İpler koptu 1 yıllık uzak mesafe ilişkisi sevgilimle mesele şu. Sevgilim tek yaşıyor annesi ayda bir köyden geliyor gelemiyor bazen…… 1 saat oldu aramadı yazmadı “ben sana bir sürü işim varken yazıyorum ediyorum arada bir yazsan dedim “annem benim için gelmiş iş yapıyor dedi bende yardım ediyorum dedi işte….. bende senin için herşeyi yapıyorum Annen yapınca kıymete mi biniyor dedim oda”Evet kıymete biniyor Ne saniyorsun Annen yapınca kıymete mi biniyorNasıl bi uslup diye savundu bende kırıldım çünkü bana her kızdığında küfür etti az önce de s…kerim diye laflar söyledi hüngür hüngür ağladmm zoruma gitti bende ağzıma geleni saydım sen kimsin diye karaktersiz sövdüm anneni savunuyorsun ama bana etmediğin kötülük kalmadı dedim
Güncellemeler
1 yıl
……
Güncellemeler
1 yıl
……….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Uzak mesafe ilişkisi bir yerde patlar. Bu da öyle bir an olmuş. Çok mesajlaşmak çok konuşmak illa ki bir yerde patlak verir. Sen biraz boğmuşsun ve işin içine anneyi katmışsın. Annesi şu an için senden daha değerli tabii ki onunla ilgilenecek ama evlendiğinizde de seninle. Onun da küfür etmesi yanlış insan değer verdiğine küfür etmez.
Annesini bu denli savunurken bana hakaret küfür etti bağırdı çağırdı annesi bir şey yapınca kıymetli oluyor ben inan öyle değer verdim ki herkesten çok ben yanındayım kardeşleri bile aramıyor sormuyor bana ailesi kadar değer vermiyor. Bir bilsen bana hak verirsin kız kardeşimde aynı şeyleri düşünüyor ayrıl diyor
Niye oyun oynuyor işten çıkalı 2 hafta oldu iş bul diyorum sanane diyor. Hani öyle tuttuğunu koparan bir cins değil yaparım dedim mi yapan değil
Yani anlattığına göre seni pek takmıyor zaten. Ama işin içine aile karıştıramazsın sen de. Sana sorsalar bir yıldır uzaktan tanıdığın adam mı ölsün yoksa annen mi ölsün diye ne cevap verirdin? Ayrılman en mantıklısı zaten uzak mesafe ilişkisi nedir Allah aşkına.
Uzak mesafe dediğin hep geldi görüştük ettik anlamında diğer türlüsü zaten bende istemem. Aileş biliyor beni annesiyle konuşuyoruz hep
Annem kardeşim biliyor.
Yürümez yürümez. İlişkinin uzağı olmaz.
Sana göre sebebi ne açıkla
Hepsini açıkladım? Uzak mesafe ilişkisi yürümez. Yani film dizi değil burası. Birbirinize sararsınız sürekli. Ve eminim aldatılmışsındır üzgünüm.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun aldatılmak derken uzak olunca arayışta mı oluyorsun eski sevgilim yakındı Yinede aldattı bunun mesafe ile alakası yok sen yanlış kafanı doldurmuşsun. Evli erkek kadn niye aldatıyor karakter meselesi olduğunu idrak et. Ben vicdanen rahatım çünkü sadık bir şekilde onu bekliyorum her erkek kadın aynımı genelleme yapıyorsun ama sen
Kafanı doldurmuşsun dediğin kişi psikolog. Sen neye inanmak istiyorsan ona inan. Yakın kişi de aldatır ama uzak mesafe bunu %95 seviyesine çıkarır. Kimse sevdiğine küfür etmez. Sen bence otur bir düşün.
İnsan psikolojini anlamanın bir sınırı oluyor kesinlik yanlış bir yaklaşım. Küfür kısmı ağır ağzı alıştı bir bayan için kötü bir şey psikolojik şiddet yaşıyorum. Babamın ağzından basit küfür dahi duymadım bir erkeğin heleki hayatındaki kişinin böyle yapmak çok ağır
E sana söylüyorum yani. Araştır kendin istersen. Uzak mesafe ilişkileri %90 yürümez.