Nasıl bir aileye gelin geldim ben aklım almıyor?

Arkadaşlar üç ayların içindeyiz kötü düşünmek kalbimi bozmak istemiyorum ama bazı şeyler beni fazlasıyla zorluyor. Eşimin ailesiyle aynı bina da altlı üstlü oturuyoruz Eylül ayında evlendik ve eşim iş yerinden zar zor 1 haftalık izin almaya çalıştı balayına gidebilmek için.. Hemen ailesine söyledi ailesi zaten para harcayacağız diye akılları gidiyor suratları düştü birden neyse verdiler izni iş yerinden. bavulu hazırladık balayına gitmemize 1 gün kala iznini iptal etti iş yeri müdürleri işten atılmış herkesin izinleri iptal edildi.. sinirlerim bozuldu oturup ağladım ailesinin de işine geldi açıkçası balayı işimiz iptal oldu diye.. bir şeyi ailesine söylediğimiz anda nedense bilmiyorum ama o iş olacaksa da olmuyor… cidden bakın haftalık izninde bir yere gidelim diyoruz gidene kadar arkamızdan bakıyorlar kötü niyetle… araba bozuluyor diğer hafta bir şey yapalım diyoruz eşim hasta oluyor… yılbaşı için plan yaptık onu da bugün söyleyecek ailesine bakalım Allah beterinden korusun artık cidden psikolojik olarak iyi değilim.. bunu dillendirmeseler de bakışları tavırları belli ediyor açık açık bir yere gidip gezmemizi para harcamamızı istemiyorlar sa***k değilim çok şükür görüyorum bende gözlemliyorum hepsini. Sürekli oğlu gelini yanında olacak bunların..

Nasıl bir aileye gelin geldim ben aklım almıyor?