Dün YouTube anasayfama bir video düştü; Haber Global paylaşmış; Taciz anlarını kameraya kaydetti diye.. Bende gerçek bir cinsel taciz var sanarak, ne istiyorlar şu kadınlardan diyerek videoya girdim. Videoyu baştan sona izleyince, erkeğin sadece kadının saçı ile oynadığını gördüm. Taciz sayılmayacak böyle bir hareketin taciz gibi gösterilmesi doğru değil ve hiç kimseye faydası yok. Kadının video üzerine, instagram yazıları ile eklediği "taciz edilmeden gezmek bizim de hakkımız" söyleminden işin prim koktuğu sonucuna vardım. Böyle bir durumda rahatsızlığını dile getirsen, o kişi bir daha yapamaz bile. Ayrıca saça, ele, buruna vs dokunmak taciz sayılmaz kasıtlı ve uyarıldığı halde tekrarlanır ise taciz sayılır aksi takdirde taciz değildir.
Yani birilerinin kendilerini ileriye atmak için taciz iddiasını kullandığı çok açık.
Altta da yorumlarda adama küfürler, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın, yok şeriat şart filan, ulan adam saça dokunmuş, kıza tecavüz etmemiş, kız uyarınca kesmiş hareketi zaten. MERHAMETLİ OLUN BİRAZ.
Bir kız 20 erkeği elledi sesiniz çıkmadı, erkek kızın saçına dokundu diye isyan ediyorsunuz ne bu çifte standart?
Yani birilerinin kendilerini ileriye atmak için taciz iddiasını kullandığı çok açık.
Altta da yorumlarda adama küfürler, şöyle yapacaksın böyle yapacaksın, yok şeriat şart filan, ulan adam saça dokunmuş, kıza tecavüz etmemiş, kız uyarınca kesmiş hareketi zaten. MERHAMETLİ OLUN BİRAZ.
Bir kız 20 erkeği elledi sesiniz çıkmadı, erkek kızın saçına dokundu diye isyan ediyorsunuz ne bu çifte standart?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer