Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazıları şikayet etsene falan demis ben şu an 12. sınıftayım zaten 11. sınıfın sonunda onu şikayet ettim 10. sınıfta dersime girmeye başlamıştı iki sene boyunca sözlu tacizi devam etti ben yakıştıramadığım için yok be bana öyle geliyor dedim sonrasında emin olup şikayetçi oldum daha sonradan sınıftaki bazı arkadaşlarım bana seni öğrencisi olarak seviyordur demeye başladı benmde aklımda olabilir mi diye şüphe kaldı bu soruyu da ondan yazdım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle tipleri okuldan neden atmıyorlar anlamış değilim
Okul idaresine ailem şikayet etti ama sadece uyardılar maalesef hicbirsey olmadı hala okulda ama Allah'tan korona falan araya girdi de 1 senedir evdeyim onu hiç görmüyorum
Nefes almamalı böyle kişiler
Bencede
Okulunu değiştir
12. Sınıfım 1 ay sonda mezun oluyorum
Az kalmış
Aynn
Hala şüphedesin, o kadar gülünç ki. 100 kere taciz edilmişsin.
Ona o haraketleri yakıştıramadım adam babamdan yaşlı 3 tane çocuğu var yapmamıştır bana öyle geliyor falan diye düşünmek istedim
Şikâyet etmeden önce tavır alıp mesafe koymak daha mantıklı. Açık bi şey olmadan şikayet olmamali
taciz somut bir şey değildir hissettiysen gerçektir
Taciz hatta sesin çıkmasa ileri gidecek bence
Zaten şikayet ettim
Soruyu sorma nedenim ben şikayet edince bazı arkadaşlarım bana sen yanlış anladın öğrencisi olarak seviyordur falan dedi
Yok sen doğru anlamışsın , doğruyu yapmışsın.
Hatta fazlası var yazmışsın
Evet daha çok şey olmuştu
Telefon falanmı
O tarzda birşey de yapmıştı instadan takip isteği atmıştı kabul etmemiştim
Daha çok şey derken mesela bana senin okumana gerek yok zaten yüzün çok güzel marka yüzü olursun seni hemen işe alırlar demişti ya da koridorda beni yanına çağırıp para uzatmıştı (100tl) bende kantinden birşey aldiricak sanıp elime aldım bana senin olsun bitanem falan demişti ki bizim durumumuz baya iyi yani ihtiyacım olduğunu sanıp vermiş gibi bir durum asla yoktu bende hemen geri verip sağolun hocam benim zaten param var deyip gitmiştim
Bu olayların tek iyi yanı adamın sınavından 30 alıyordum ( sozelden nefret ederim) adam bana sözlü olarak 100,100 giriyordu sgsvsvgssbsb
Geçmiş olsun
Sağol bazen aklıma geliyor nasıl izin verdim o kadar zaman diye kendime kızıyorum yakıştıramamıştım yapmamıştır o kadar da değil diyordum adam babamdan yaşlı 3 tane çocuğu var
Ohaaa, resmen pedofil