Taciz mi yanlış anlaşılma mı?

Benden yaşça çok büyük bir öğretmenim laf arasında sürekli ben seni çok beğeniyorum çok güzelsin falan diyordu, başka bir zaman hafif pembe bir ruj sürmüştüm bana "rujunu sürmüşsün gene" dedi bende "hep sürüyorum sıkıntı mi var" dedim bana "senin dudakların zaten çok güzel insanın dikkatini çekiyor birde ruj sürüyorsun daha da dikkat çekiyor" diyip gülümsedi bana hep durucum falan diyordu ama diğer öğrencilere karşı öyle değildi bana bu tarz şeyleri sürekli söylüyordu bir keresinde soru sorarken yanıma oturdu eli önce omuzumdaydi soruyu anlatırken saniyeler içinde eli belime kadar indi hemen geri çekilince oda elini çekmişti bu tarz konuşmaları falan tüm sınıfın da dikkatini çekmişti hatta arada bir bana Defnesi falan diyorlardı yaptıklarını yakın arkadaşlarıma anlattığımda bana şikayet etsene demişlerdi en sonunda anneme söyledim oda babamla okula gelip şikayet etti şikayet ettiğimi öğrenen birkaç kişi bence sen yanlış anladın öğrencisi olarak seviyordur demeye başladı ama iyiki şikayet etmişsin diyen birçok arkadaşım olmuştu hocanın bu saçma sapan davranışları 10. ve 11. sınıfın sonuna kadar sürdü ben şikayet ettikten sonra durdu şu an 12. sınıftayım arada bir aklıma geliyor cidden yanılmış olabilir miyim diye sizce benmi yanlış anladım ama bildiğin sözlü taciz bence bu arada buraya yazmadığım daha çok şey var
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazıları şikayet etsene falan demis ben şu an 12. sınıftayım zaten 11. sınıfın sonunda onu şikayet ettim 10. sınıfta dersime girmeye başlamıştı iki sene boyunca sözlu tacizi devam etti ben yakıştıramadığım için yok be bana öyle geliyor dedim sonrasında emin olup şikayetçi oldum daha sonradan sınıftaki bazı arkadaşlarım bana seni öğrencisi olarak seviyordur demeye başladı benmde aklımda olabilir mi diye şüphe kaldı bu soruyu da ondan yazdım
Taciz mi yanlış anlaşılma mı?