Lütfenn okuyun ne yapıcam?

Arkadaşlar benim gercekten net ve kesin bir cvp almam gerekiyor çoğunluk ne ise ben oradan devam oyle yani ne yaptigimi ve yapacagimi bilmiyorum simdi ben ailemin evlenmemi istedigi yaşlardayim hatta gec bile kaldim (25) aslinda baktığında yuva kurmami mutlu olmami istiyorlar onda birsey gormuyorum ama istanbuldan beni gormeye misafirler geldi gelen cocukla bir aya yakindir konusyoruz hic bir problem yok tek bir yanlis kelimesi bi hatasi yok geldigindede ayni kisiydi bir farklilik yok tabi sadece bir gun gordum geri donduler ama gercekten cok iyi biri aslinda bizim adetlere gore geldiklerinde eger kizla cocuk anlasmissa nişan icin gun koymak gerekiyor tabi ben biraz daha tanimak istiyorum deyince kiyamet koptu ayip oldu geldikeri gibi gittiler ayip ettik madem yok diyecektin neden geldiler ordan buraya (arkadaslar benim mantigimdami bir problem var yoksa bizimkiler mi dogru dusunuyor bilmiyorum cocuga soyledim ben sana hayir demiyorum ama sadece dusunmem icin zaman ver dedim buna anlayis gosterdi tabi benim ailemden farkli bi şekilde tabi icinden biliyorum cabuk olmasini istedigini oda olsun istiyor hemen cunku beni begendigi biliyorum oda 36 yasinda tek problem gercekten cok iyi biri ben ne istersem onu yapiyor sadece bilmiyorum galiba ben yanima yakistiramadigim icin pek sicak bakamadim galiba ama iyi oldugu icinde bir yanim birakmak istemiyorum ne yapacagimi bilmiyorummmm
Lütfenn okuyun ne yapıcam?