 YorumlaTamam bitmemiş ama sevgilinin verdiği tepkiden rahatsız olduysan bence ilişkinize bir dışarıdan bakman gerek.
00 Yorumla
+1 yılNe düşünüyorsun sana saygı duyan inancınada duyar ki duymadığı belli. Senin inancın seni bağlar önemli olan aradağı bağ sevgi saygıdır. Sende saklama bence kime ne inanancından
10 Yorumlasenin yanlışta olman onu çok üzmüş sanırım. bence biraz araştırma yap. seni sevdiğini düşünüyorum.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmalısın hiç uğraşma ön yargılı , ayrımcı insanlarla.
10 Yorumla
+1 yılInancina saygi duyarim senin tipki etrafimdakiler gibi.
Ama bence anlasmak zor ne kadar asik olursaniz olun.
Ki musluman birinin ateist biriyle evlenmesi yasak diye biliyorum00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki Allah'a inanmadığın icin bekâretini kaybettigini düşündü o yüzden ayrıldı ya da harbi Müslüman namazında niyazında sana yaklaşmak istemedi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben şeytan değilim. Sadece ateistim
- +1 yıl
Ben sana şeytan demedim zaten olabilir kendi hayatın istediğin dine inanabilirsin ama sevgilin önyargı ile yaklaşmış olabilir
Ateizm bir din değildir öncelikle :D din ayrımı falan söz konusu değil yani mantıken.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir din değil bir inançsızlık. Ama bana Müslüman olmalısın diyor
+1 yılbence o senden ayrılsın Allah sevgisini bilmeyen kul sevgisini nerden bilecek
25 Yorumla- +1 yıl
@by_fiari teşekkür
- +1 yıl
@by_firari
Soran+1 yılYa Ben hastalikli birisi degilim. nasil çürük bir beyine sahipsiniz siz ya? Niraz mantıklı olun
+1 yılOnun acisindan dusun nikah dusmez omur boyu zina adam hakli bende sogur ayrilirdim belkide
38 Yorumla
Soran+1 yılZina yapmıyoruz
- +1 yıl
evlenince dini nikah düşmicek ve dolayısıla her özel hayatınızda zina olcak
Soran+1 yılResmi nikah olcak ama
Soran+1 yılBen Müslüman değilim, o yüzden de zina felan umurumda değil
- +1 yıl
soran arkadaş bak sana güzellikle anlatayım müslüman bir erkek sadece ehli kitap biriyle evlenir ama mekruhtur yani sadece hirstiyan ve yahudi olur erkek eğer atesit biriyle evlenirse dini nikah kıyamaz çünkü sen Allahı inkar edip karşısına cıkamazsın bunu sevgilin acısından bak olaya cunku sen inanmıyosun zina senin için umrunda değil ama sevgilin hergün zina yapmış olcak
- +1 yıl
resmi nikahın amacı kadına verilen resmi haklardır
Soran+1 yılAyrılmalıyız o zaman :(
- +1 yıl
yani ya senin içten iman etmen lazım ya da ayrılmak sen kendini düşünüyosan oda ahiretini düşünüyo ömür boyu zina da olmazki
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Din düşmanlığı yapmıyorki o sana
Sen dine inanmıyorsun çünki...
Din ayrımı yapmıyor..
Just.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHa tabi 18 yasindasin ateist olmana wawirmadim cool olmak icin her boku yiyin sonra dara duwunce tovbe edip musluman olursun oh ne ala memleket
039 Yorumla
Soran+1 yılDogrusu soyle azeri misin?
Cevap sahibi+1 yılEvet oyleyim sorun mu var?
Soran+1 yılBir sorun yok milliyetinde. * aklında sorun olduğu kesin
Cevap sahibi+1 yılVah zavallim )))) 2 gundur bunu mu buldun soyliycek? Senin aklin olsaydi cool olmak icin ateist olmazdin sorsam ateistlik deistlik nedir bilmezsiniz ama laf laf laf)))
Soran+1 yılAh canım benim ateistliğin ne olduğunu emn ol senden daha iyi biliyorum. Cool görünmek için ateist olduğumu nerenden çıkarıyorsun? Gerizekalı Kezban ateistlik hakkında e ufak bir fikrin yok v e gelmiş burada bana ateistlik/deistlik bir. Sen önce "w" demek yerine "ş" demeyi öğren küçük :)
Cevap sahibi+1 yılAhahahah salak senden iki yas buyuyum pis ergen nasil yazicagimi senin gibi cahilden oyrrnicek degilimkezban da senin gibilere derler cicim sen gel benim seviyyeme yuksel sonra bana laf yetiwtir. Ateistligin deistligin bilimini okuyoz biz cicim sen benim okudugun uninin onunden gecemiycek kadar cahilsin hadi wimdi yol al bakalim
Cevap sahibi+1 yılSen daha ateistligin bir din oldugunu ve sevgilinin din ayrimi yaptigini duwunen salaksin ))))) eminim 18 yasin bile yoktur sizin gibi ergenleri cok iyi tanirim cicimm)))
Cevap sahibi+1 yılHa bu arada azerinin milliyeti de turktur unutma cahilcigim
Soran+1 yılAzerilere lafım yok ama senin gibi beyinsizlere lafım çok
Cevap sahibi+1 yılAhahah senin ne kadar beyinsiz oldugunu defalarca ispatladim hala niye direniyosunki tatlim dediklerim yandirmis seni belli hazmedemedin)))))
Soran+1 yılSenin gibi ateistleri küçümseyen gerizekalının lafına niye yanıyorum ki? Benim kadar cesur değilsin tanrıyı reddedemiyorsun. Bu yüzden götün yerse gel yüzüme söyle bunları.
Cevap sahibi+1 yılAhahhaha gordun mu sirf cesaretli gorunmek icin yapiyosun kendin itiraf ettin bana soyliycek soz kalmadi kasinma bebe kawirim seni hadi defol
Cevap sahibi+1 yılYaz bura nomrevi gotunu dagidacam kimsen sen menim sevgilime bu sozu yazirsan dalbayov blet tez ol yaz nomrevi sikecem gotunu
Cevap sahibi+1 yılYaz bura nomrevi qanciq tez ol
Cevap sahibi+1 yılIt oglusan it qizisan ne poxsan yaz bura nomrevi azerisense genclikde qaliram goresek ayagimi soxacam gotune nomrevi ver
Soran+1 yılQehbe balasi nomreye nomreynen cavab verme gotun catir ozun ya sen anovu hansi sikiwmnen dogulmusan? Qehbe bla nesindeki qehbelerin amciginda imzam var. Atovun peyserinde vilkamin izi qalib sikilmiw indi gotun catir ehmedlide qaliram gel gor ne sikerem seviyorum. Varavskoy kruqun bawcisina iliwmisen xeberin yoxdu
Soran+1 yılYalannan da sicma ki sevgilimin hesabidi xuy sevgilivin hesabidi qehbe bla
Soran+1 yılO ayagivi da qirib gotuve soxub agzinnan cixararam bleat! Sikovkalar gelib lotulug elir
Cevap sahibi+1 yılAz qanciq poxuvu ye nomrevi gelirem ehmedliye sen menim qizimsan anani men sikmisem varavskoy bacisi gedelerle nesulenir varavskoyuvu da sikerem seni de ver nomrevi gor nece sikecem seni tezol o
Cevap sahibi+1 yılQehbe vapise sen qızsan amma qussan burada atib tutursan ver nomrevi gor men kimem gel sikim seni hazirsevgilinden de ayrilibsan seni sike sike muselman eliyerem
Cevap sahibi+1 yılAzeri qizlarinin adini batiran qehbe sen hele 18 yasinda kucuksen bele danisirsan 25 yasinda ne olassan sikim seni de senin o sozde varavskoy qardasivi da qardasin vafavskoy deyil peyserdiki sen bele qus olubsan
Soran+1 yılAy wortu daldan verenin balasi, gotun catir nomrevi bana. Birinci men dedim nomrevi ver vermedin. Noldu gotun catmadi? Sikerem axi. Varavskoy kruq da vasmini gotuve soxa soxa petux eliyecey seni. Qehbe balasi anasini sikdiyim, fikir verirsen ancag menim sozlerimi iwdedirsen. Oz sozun yoxdu axi. qehbe anovun dewiyine qandon soxmuyani da siksinler bla!
Soran+1 yılAz qehbe guya bilmiremde qizsan. oglan olsaydin nomrevi bir. Qehbe sen agillisansa men sennen 100 qat agilliyam peyser balasi get gotuve girennen oyna
Cevap sahibi+1 yıl:D bir qiz ki bele danisa ne gozduyesen ondan 18 yasin vareee utan indiden cirixsan dexlisi var 1ci 2ci? Oz nomrevi vermeye gotun catmir peysər qardasivin nomresini yaz noldu niye catmir o cirix gotun? :D
Cevap sahibi+1 yılSen azerbaycanin onde geden quslarindansan gordun soz tapammirsan basladin qusdamaga :D gottu biri olsaydin menle soz gulesdireceyine yazardin nomrevi deyerdin zeng vur :D
Cevap sahibi+1 yılGizliden cix verim sevgilim nomresini siksin seni yaziqdi biraz qus siksin :D
Cevap sahibi+1 yılSen 18 yasinda kucuksen sen kimi aldadirsan varskoyuymus bacisiymis :D ahahahah yeri get bala Allah verib onsuz senin belani :D
Soran+1 yılVaravskoyun bacisi yoxe mal bawcisi noldu nomrevi vermeye gotun catmadi quwbala tak wto sox icive. Gotu catmir hələm sevgili yalani da uydurur cirix. Senin o peyser dediyin qrdawim gunde senin kimi qehbelri sikir
Cevap sahibi+1 yılQardasin ele seni sikir bala :D ehmedliqizindan bundan artigini gozlemirdim onsuz da :D tescilli qussan bala sen get ozunu as ))) buarada dediklerim sene nece giribse 12 gundu cixardammmirsan ona gore de sen sox icive day da biabir olma di yeri menim seninkimi qusbala kucuklerle isim yoxdu xosgetdin
Soran+1 yılNoldu soz tapmadin? Atasi terefinnen zzzzz qiz gelib burada mene soz diyir. Ehmedli qizlarinin iti olarsan sen. Sinmag pis weydi get birinci oz qehbe Anova bax
Soran+1 yılAtasi terefinnen her gun zzzzz qizsanki beke yeke yeke dawirsann
Soran+1 yılAtasi terefinnen her gun sihilen qiz
Cevap sahibi+1 yıl:D he senin qusluguna soz tapammadim hem cahil hem ateist hem de qussan ))) neysede ha ozunu cir burada sene vurdugum od seni 12 gundu yandirir daha da yandiracaq)))) ahahhahahah yaziq))) di get))) adama bele od qoyarlaree)))
Soran+1 yılCaan yazig sindi soz tapa bilmedi. senin kimi qehbelerin sozu mene girmir amma mənim sozlerim seni yaman incidib. Neyse sene de bir quw. Fso quw cixdin davay kardeşim. Yazsan da cavab vermiyecem onsuzda sozun yoxdu mene deməyə onsuzda sinmisan dahada ozuvu gozden salma davay bb
Cevap sahibi+1 yılA Hahahaha sag ol meni guldurduyun ucun ))) day soz deyime deyorsen soz tapammadin men sozumu 12 gunevvel deeyib seni yandirmisamda))) ozun de yandigini subut eledin ki kecdin soyuse
Cevap sahibi+1 yılMen senin kimi 12 gun dusunub nese yazmiram balam men pramoy cvbi verirem amma sen ssoztapammadin turk kimi getdinazeri qehbesi kimi qayitdin
Cevap sahibi+1 yılSöz tapa bilseydin soyis soymezdin :D :D senin kkimiquslardi soz tapammiyanda kecirler soyuse
Cevap sahibi+1 yılAmma men day soymuyecemde sene yaziqsan :d hem de uz görmüş qanciqsan soyus elemez di xos getdin yaziq))
Soran+1 yılAz qehbenin balası necesen
Zaten ayrılmasaydınızda sürmezmiş. bence sen de senin görüşünde olan birisiyle birlikte olabilirsin
10 Yorumlasöylemekle en iyisini yapmışssın olursa olur olmazsa olmaz boşver
00 Yorumla
+1 yılDüşüncelerine saygı duymuyorsa bırak gitsin. Düşünceleri e saygı göstermiyorsa ilerde sana da saygı duymaz zaten
10 Yorumla
+1 yılBen de erkek arkadaşımın deist olduğunu öğrendiğim de şaşırmıştım. Şaşırmış olabilir. Nasıl tepki vereceğini bilememiştir. Ön yargılı olmaya devam ederse ve seni anlamazsa ayrılman daha iyi olur. Çok dindar biriyse zaten anlaşmanız zor.
00 YorumlaBunu baştan söylemen ve olmayacağını anlayınca bağlanmadan ayrılman gerekirdi. inancı farklı olan iki insanın anlaşması zor.
00 Yorumla
+1 yılilerde daha büyük sorunlara yolaçabilir... hayat senin ve tercih senin herkesin saygı duyması lazım...
00 Yorumla
+1 yılBence adam haklı dininden olmayan birisyle ilişki yaşaması nedenli olduğunu biliyor.
Bence sen ayrıl10 Yorumlane işin var öyle cahille boşver ondan sana sevgili olmaz
00 Yorumla
+1 yılZor be canim ayni gorusu paylasmadigin insanla beraberlik.
02 Yorumla- +1 yıl
Ulan aynı görüşü paylaşmıyorsa diye bişey mi fıtratın İslam senin, adam elma tohumu ekip armut bekliyo ya
- +1 yıl
Ne diyon sen be
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma. müslümanm diyosa kendine nie sevgili yapıyo nie öpüşüo nie sevişio. nie direk evlenmiooooooooo. müslüman adam istemiyorm yok aman ya kalsın
13 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi ateistsin?
Cevap sahibi+1 yılhayır Müslüman ama sözde
+1 yılBence ayrıl kendin gibi birini bul. Herkesin kendi kararı seni yargılaması yanlış
10 YorumlaMadem hal öyle ben göremiyorum ozaman bir insanın başı ağrıyor ben o ağrıyı göremediğimden o insana inanmamam lazım
00 Yorumlayakında biter bu ilişki ateist olman seven için problem değil bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOna bitti mi diye sorduğumda bitmedi dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmanı tavsiye ederim. Çünkü zaten kendisi gerçek bir müslüman gibi davranmıyor
00 Yorumla
+1 yılgun gelir yusuf yusuf oldugunda dua edersin o zamanda dersin allam yalebbim kurtar :D
00 Yorumla
+1 yılBu onun kişiliksizzliği boşver :) iyikide sölemişsin en aaznddan ileride daha problem olaabilirdi
00 Yorumlao senden ayrılacak zaten, kimse çocuklarına dinsiz bir ana istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyril kendin gibi birini bul , guvene aska sevgiye inaniyonda Allah a neden inanmiyon illa biseye inanmak icin gormek mi gerek senn inandigin safsatari biliyorum
00 Yorumla- Sağlık konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok iyi yapmış dinsizi kin napsın
43 Yorumla
Soran+1 yılNeden ben de insanım
- +1 yıl
gördüğün gibi din ağır basiyor insanliktan
Soran+1 yılNe saçma bişey bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam tam tersi seni musluman yapardim olmasi gerekende bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBana Müslüman olmalısın dedi ama bunu doğru bulmuyorum
+1 yılHerkesin görüşü farklı olabilir ayrılmanı gerektircek bişey yok sanki
00 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. aynen benimkide budist olduğumu ögrenince benden sogumustu
00 YorumlaAdam hakli. Doğru yolu bulman dileğiyle.
10 YorumlaSağlık konusunda 897 cevap paylaştı. İnançlı birini neden seviyorsun ateistsen?
01 Yorumla
Soran+1 yılDin ayrımı yapmıyorum
Kusura bakma Allah aşkı her şeyden önce...
10 Yorumlaboşver başkası mı yok 7 milyar dünyada :D
00 YorumlaSağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok net bir sekilde EVET!
00 Yorumla
+1 yılne olursan ol gine gel mevlana çapkın kuru fasulye
00 YorumlaBen cinsel olayda ayirmam:/ affetmem
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?