Tacizin sinirlari nelerdir? Tabikide kizlar taciz ediliyor hep su dunyada nedense. Nedir peki bu taciz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herhangi bir konuda istemediğimizi belirtmemize rağmen ısrar edilmesi dahil tüm istemediğimiz şeyler tacizdir
Mesela bana mesaj atmandan rahatsız oluyorum ama sen mesaj atmaya devam ederek beni taciz etmiş olursun
Genelde boyle olmuyor sanki. Bir bakisin sonunda kufur yiyebiliyoruz tacizci olabiliyoruz
Yani bakışa bağlı taciz olabilir
Bakisa bagli? Mesela?
Karşındakini rahatsız eden her şey tacizdir
Karsimdakini rahatsiz eden seyin ne oldugunu nasil bilebilirim. Senin bana sadece bakiyor olman veya konusuyor olman bile beni rahatsiz ediyorsa mesela?
Evet rahatsız olduğun her şey tacizdir
Mesela sen ve ben sevgiliyiz ve bir hareketi yapmamanı istiyorum ama sen ısrarla yapıyorsun
Sevgili olmamız tacizi meşrulaştırmıyor
Tek taraflı değil bu siz de rahatsız olduğunuzda tacizdir ama erkekler genelde kızlardan ilgi görmeyi severken yaşadığımız toplumdan kaynaklı kızlar rahatsız oluyor
Örneğin bir kafeye oturdum arkadaşlarımla sen de karşı masadasın benim sana bakmam hoşuna giderken aynı durumun tam tersi yaşandığında senin bana bakmanı flörtöz karşılamadıysam hemen bakışlarını kaçırman gerek
Toplum olarak bu konuda aşırı hassaslaştık naz yapıyor utandı vs diye düşünmeden hemen ilgiyi kesmen gerek çünkü kız ters bir tepki verirse esnaf dayağı yeme ihtimalin var
Bu berbat bisey degil mi. Kizlarin bu kadar rahat erkeklerin hayatini s. kmesi kendilerini bi b. k sanmasi seni rahateiz eduyor mu mesela. Cogu erkegin kizlardan nefret etmesinin altinda bu yatiyorda
Reddedilmek sizi kışkırtıyor olabilir ama aile, toplum, dini inanç, tercih...
Kadınları da anlamanız gerek
Sen bir günü dışarıda geçirdiğinde 2 3 kişi bakıyor
Bir kadın gününü dışarıda geçirdiğinde onlarca farklı pis insanla muhattap oluyor/olmak zorunda kalıyor
Bu da bizi hassaslaştırıyor çünkü eli yüzü düzgün olsa dahi içinden ne çıkacağı belli olmuyor tedirgin ediyor
Sizin dahi muhattap olmak istemediğiniz tiplerle muhattap olmak bizi yoruyor iyi niyetli bir tanışmaya karşı bile hassaslaştırıyor
Üstüne bir de mülteciler, açık açık taciz edenler iyice artınca içinizdeki çürükler maalesef sizi de etkiliyor
Şimdi hayalinde canlandır
Sabah kalkıyorsun bir heves aynanın karşısında hazırlanıyorsun yaa çok yakışıklı oldum bugün diye mutlu şekilde otobüse biniyorsun
Birileri bomboş otobüste dibinde bitiyor rahatsız ediyor otobüs kalabalıklaştıkça birileri sana dokunmaya başlıyor
Güç bela iniyorsun otobüsten arkana bakıyorsun acaba peşinden gelen var mı diye
İşe gidiyorsun belki aynı masayı paylaştığın belki de patronun imalı saçma konuşmalar süzen gereksiz bakışlar atıyor
İş bitiyor eve döneceksin aynı otobüs çilesi eve geliyorsun dinleneceksin ev sahibin komşun belki eski sevgilin
Bu sadece küçük örnek aynısını her anında yaşasan sen de kadınlara karşı hassaslaşırsın
İçinizdeki çürükleri temizleseniz biz de rahatlarız siz de
Eğer biri seni elliyorsa dokunuyorsa sende bundan rahatsız oluyorsan neden susuyorsun? ben bir kızın beni ellemesinden rahatsız olmam. karşı cins bana çekici geliyor. karşı cinse dokunmak temas kurmak veya bakışmak berbat ve iğrenç bişeymiş gibi gelmeside tuhaf doğrusu. madem berbat susmayın arkadaş. hassas massas değil hayat sizi için mis frarkında değilsiniz. sadece neyse susayım
Israr
Ve hayırdan anlamamak
Eger buysa benim yasadigim ve gordugum bu degil. Bir bakis veya hos bi sozun sonunda dayaklik oldugumuzda oluyor
İştee maalesef.