Allah'ıma şükür ben siyahi bir annenin sarışın renkli gözlü bir babanın melez uzun boylu rasta saçlı bir evladıyım ya siz?
Annem Rumeli göçmeni açık kumral beyaz tenli mavi gözlü minyon bir kadın. Babam Anadolu çocuğu 😅 esmer uzun boylu geniş omuzlu bir adam.
Biz de kardeşimle ortaya karışık olmuşuz. İnişinden de en kötü özelliklerini almışım mesela ben 😅😂😂
İkisinden de yazdım aslında ama telefon değiştirmiş her zamanki gibi. 😒
Gözlerimin altı ger daim mordur mesela. Dişlerim çok hassastır çabuk çürür. Kemiklerim çok ince olduğu için sürekli bileklerim burkulur. Cildim o kadar kuru ki krem sürmezsem kar gibi dökülür... gibi.
Artık erkeklerin de bakım yapması şart =/
Ben genelleme yapmıştım ama...
annem buğday tenli koyu kahve gözlü kırmızı dudaklı babam beyaz gibi tam çözedim. bende beyaz tenliyim ela gözlerim var ama fotoğraflarda pe belli olmaz. kırmızı doğal dudaklı biri
İnsan evladı olan bir aileden geliyorum...
İnsan görünümlü hayvandan aşşağılık ailelerden gelenlerde var ;)
Cevap
1Cevap
Zaza boylarından geliyorum. Çok iyi bir ailem var. Ailemi çok seviyorum. Gıcık erkek kardeşimi bu konunun dışında tutmak kaydıyla tabii. Sen git ablam gelsin canım kardeşim.
Yaaaa çok tatlisiiiinnn😍😍 ben de anne tarafı Yugoslavya göçmeni baba taragı kirim tatari ama iki tarafta İzmir dogma büyüme, sıradan yapıya sahip , gayet normal bir aileden geliyorum 👍
Esmer, çekik gözlü, kara gözlü, kara saçlı annenin ve mavi gözlü, sarışın, beyaz tenli bir babanın çocuğuyum. Eğer sorduğum buysa.
Ne bileyim yav, arada bir Türkmenlerle genleri filan karışmış olabilir aralarıyla :D. Bu arada bende zenci olmak isterdim yav çok class ırk. Blues , rap zencilerin icadı, Bir kaç yüz yıldır Amerika da olmalarına rağmen kendilerine havalı kültür oluşturan kişiler zenciler felan... Ne bileyim sempatim var ya :p
Sürmeli gözlü bir ailenin kara kaşlı kara gözlü kara saçlı beyaz tenli kızıyım 🤔 ben karaların kızıyım
Benim annemde babamda miyon yapili annem sonradan baya kilo aldi bugaday tenli ikiside kizil sacli iki kiz kardesim var ailemi seviyorumm
Anam babam müslüman Türk. Milliyetçi Atatürkçü bir aileye sahibim.
izlanda'lı bir annenin yozgat'lı bir babanın çorum'lu kızıyım.
Kahverenkli gözleri ve saçları olan Mühendis bir baba ve öğretmen bir annenin tek kız evladı
Annem sarışın renkli gözlü, babam esmer. Ortaya karışık kumral olmuşum ben de :))
Esmer baba sarışın anneden beyaz tenli kumral saçlı ela gözlü 😁
Anamda babamda sarışındir ama ben kumral olmuşum nasılsa artık 🤔
Benim de baba tarafı Dağistan anne tarafı Iraklı :-)
Valla annemde beyaz babamda beyaz diğer kardeşlerim de beyaz bir ben esmerim :d
Sanmıyorum bir tek ten rengim benzemiyor onun dışında babamdan ve annemden bir şeyler almısım
Sağolasın dedecim 😹
annem beyaz tenli kocaman açık kahve gözleri var babam esmer onunda gözler kahve ananeme benziyorum ben
evet benim
Teşekkürler :)
bende senin gibi melezim annem Makedonya göçmeni babam doğulu :)
annemde öyle çünkü ananemde o yüzden teşekkürler: D
Annem normal boyu ama babamın uzun babam sarısına annem esmer bende anneme celmısım
Baban Türk mü?
Ailem için hiç iyi şeyler soyleyemicem. 😂
Yok ya akıllı birini mumla arıyoruz 😂
Allaha şükür iyi bir ailenin ferdiyim erkek kardeşimle didişsekte iyiki var
Babam kumarciydi kari kiz ayagi vardi, annem ev hanimi okumamis sinir hastasi beyin olarak 1920 de yasiyan birinin kiziyim
Bsuma ailesi kabilenin efendisi ailesi bakalım bu yil ailenin kralı kim seçilecek
Birbirine hic bagli olmayan bir aileden
göçmen bir babanın kızıyım
Amin ecmain
Psikopat bir ailleden
Bide bana sor ksndn
Sorma jsjzj efsane ama intihara teşebus nedeni bir yandanda
Yurdum insanlarinin oldgu normal aile
He yaa
Anne baba sarışın babam mavi gozlu. Annem yeşil.
Anne kızıl mavi gözlü, baba tanınmıyor.😐
ben de esmer bir ailenin sarışın çocuğuyum
merhudar o
Rengarenk bir ailem var..
Mükemmel çaprazlama bende istiyorum
Böyle mükemmel çaprazlamış melez çocuklar. Bizden geçti malum
Yok değilim. Kastettiğim şey annem ve babam.
Ben oldum artık
Darısı çocuklarıma 😂
Ay inşAllah. Böyle kıvırcık esmer çocuk görmek istiyorum evimde
Amin dua et bana güzel genli çocuk :)
Ne diye etmeliyim :)
Trabzonlu bir aile işte
Esmer karakaşlı karagözlü kürt bir anne babadan 😄
Aslı Türk nesli Türk bir aile işte
Aşiret kızıyım ben
Sıradan bir aile:d
teşekkür efenim:d
Türk müslüman
Bende pisikopat bir ailenin kızıyım🙂
😂😂valla onu bilemem ama ailem siirte nam salmış yani ayağini denk al pisikopat benim
Valla namını gelmedi kulağima 😉
Vayyy hangi alem bizde bilelim keko😉
Neyse yeter laf atişması
Yok ya ne alinması dilin iyi laf ediyor yatişemiyorum sana 😂😂😂
Valla oyle hideyorum
😂😂
Peki
Mükemmel bir aile
Rastali mi dedinnn😍
Asilzadelerden ☺
Saka yaptimda o dediginide ilk defa duydum ☺
Yok ilk duyuyorum.