Ailem sürekli psikolojik şiddet uyguluyor ne yapmam lazım?

ailemle aram iyiydi ama liseye geçtikten sonra sınıfımda bi takım problemlerim oldu ama haklı olduğum sorunlardı hepsi, ailem bana inanmak yerine başka bi ailenin çocuğuna inandı ve herkesin gözünde küçük düştüm ayrıca okula gitmek istemediğim her gün okuldan almakla tehdit etti. Şu sıralar da sınıfta sürekli hakkımda konuşuluyor (kötü anlamda) benimde sırf bu yüzden sınavlara çalışasım gelmiyor ailemde bu durumdan şikayetçi ama çözüm bulmak yerine zaten okumaya niyetin yok diyorlar. Babam az önce kuzenin en iyi üniversiteye giderken seni Suriyede ki bir okul bile kabul etmez diyerek dalga geçti. Birde okulum öğlenci yani 8de çıkıyorum ve hava çok karanlık oluyor, normalde ailem almaya gelirdi şimdiyse babam ne annemin nede kendisinin almaya gelmeyeceğini söyledi. Ne yapmam gerek bilmiyorum, en basitinden sınıf hocamla konuşsam diye düşünüyorum ama hoca benden haz etmiyor ve aşırı iyi bir okulda olmadığım için bütün sorunları geçiştiriyorlar. Okula gittiğimde orada üzülüyorum, eve geldiğimde ise ailem yüzünden üzülüyorum. Ne yapmam lazım?
Ailem sürekli psikolojik şiddet uyguluyor ne yapmam lazım?