Arkadaşlar Trans Birey Olarak Evlat Edindim? Sizce Nasıl Bir Karar Vermeliyiz? Ne Yapmalıyız?

Gençler merhaba. Başlıkta da bahsettiğim gibi ben Trans Kadınım. Doğduğum yer Muğla'nın bir köyü. Trans kimliğinde, birde köy yeri olunca aile ve çevreden çok sorun yaşadım bunun üzerine 1998 yılında Eskişehir'e geldim. Eskişehir'e ilk geldiğim yaşlı bir kadına bakıyordum yani kızımın anneannesine. Hem paramı kazanıyor hemde evinde kalıyordum. Bu kadının kızıyla da çok iyi arkadaş olmuştuk. Birgün kızı eve ağlayarak perişan bir halde geldi. "Sevgilisinden hamile kaldığını, öğrenince reddettiğini anlattı." Ne yapacaksın? Dedim "Abilerim öğrenirse beni öldürürler gizlice doğurup yurda vericem devlet baksın" dedi. O öyle deyince vicdanım el vermedi ve evlat edinmek istediğimi söyledim o da kabul etti doğumdan sonra da aldım. Şimdi 21 yaşında, güzeller güzeli kocaman bir kız oldu benim kızım. Eşimde bende hep yanında olduk, en iyi şartlarda büyüttük. En iyi okullarda okudu, özel eğitimler aldı şuanda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi. Allah'a şükürler olsun ki doktor evlat yetiştiriyorum ama büyük bir sorunumuz var. Kızım benim Trans birey olduğumu ve onu bu şekilde evlat edindiğimizi bilmiyor. Beni öz annesi eşimi de öz babası biliyor. Sizce ne yapmalıyım? Anlatmalı mıyız? Öğrenince vereceği tepkiden çok endişe ediyorum önünde kariyeri de var ama bu şekilde gizli içim rahat değil. Nasıl bir yol izlemeyeliyiz?
Arkadaşlar Trans Birey Olarak Evlat Edindim? Sizce Nasıl Bir Karar Vermeliyiz? Ne Yapmalıyız?