ABİM TACİZ EDİYOR YARDIM EDİN NE YAPİM? lütfen sonuna kadar okuyun?

Bugün ben duştaydım kapım kilitliydi ama duş kabinimin duvarının en yukarısı açık bir dikdörtgen var mutfağın duvarıyla bizim banyonun duvarı bir neyse ben duşumu alırken kafamı tavana kaldırdım ve abimin aniden kafasını çektiğini gördüm ya kafasıydı ya telefonu veya hem bakıyodu hemde çekiyodu bilemiyorum şu an. O an çok korktum şoktaydım ve çaktırmak istemiyodum ona çünkü evde tektik ve fark etiğimi söylesem bişey yapar diye korktum bu yüzden de bişey olmamış gibi sakince ona seslendim cevap vermedi bende üst üste ismini seslendim odadan geliyomuş gibi yaptı falan sonrada evden çıktı ben duştayken. Neyse bende panikle çıktım duştan zaten yeni gitmiştim duşumu almadan çıktım ellerim çok titriyodu ne yapıcağımı bilemedim haykırdım bağırdım ağladım. Aklıma tek bişey geldi onun bütün eşyalarını bir valize koyup kovmak. Ben kovarım de anneme, babama ve diğer aile üyelerine ne diyebiliriz? Kimse bilmesin istiyorum. Aslında babama akşam anlatıcaktım ama vefat haberi geldi çok üzgün o yüzden hiçbişey diyemedim ve zaten teredütteyim söyleyip söylememekte çünkü öldürür ya da başka bişey olur diye korkuyorum. Annemede söylesem kadın kanser olur elinden bişey gelmez babamdanda saklar çünkü abim daha öncede kız kardeşim uyurken özel bi yerine dokunmuş ben bunuda öğrenince anneme söyledim hiçbişey yapmadı ne babama söyledi ne de abimle konuştu. Şimdi ben napim siz söyleyin? Çok kayboldum doğru yol nerde göremiyorum.
ABİM TACİZ EDİYOR YARDIM EDİN NE YAPİM? lütfen sonuna kadar okuyun?