Neden böyle aileye geldim?

Berbat baskıcı ailem var kadın insan değil mutfak robotu olarak görülüyorlar. Babam suyunu bile almaz sen kızsın tabikide kocan olacak erkeğe hizmet edeceksin sözünden çıkmayacaksın evlenip bi sahipin olmalı biz ölürsek yalnız kalma diye mecbur evlenmelisin kadınsın sen yalnız yaşayan ve çalışan kadın orpdur diyorlar çevremdeki insanlar. Annem baskıyla büyümüş çevresindeki herkes böyle diye bunu normal görüyor. Sen dışarıya çıkma süslenme adın çıkar evde kalırsın diyor komşuların evli oğlu başka kadınla kaçmış diyorum onların adını değil benim mi çıkar diyorum onlar erkek sen erkekle kendini bir görme diyor.

Biz baskıya uğrayan kızların En büyük düşmanı cahil ailemiz çevremiz ve en çokta Erkekler onların istediği gibi yetiştiriyorlar puta tapanlara birde dalga geçerler erkeğe doğurduğu erkeğe yapıyorlar bu insanlar
Ben istediğimi giyinmiyorum gece rahatça gezemiyorum ama erkekler taciz ede biliyor genel evine gidiyor rahatça onlar değil bize ahlakı öğretiyorlarsa sen kadınsın yüz vermesen erkekler gelmez diyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler den nefret ediyorum bu yüzden en büyük düşmanlarım sonra ailem yıbaz cahil dindar ailem
Neden böyle aileye geldim?