Okuyunuz lütfen ne yapmalıyım?

Eşcinsel ve içe dönük bir insanım hiç bir arkadaşım yok aynı evde yaşamamıza rağmen ailemle arama mesafe koydum. Bütün günümü odamda tek başıma geçiriyorum. Duygusal olarak kendimi çok hassas hissediyorum. Bana karşı Söylenilen en ufak kötü bir sözden bile etkilenirim sürekli neden bana öyle söylenildi acaba diye düşünürüm. Sosyal ilişkilerimde kötüyüm insanlar beni yargılar diye sürekli arama mesafe koyar ve kendi kimliğimden farklı bir kişi olarak davranmaya çalışırım ki insanlar beni yargılayıp incitemesin. bu özelliğimden olsa gerek kimse benimle yakın ve derin ilişkiler kurmaz ya da kuramaz. Kendimi yeterli hissetmiyorum erkekliğin verdiği görevleri toplumsal normlara uygun şekilde davranamadığım için kendimi kötü hissediyorum. Zamanımın çoğu melankolik ve yalnız geçer. Zaman zaman intihar etmeyi bile düşündüm ve hâlâ da düşünüyorum. Kendime öz saygımın ve özgüvenimin olduğunu düşünmüyorum. Sürekli ben neden eşcinselim neden bende diğerleri gibi normal davranamıyorum diye sorgulamalar yapıyor kendimden her gün daha da nefret ediyorum. İçsel çatışmalar yaşamaktan yoruldum. Asosyalim depresifim hayattan zevk alamıyorum yaşamak için bir umut ve amaç göremiyorum özellikle bulunduğum ülke ve insanlar dolayısıyla. başka bir yere gitmek için imkanlarım yok maalesef bu durumları konuşabileceğim destek alabileceğim kişiler de yok olabileceğinide sanmıyorum. Çok kez psikoloğa görünmek istedim fakat yine yargılanırım incitilirim daha da kötü olurum diye bu fikirden vazgeçtim Korkak yaşamaktan nefret ediyorum artık. Varoluş sancıları çekmekten ve sorgulamalar yapmaktan yoruldum. O yüzden buraya içimi döküyorum en azından kimse okumasada yazmak iyi geliyor. Henüz hayattayım ve bu süreci yakın zamanda bitirmeyi düşünüyorum o yüzden Bana verebileceğiniz güçlü tavsiyeler varsa bilmek isterim.( Gerçi çok büyük bir fark yaratacağını sanmıyorum ama olsun…)
Okuyunuz lütfen ne yapmalıyım?