Sinir problemim var. Kiz arkadasima vurdum.. Lutfen yardimci olun?

Kiz arkadasimla 1 seneye yakindir beraberdim. Cok uzun suredir surekli tartisiyoruz ve beni her seferinde olur olmaz seylerle sucluyor. 7/24 beraber yasiyoruz ve hergunumuz kavga ve sinirle geciyor. Evlenmeyi dusundugum cok duzgun bir kiz ama nedense bir turlu kimyamiz tutmuyor. En sonunda dun aksam yine durduk yere olay cikartti ve beni kiskandirmak icin baskasiyla birlikte olacagini, bundan sonra ona karismamami istedi. Ben de sinirlenip ona agir bir kufur ettim. Sonrasinda o kufurumu iste ben boyleyim bana karisma ozaman., bundan sonra soyle yapicam boyle yapicam soyle yapicam diye daha cok ustume geldi.. Cok sinirliydim uyardim onu defalarca ama ustume gelmeye devam etti.. Ona bu iliskiyi ciddiye aldigimi evlenmk istedigimi ve bu sozleri soylememesi gerektigini soyledim. Ona ettigim kufuru de bir anlik sinirle ettigimi onun sozleri uzerine soyledigimi belirttim.. Ama yine de ustume gelmeye devam etti.. Bir anda kendimi kaybettim ve yumrugumu son anda yavaslattmaya calissam da suratina cok cok hafif bir sekilde geldi.. Ne bir sislik ne bir kizariklik.. Dokunmuscasina geldi yuzune elim.. Benden ayrildigini soyledi ve ertesi gune yani bugune kdar benimle hoc konusmadi. Heryerden resimlerimizi sildi ve bu aksam bana inat edercesine kaldigimiz yurdun onunde insanlarla saatlerce oturyp icip gulup eglendi.. Bense butun gun odada kafayi yiyip sinir harbi gecirdim.. Ona hicbirsey demedim simdi odada uyuyor bense ne yapsam siye dusunuyorum.. Sizce cikip eglenmesi normal mi? Benim tepkim normal mi diye sormicam cunku degil. 2 hafta daha ayni odada kalicagiz bu sekilde nasil kafayi siyirmadan yasicam lutfen yardimci olun. Benimle kesinlikle konusmuyor ve barismak da istemiyor yani arayolu bulun tavsiyesinin pek ise yarayacagini sanmiyorum. Yardimlarinizi bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Akdjdjsjshsjsbshshshhshshsjsjshshsgshshshshsshhshshsshshshshshshshshshshshshshshshshshshshshshhshshshs
Sinir problemim var. Kiz arkadasima vurdum.. Lutfen yardimci olun?