Abimi hiç sevmiyorum, iyi de geçinemiyoruz. Eskiden sergilediği davranışları, hal ve hareketleri yüzünden ona yaklaşmıyorum nerdeyse hiç sohbetde etmiyorum, 2 aya yakındır da yanımızda kalıyor. Bugün aptal aptal konuştu, benimle iyi olmaya çalışırken canım canım şeyler söyledi. Koca g*tlü, koca pop*lu, şişko gibi laflar söyleyip güldü kendince ve bu kelimeleri sürekli tekrar etti. En sonunda tepki gösterip bana bak o lafları dediğine göre iyi gözetlemişsin sen beni, allah bilir başka yerlerime de bakmışsındır dedim. Ne diyon mal mısın dedi ben öyle diyince, saçma canım konuşuyorsun şu lafları kaç kere tekrar ettin, dışarıda gördüğün bir kıza da söyle bakalım bunları noluyor dedim. Lan olum kardeşiz biz dedi, kardeş olmamız bir yerlerime laf edebileceğin anlamına gelmiyor laflarına dikkat et şu evde kalıyorsan dedim. Şok oldu sustu, anneme dönüp mal bu nasıl konuşuyor senin kızın dedi. Sonrada bana senin bu dediklerini babama dicem haberin olsun dedi. İstediğini söyle babama, bende zamaninda bize yaptıklarını, babamın haberinin olmadığı şeylere söylerim babama görürsün adam gibi dur duracaksan yanımızda dedim. 1 saat oldu evden çıktı gitti. Annem niye dedin şunları demeseydin keşke falan dedi. Adam gibi konuşsun o zaman o da dedim. Sizce burada kim haklı şimdi. O mu ben mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saygısız işte. Sana öyle şeyler dememesi gerek. Iyi yapmışsın. Yaşlarıniz kaç?
Ayrıca burada anneye söz düşüyor. Kalkıpta oğluna demiyor ki böyle şeyler söyleme kardeşine, ayıp diye.
Kendisi 29 30 olacak yakında bende 20 yim. Onu laf söylenir mi hiç evin erkek evladı o
Sakın diyim fazla yüz verme. 30 yaşında abinin dediklerine bak ya. Çok yanlış terbiye verilmiş diye düşünüyorum. Bir kez sakince konuş eğer yine derse. Ama baktın yoo aynı kafada o zaman soğuk davran.
Eskiden size ne yaptı? Cinsel taciz mi?
Zaten soğuk davranıyorum ne zamandır yaklaşmaya çalışıyor yaklaşamıyor. Kendisi dengesiz hasta, psikolojisi bozuk. Evde gitsin diye kaç kere ailele kavga ettim. Kararda verdim işe girince maaşımı biriktirip ayrı eve çıkacam eğer o bu evde gitmese. Aileme hep ne zama gidecek doyum az kaldı gidecek az kaldı gidecek diyorlar oğlanın gitmeye niyet yok. Ayrilcam zaten evden
Cinsel taciz değil ama neler yaptı neler. Kolumu morartip dövmeye kalktığı oldu, sinirlenmesin kızmasın diye yemekleri tabağını falan saatler önce hazırladığım oldu, babam evde yokken sinirlenip bardak, gece lambasını vs kırdığı oldu, milletiyiz davranıp onların yanında bizi azarladigi oldu. Tacize ise küçükken kuzenim tarafından maruz kaldım. Şimdi de erkeklerden tiksindim
Çok iyi anlıyorum yazdıklarını ama kesinlikle mesafeli ve sakin kalmaya çalış. Sonra bir kavga olur, zarar gelir birilerine.
Düşünüdüğün şey çok mantıklı. İşin olunca biraz para biriktir ve ayrı eve çıkmaya bak. Belki de bir yabancı kişiyle daha iyi anlaşırsın evde.
Bakalım, belki tek kalacağım biryere bakarım. Lamba kıran bu kisi gün gelecek birimize şiddet uygulayacak biliyorum ben geleceği gayet iyi görüyorum. O gitmezse ben gidicdm dedim aileme kaç kere kavga ettik bu konuda. O varken zwten odamdan çıkmıyorum hiç
Evet tek daha iyi ben yalnız yaşıyorum ama maddi açıdan dedim yani.
Senin durum bayağı kötüymüş odadan çıkmıyorsun falan. Umarım düzelir durumun. 👍🏻
Umarım. Başka biriyle kalmayı düşündüm de yabancı insana basil guveniyim ki kendi abime guvenemezken diye düşündüm hep
Evet haklısın ama benim demek istediğim bazen bir yabancıyla (kız ev arkadaşı) evi paylaşmak insanın kendi ailesiyle evi paylaşmaktan daha huzurlu olabiliyor.
Piskolojin bozuk senin haksızsin
Onun geçmişte neler yaptığını söylersem görürsünüz kimin psikolojisinin bozuk olduğunu
Haklısın abiler genel olarak çekilmez herhalde 🙁