Taciz mi yoksa yanlış mı anladım?

Benden yaşça çok büyük bir öğretmenim laf arasında ben seni çok beğeniyorum çok güzelsin falan demişti başka bir zaman hafif pembe bir ruj sürmüştüm bana rujunu sürmüşsün gene dedi bende hep sürüyorum sıkıntı mi var dedim bana senin dudakların zaten çok güzel insanın dikkatini çekiyor birde ruj sürüyorsun daha da dikkat çekiyor dedi bana hep durucum falan diyordu ama diğer öğrencilere karşı öyle değildi bir bu tarz şeyleri sürekli söylüyordu bir keresinde soru sorarken yanıma oturdu eli önce omuzumdaydi saniyeler içinde belime kadar indi hemen geri çekilince oda elini çekmişti bu davranışları tüm sınıfın da dikkatini çekmişti birkaç arkadaşım şikayet etsene falan demişti en sonunda anneme söyledim oda okula gelip şikayet etti daha sonradan birkaç kişi bence sen yanlış anladın öğrencisi olarak seviyordur demeye başladı ama benim tarafımda olan birçok arkadaşım olmuştu olay dört yıl önce yaşandı şimdi gene aklıma takıldı acaba benmi yanlış anlamıştım ama insanın bakışından bile ne olduğu belli oluyor bence bu arada buraya yazmadığım daha çok şey söyledi
Taciz mi yoksa yanlış mı anladım?