Trans olmak ve aile?

Merhaba, Ben bir trans kızım. Ailem çok muhafazakar ve dindar. Örnek vermek gerekirse merhaba, selam görüşürüz güle güle demem yasak illa el selam aleyküm ve Allah'a emanet olacak , hapşırdıktan sonra elhamdülillah demezsem tokat yiyorum ki bunlar çok küçük şeyler. Sürekli sen adam olmayacak mısın hayırlı bir erkek evlat olmayacak mısın diye kızarlar azarlarlar döverler ki son zamanlarda babamın sabrı tükendiği için Kemer tokat yumruk geride kalıp demir sopayla dövüyor. Annem ise nerede hata yaptık , kuran kurslarından imam hatiplere sübyan okullarından cemiyet yurtlarına gönderdik bu çocuk niye böyle diye ağlıyor kızıyor. Sürekli erkek taklidi yapmak zorundayım sürekli müslüman taklidi yapmak zorundayım sürekli normal davranmak zorundayım okulda yurtta evde her yerde azar hakaret. Ve şundan eminim normal olsam bana dokunmazlar kızmazlar kardeşlerimden biliyorum gerçekten çok seviyorlar çok fedakarlık ettiler ve ediyorlar çoğu ebeveynin yapmayacağı fedakarlıklar. Onlar Allahın çocuğu onlara emanet olarak verdiğini ve hayırlı bir müslüman evlat olarak yetiştirmeye çalışıyorlar. Okumak istiyorum, eczacı olacağım , bu yüzden evden kaçamam ki kaçtım bir kere çok kötüydü karda ayaklarım dondu parmaklarımın ucu karardı sonra polis beni buldu. Onları seviyorum keşke böyle olmasaydım ama çok denedim değişmeyi ama olmuyor ben buyum. Kabullenmezler. Şu an sadece anti androjen kullanıyorum çünkü 1 ay östrojen buldum ( ben bazı ilaçların formüllerini araştırıp işime yarayacak olanı kullanıyorum evet çok sağlıksız çok zararlı ama başka çarem yok her şey kısıtlandı ) ve biraz göğsüm şişti devam edersem anlarlar. Bu yüzden sadece anti androjen kullanıyorum ve bu çok kötü ceset gibi oluyorum. Ben negatif bir insan değilim çok pozitif biriyim. Her geçen gün bedenimin daha da erkek oluşu beni çok üzüyor şimdi başlamak istiyorum ama yapamam. Tüm çevrem dindar ev yurt okul her saat nerede olacağım programlanmış durumda bu yüzden hiç benim gibi olan birinisi de tanımadım
Güncellemeler
5 ay
Kimse beni çalıştırmaz tam kız değilim tam erkek değilim saçım uzunken sesimi duymayan kız sanırdı ancak şimdi saçımı kısalttılar ve erkek arayan adam arıyoruz diyor kadın arayan zaten direkt almıyor. Ve daha 11. Sınıfım (yeni 18 oldum) . Ne yapmalıyım, benim gibi olanlar varsa tecrübelerini yazabilir mi?
Güncellemeler
4 ay
Hâlâ güncel. Okumaya üşenmeyin lütfen
Trans olmak ve aile?