Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım hayatımdaki sırtlan 30 yasında memur ben öğrenciyim. hayatında 1 defa 2014te birini sevmiş bir adam. biz sosyal medyadan tanıştık sonra kanka gibi olduk bu bana herseyini anlatıyordu kızlarla hep takılıyordu falan benimde flörtüm vardı flörtümle ilgili akıl veriyordu hatta buluşmak için flörtüm beni almaya geldiğinde o da geldi arabayla uzaktan baktı bize sonra gitti ama ben bununla hiç bulusmuyordum 8 ay falan hiç buluşmadım utanıyorum dedim defalarca bizim evin oraya geldi gitmedim😅sonra bir gün ikna oldum buluştuk ben daha önce kimseyle öpüşmemiştim bile ve bunları biliyordu. bulustugumuzda pat diye dudağımı öptü bende Tokat attım eve bırak hemen dedim engellicem seni dedim zorla ikna etti kendini benim takıldığım kızlarla bir tutma sen çok masumsun en çok hoşuma giden de bu falan diyordu hep çok dil döktü bende tamam dedim ve sevgili olduk 1 Ay geçti ama hep çevrimiçi olduğu için gittim telefonunu açtırdım birkaç kız ismi gördüm wpde arkadaşlarım gel içeri okutayım mesajları dedi ben sinirden girmedim ayrıldım sonra içti içti hep kapıya geldi cama çık balkona çık dedi içten içe seviyor diye düşünüyordum hala peşimi bırakmıyor 10 günde bir illa ki görüşüyoruz sevişiyoruz 1 senedir böyle devam ediyor engelle diyorum engellemiyor ben zaten dayanamıyorum ona çevrende birsürü kadın var bişeyler yaşayabileceğin git onlara diyorum benle bişey de yasayamıyosun diyorum sen bambaşkasın kendini kimseyle bir tutma diyor şu kız bu kız kim diye sorduğumda hep hesap veriyor çıkart su kızı dediğimde çıkarıyor ama asla sevgili olmuyor artık başta ki gibi hep böyle mi devam edecek dedim evet dedi. ben onu umursamasam mesajlarına cevap vermesem biraz cabalar sonra tamamen hayatından çıkarır Çünkü kadın dolu etrafında napıcam ya😥😥
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen yargılamak yerine fikir verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar