Benim asosyal olma sebebim ailemmi?

Ben çoçukken sakat doğdum. 4 yaşında iyileştim. Bebekken beyin kanaması geçirmiştim ve travmalıydım. Okula gittiğimde derslerimde çok zorlanıyordum. Annemi 18 yaşında zorla evlendirmişler. Annem bana "Sen sakat doğdun gençliğimi yaşayamadım "gibi imalarda bulunuyordu. Anlamadığımı babama sorduğumda bana "mal, sa*k, aptal " diyordu. Akraba çoçuğuyla aynı sınıfta okuyorduk. O derslerinde daha başarılıydı. Beni sürekli onunla kıyaslıyorlardı. Ben ondan 10-15 puan zayıf alınca annem bana "keşke benim oğlum, o olsaydı " diyordu."O senden daha üstün erkek " diyordu. Bir kere matematikten 50 aldım. Babam beni cezalandırdı ve beni sanayiye vereceğini söyledi. Üniversiteyi kazanmazsam askere gideceğimi ve tuvalet temizleyeceğimi söylüyordu. Ders konusunda sürekli azarlıyorlardı. Aslında beceriksiz çoçuk değildim. Resim yapa biliyordum. Kitap okumayı ve hikayeler yazmayı çok seviyordum. Filmlere hevesim vardı ve senaryolar yazıyordum. Babam bir kere onları gözümün önünde yırttı. Mahalleye çıktığımda futbol oynayamadığım için akranlarım tarafından dışlanıyordum. Zayıf olduğum için beni dövüyorlardı

Benim asosyal olma sebebim ailemmi?