AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
Şimdi evet dokunmak ellemek gözüyle tecavüz etmek hepsi ona giriyor diycem şikayet et 😅 onada bişi yapmazlar iş yerini değiştir en iyisi gene aynısı olur o zamanda oturcan evinde nasibini bekliyecen evlenip çocuğuna bakacan.
Çok acınası bir yorum yazık bu ülkenin kadınlarına bir erkek olarak utaniyorum
Nefsinize mukayet olsanız bizde bu halde olmazdık utanın.
İyide ben öyle bir şey yapıyorum demedim ki sadece empati kurdum
Bir dışarı cikiyorum senin yaşındaki adamlar gözüyle tecavüz ediyor kapalı olduğum bol giyindigim ve kafam egik yurumeme rağmen ben akşam çok bunaliyorum dışarı çıkıp yürümek istiyorum tek başıma kafa dağıtmak istiyorum ama gece çıksam iki adım attıktan sonrası kacirilip tecavüz edilmek sonrada öldürülüp atılmak ama erkekler sabaha kadar gezer tozar karı kıza gider degilmi haksız mıyım sizin yuzunuzden ne haldeyiz!
Tamam anladım ama beni niye sucluyorsun benim de kız çocuğum var biraz sakinleş
Acınası yorum nedir cidden iyimisiniz durumun farkında değil misiniz aha kız çocuğunuz varmış başına böyle bir sey gelse haberleri görmüyor musunuz adalet yok iste sokağın önünde istediğin kadını hayvanı döv taciz et ceza yokk anlayın artık
Yav arkadaşım ben anladım ama bunun suçlusu ya da çözecek kişi ben değilim bunu anla
Gözünuze nefsinize sahib çıkın haramı helali bilin Allah'ın emirlerine göre yaşayın
tamam haklısın
@Olgunadam23 gözüne sahip çıkamayanlar pislik erkekler düşünsün. çünkü en günah şeylerden birini yapıyorlar. hem namussuzluk yapıyorlar hem kadınların kul hakkına giriyorlar.
Sen daha iyisine laiksin sen ondan daha güzel ve başarılısın ve sen çok kaliteli birisin sana yakışmamış birisi hak etmemiş gözünü aç etrafa bak seni hak eden birisi vardır elbet
İzinsiz fotoğraf veya video çekmek, suratina iki saat bakmak., İstemedigin birinin dokunması, dikkat cekmek icin laf atmak, ... bunlar kadin erkek ortak sıkıntı.. simdilik aklıma ilk anda gelenler bunlar...
Taciz, sadece erkekler tarafından gerçekleşmez.
Bir insanı bakışlarla veya sözlerinizle rahatsız etmekte tacize girer.
Bir insan rütbesini kullanarak çalışanını rahatsız ediyorsa, o işten çıkmak en iyisidir.
Taciz başlığı altında geçmesede bir insana istemediği hâlde durmadan mesaj atmak, karşısına çıkıp konuşmaya çalışmak, onu takip etmek bunlar da tacize girer.
Bende bir siteden kıyafet siparişi vermiştim fakat corona oldum gelen kargocuyu arayarak durumu belirttim ve sürekli mesaj atmaya basladı bence bu bi tacizdir
Patronun ağır sapıktır uzak durması söyle, sen istemediğin sürece kimse senin vücuduna hiçbir şekilde dokunamaz, mesaj atamaz, kusura bakmayın ama patronunuzu travesti yapasım geldi sinirlerimi bozdu.
Bir taraf mesafesini korumaya çalıştıkça diğer tarafın bu mesafeyi ısrarla kapatmaya çalışması diye başlayıp çeşitli şekillerde örnek verilebilecek çok derin ve hassas bir konudur bu. Taciz konusu bir şekil verip onun dışındakileri soyutlayabileceğin bir konu değildir
Zengin biri baktığında beğenilme fakir baktığında taciz olur.
İyide ne alaka şimdi adamın fakir olduğu nerden bellii
Fakir biri km uzaktan belli olur.
bir tacizci daha.
Yaww hee hee
Kardeş aklından zorun mu var rahatsız oldugun şeyleri söylesene, niye taciz olana kadar bekliyorsun
Dokunmak, ellemek , Makas atmak , gözle takip etmek. Bunlar bazilari
üzülerek yazacağım ve utanarak. en ufak el teması. gözler ile. yardım bahanesi. oturuş şekli sözler ve beden dili
Tacizi türkçe sözlükten bakın zaten herşeyi anlatıyo kadınada erkeğede farketmez tabi bizim erkek olarak hoşumuza gitsede sonuç değişmez tacizdir kadınların yaptığıda tacizdir☺
göz ile taciz etmek , sözle taciz etmek , dokunmakta tacize girer, kimse kimseye izin vermeden dokunamaz. açık giyindiğinde yiyicek gibi bakması
Sevgilimmiş gibi kızın koluma girmesi...
Arkadaki arabanın arabamın tamponuna çok yaklaşması
Sizin yazıda bahsettikleriniz taciz değil cinsel saldırı olarak nitelenir. Vucut dokunulmazlığı na karşı işlenen suçlar kapsamındadır
Benim görüşüm yine Alfaligimdan olsa gerek. En çok biz erkekler kizlar tarafından tacize uğruyoruz orasını burasını açarak bizi işinizden gücümüzden alıkoyuyor aklımızı taciz ettiği için sorunlar yaşıyoruz
Kaba bilgisayarı ve kendini camdan aç iğrenç varlık
Mal smwlelfjeofoof
Siz kizlar kaba erkek sevmiyor muydunuz? Ben mi yanlış biliyorum
Havalimanı girişinde aranmak
otobüs ve metrolarda olan temaslar
Her fırsatta dokunmalar bakışlar sözler tacize girer zaten
Dikkat et dokundurtma kadının elleri ve yüzü hariç açması haram iken dokunmak nedir?
Özgür iradeyi, ifadeyi, rızayı başkalarının yok sayıp kendi iradesini, ifadesini, rızasını kabul ettirmeye zorlama olayıdır.
Otobusteyken yaninda veya karsisinda kadin olmasina ramen bacaklarini pergel gibj acan kisielrde tacizci sayilir kesinlikle
İş dışı mesajlar sürekli rahatsız edici bakışları bile tacizdir yersiz alakasız dokunması bile.
Bence sizi o adar rahatsız ediyorsa işten ayrılın
Taciz etmenin eli kolu sözü olamaz fiziki olur davranış olur bakış olur taciz her yerde farklıdır bakış açısına bağlı
Gereksiz temasların yanında abartilan giyimlerde bile tacizlik söz konusu olduğunu söyleyebilirim moda diye saçma sapan şeyler günümüzde mevcut..
Mahrem bölgesi dediğimiz kişinin 1.5 metre çapındaki alana girmesi bilr tacize yetiyor benim fikrim bu 🙂
-Gereksiz olan temasların hepsi
-mesai dışı mesajlar
-iş ile alakasız konuşmalar
-yersiz iltifatlar
Seksi giyinip giyinip yanımdan geçerken göz atması..
Bakmak. Nedense bu taciz sayilmiyor ama bakmak bi tacizdir
Oha bakmak neden taciz olsun. Tacizi sulandirmayin. Bakan tavizse elle dokunmanın ne diyeceğiz ? Ikisi de ayni sey degil.
Gozle taciz diye bi sey duydun mu sen iyi senin annenin poposunu oturup seyretsinler hayaller kursunlar taciz olmasin bu
valla senin fatnazin dünyan çok gelişmiş. erkekler öyle fantezi kurmazlar. annenin poposu güzelse dönüp bakarlar. yani tayt giyorlar kocaman popoları var. beğendiklerinden veya fantezi kurmak için değil iğrenmek için. . böyle eğilip poposuna poposuna bakmak ne ya :) senin kafan yerinde dğeil. bakmak gözlerini mesela göğüsüne diker. sen başka tarafa gidersin oda yine gelip bakar. veya sen kendini çevirdikce o gelip bizzat bakar. hani bu normal ama asıl erkekler o poponun memelerin fotosunu gizlice çekerse eve gittiğinde telefonuna o fotoya bakarak mastürbasyon yapar.
ben sen beni yanlış anlayarak bir kadına hakaret etme hakkını kendine buluyorsun?
ama sen olayı anlamadın...
şimdi sen bir hakim olduğunu düşün ve karşına tacizciler geldi.
aşağıda 10 tane ceza yazdım.. sen hangisine ne ceza vermek istersin?
1 - bakmak ile taciz.
2- söz ile taciz
3- el ile taciz
4-sürtmek yolu ile taciz.
5- elbiseni ve kilodunu çıkarmtak süreti ile taciz
6- kadının içine bir cizim sokmak sureti ile taciz ( böyle bir hukuki dava da vardı - )
7- kadının bakirelik zarını bozmak sureti ile taciz ( kafasını sokup bakirelik zarı yırtılmamış ise cezası ona göre daha az oluyor )
8- kadının bakirelik zarının bozulması sureti ile taciz.
9- bakire olmayan bir kadına vajinasına sokmak sureti ile taciz.
10- fiili livata ( anal tecacuz) ile taciz.
Arkadas taciz tacizdir. Hepsinin travmasi var bakislarla cok kez rahatsiz edildim. Illa tecavuz eylemi gerceklesmesi gerekmiyor bu ulkede ne bakiyom diye birbirilerini olduren insanlar var beni gozuyle taciz eden insani nasil masumane bulabilirsin. Annenin poposu guzelse bakarlar ne demek? Bakamazlar
Tacizi siralamis yaa o ona gore daha masum bu daha kotu diye sabir ver Allahim. Amca ben z kusagiyim ayni dusunemeyiz git
Git bak yorumlara bir tek ben mi goz tacizinden bahsetmisim Allah rizasi icin git oku
tamam gözle de taciz de. bak 10 maddelik teciz yazdım. sen hakim sin diyelim. hangisine hangi cezayı vereceksin? ona göre bir sıralama yap diyorum. o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
Ilk cumlen yeterli.
z kuşağı olman seni adalatten yoksun, veya zalimlerden korumuyor. ukrayna halkını görüyorsun. 3 kuruş menfaat için bomnaların altında kalıyor.
belki anlarsın diye ümit ederek yazıyorum.
söz ile taciz edene verilecek ceza ile fiili livata ile taciz eden kişiye verilecek ceza aynı mı olmalı ? sence
Sen boyle siniflandirir bakmayi masumane gorursen tacizcide ne var yaa sanki bekaretini mi bozduk diye yüz bulur arsizlaşir. Hepsi cezayi hakediyor.
aslında biraz adilce düşünsen bana göre bütün tacizlere ceza verilmeli. sadece suçları oranında.. aslında cezalar aynı olursa " şimdi bu kıza laf söyledim diye 10 yıl hapis yatacağıma kıza tecavuz edip öldürsem de 10 yıl ceza alırım" diyerek tacizi tecavüzü ve cinayeti aynı kefeye koymak en büyük tehlikedir.
ben hayatım boyunca bir kadına tokat bile atmamış bir erkeğim. kadın beni rahatsız ve taciz etmiş olsa bile uzaklaklaşırım sadece. laf söylerim ve uzaklaşırım. ama bazen erkeklerin ( !) içindeki o canavarı görüyorum. Allah korkusu olmayanları görüyorum. şayet yakalanma riski olmazsa ceza riski olmazsa inan yapacakları sapıklık ve vahşette sınır yok. özgecan vs hak getire işte.
@Terazideli bir tacizci daha.
en çok da senin gibi yaşı büyük pislik erkekler bakıyor.
Allah’a havale ediyorum sizi. namussuzlar. bana veya diğer kızlara iğrenç art niyetli bakışlarınızla bakıp rahatsız ettiniz. namus var mı sizde şimdi. Allah size ona göre muamele edecek.
@lılılull ne manyak bir kadınsın. kim sana baksın ya.
@Terazideli birine baktığında düşün Allah’ın gazabı üzerinde olsun.
@lılılull senin ne zorun var anlamadım. tabiki bakarım. bak diye gözlerinin içine de bakarım. bakmadım diye fırca yedim.. yani sevdiğime bakarım.
@Terazideli masumca bakabilirsin.:)
diğerlerinden bahsettim.
@lılılull ya sana kim nasıl bakıyor bilemem.. ya da erkeklerden nefret edip kadınlarada ilgi duyuyor olabilirsin. ama sana bakanı ile gelip senin göttünü elleyen adamı aynı kefeye sokma. ikisinden de uzak dur.
Düşünce tacizi, içten kör fesat senaryolar kurup, dıştan masumu oynamak.
Mesela Vodafone müşteri hizmetlerinin her gün, ama istisnasız her gün araması tacizdir.
Bir kadının istemediği her dokunuş hareket söz vb şeyler tacizdir
İstenilmeyen bileyim yapılması tacizdir. Dokunmak, süzerek bakmak, laf atmak diye bi sınırı yok
Herhangi bir konuda istemiyorum diyen birine ısrar etmek
Evet taciz eden erkek veya kadın hepsi canı cehenneme
Karşındakinin vücudunu süzme, gözlerini üzerinden ayırmama, konuşurken cinselliğe değinme (ortada böyle bir konuşma yokken) el kol hareketleri, konuşurken karşıdakine dokunma vs vs bir sürü :)
Bunlari yapiyosa ters bakis atman yeter cesaret edemez
o öyle olmuyor. baktığında yüz buluyorlar hatta.
Bizi dilenci gibi görüp 25 lira hediye çeki kazanma şansı yakalayın demek bence tacize girer.
25 lirayi dilenci bile kabul etmiyor
doğru 25 tl için nokta bile atmam
@iirene aynen öyle ama baya dilenci varmış
Güvenlik çemberinden geçerken alarmın çalışıp ta güvenliğin senin heryerini yoklaması.
Yüksek sesle elma ısırılması.
Kulak tacizi olduğu için...
Bozar atarım patron değil ama çalışan yapmıştı bir davranış çok kötü tepki verdim bir daha yapamadı
Oda bir nevi tacize girer. Hemen uyar, daha adımını atamaz sana.. Yokluyor işte seni..
Bir insanın başka bir insanı küçük görmesi de taciz sır bakışlar hareketler
Taciz bir insanın istemediği rahatsız olduğu halde yapılan hareketlerdir
Allah yardımcın olsun. Bu tür davranışlar bence tacize girer. Rahatsızlık söz konusu, ayrıca sana neden iş çıkışı mesaj gönderiyor. Bunu ona belirtmen gerek. Allah yardımcın olsun.
Yakışıklı erkeğin dokunması taciz değil aşk gösterisi ama kardeş ona ne demeli
Bizim ülkemizde kadına selamünaleyküm denilmesi bile tacizdir
Kadinlarin , erkeklerin pantolonunun önüne dik dik bakması
Kişi istemediği halde kendisine yapılan her türlü eylem tacizdir
Seninle ilgisi olmayan bir isi surekli sana sormasi bile tacizdir.
Ruh sağlığını etkileyecek piskolojik davranislari etkileyecek durumlar
Kardeşim “Merhaba” diyen erkeğe bile tacizci gözüyle bakıldığı için bu ülkeden pek de bir umudum yok
Dokunuyor diyor a q patron parçasının dokunması ne kadar normal allah aşkına
Dostum ben onu mu söyledim, durduk yere üstünü başını parçalayıp “Bana tecavüz ediyorlarrr” diyen kadınları ne çabuk unuttun
Kadın yalan mı söylüyor şimdi. d
Öyle bir şey söyledim de benim mi haberim yok, ben Türkiye’nin genel durumu ele aldım. Bu bildiğin taciz zaten, kanıtlar alındıktan sonra mahkemeye verilebilir
TAMAM DA NİYE BÖYLE SÖYLEYİP ADAMI SİNİR EDİYORSU A Q
Kardeşim beyni olan bir insan benim ne söylediğimi baştan anlardı zaten, olmayan şeyi varmış gibi göstermeyin rica ediyorum
şehvet içeren tüm davranışlar, bakma, dokunma, cinsel istismar vs
yakisikli erkegin yaptigi seyler capkinlik cirkin erkegin yaptigi seyler tacizlik olarak adlandirilir
Bakışlar
El kol hareketi
İstemediğin halde yazmaya devam eden
Manipülasyon
Tedirgin olabileceğimiz her durum
Olumsuz ve aşağılayıcı cümleler
Baskı
Israr
İlk olarak bakışlarla rahatsız etmek.
İkinci olarak istenmeyen davranışlarda bulunurak kişinin özel sınırlarını rahatsız etmek.
Aslında daha çok var ama ne yazmalıyım bilmiyorum.
Çat kapı, arayıp sormadan, gecenin bir saatinde evine misafir gelmesi.
İstemediğim halde gelip omzuma masaj yapılmasıArada düzgün mesafe bırakılmadan dibinde durulması
İstemeden omuzuna masaj yapıliyorsa.
Sende onu yapmaya curet ettircek biseyler veriyosundur.
@Turizmciadam şu zihniyet yüzünden kadınlar hergün sokakta taciz ediliyo tecavüz ediliyo düşünceniz batsın
Nasıl dengesiz çelişen varlıklarsınız kadınların bir çoğunda kendisine sert davranılması, tecavüz değilde, benzeri fanteziler var.(istenme, sahip olunma)
Bende yok diyenler, onlarada tepki gösteriyomusunuz
Neler girer bilmem ama bence patronun seni taciz ediyor her şeyi geçtim kimse size rahatsız olduğunuz bir davranışı yapamaz iş veren olsa bile velev ki işten kovsun bunu buraya yazacağına git patronuna söyle
Kendini ifade et dokunma diye. Adama çekici geliyor olabilirsin ama her dokunduğum arkadaşımı taciz ediyor olmam çok saçma bence. Mesai dışı mesaj atma erkeğe de atılsa taciz olur mesai dışındaki vakit ilgilendirmez patronu.
Söylenen bir sözün ne olduğu değil nasıl söylendiği daha önemlidir ya hani.
burada da kişinin davranışı yani ne yaptığından öte, nasıl yaptığı tarafı taciz sınırını belirler bence.
Ayrıca Tavciz tamufule edilemez bir seviyesiztir bence.
Böyle şeyler her zaman tacize girer rahatsız olduğun durumlarda uzaklaşmalı ve bunu sürekli dile getirmelisin umarım kendinden uzaklaştırabilirsin.