Sinir krızı geçiriyorum yardım edin?

Konunun en başına gidecek olursak benim annem sinir hastası ve iş yapmakta zorluk çekiyor gençliğimi annelik ablalık yaparak geçiriyorum 18 yaşımdayım beni ne okula verdiler nede başka bir şey kendim açıktan liseye başladım kısıtlamaları keza dinci bir aile porofili düşünün o kadar dinciler ki annem telefondan başka adamlarla konuşup babamı aldatır babamda başkalarının popon kapatıp bana çarşaf giydirir dün aldığım kitaplara onca laf etti sanki başka bir adama 400 tl lik parfüm hediye almamış gibi kısaca kendi çektiği boktan hayatı bende yaşayayım istiyor onunla bugun dışarı çıktık annemle ve yolda kolumu bu hale getirdi rezil olduk babamda bana diyor ki sen neden anneni sinirlendiriyorsun sen makyaj yapıyorsun abi hayır konu bunlar değil di resmen kadın beni istemiyor kalkmış bana senin yediğin boku bende yedim sizden kurtulmak için diyor ben olmasam ev de katliam çıkar sen önüme bu konu ile gelip duruyorsun konuşmayı kestim diyor bana aklı ile arası yok ben işte bu hayatı yaşamamak için okuyacağım diyorum senden bi b. K olmucak izin vermicem görürsün diyor koca bul hadi ordan ol git diyor ağlamaktan canım çıktı sırf ev dağılmasın diye susuyorum başka biri olsa dayanır mıydı bilmiyorum istemeye gelseler yine babam vermicek çünkü evin hizmetçisi yok işler ben yapıyorum diye intihar edicem bu gidişle 😔😔😔