Sizce kim haklı sevgilim mi ben mi kendini haklı görüyor?

2 yıldır birlikteyiz uzak mesafe yanyana geldik görüştük çok kez güzel anlaştık. Ailesi biliyor benim ailem biliyor babam hariç

Asıl Sorum şu

• 1 yıldır görüşemedik aramız açıldı sevgilim işten çıktı vs aramız 1 yıldır bir küs bir barışık hani tabiri caizse "prenses erkek modeli git dediğimde gider engeller günlerce aramaz... Aramız birkaç gündür iyi oldu ve ben zaten panik atak geçirecek kadar iyi değilim bunu iyi biliyor... Haftanın 5 günü çalışıyor hafta sonu tatil iş olarak araba parçası montajı ağır iş yapıyor eli kolu her yeri ağrı içinde oluyor hep
  • Hafta sonu birlikte zaman geçiririz demişti bende yiyecek vs aldım heveslendim.. bu arada ailemle yaşiyorum çalışmıyorum... Sevgilim uyandı kahvaltı etti tekrar uyudu dün ve saat akşam 7 de kalktı ki telefonun da şarjı bitmiş telefonu kapalıydı.
  • Bende gereken konuşmayi yaptım"telefon açık olsun sana ulaşabileyim sonuçta uzak mesafe insan dert ediyor bana"kapanmış işte dedi. "Birlikte zaman geçirmek için dışarı çıkmadım haftanın 5 günü zaman geçiremiyoruz zaten eve gelip uyuyor kala kala iki gün kaldı dolu dolu geçsin istiyorum aramız yeni yeni düzeldi gibi... zaman geçirme ihtiyacı hissediyorum başka kimseyle vakit geçirmek istemiyorum seninle vakit geçirmeye ihtiyacım var dedim. Bana"o zaman dışarı çık arkadaşınla vakıt geçir benim her yerim ağrıyor ancak dinleniyorum biraz anlayışlı ol sadece pazar günü vakit geçiririz benim hayatım bu ne yapayım dedi... Sizce kim haklı
Sizce kim haklı sevgilim mi ben mi kendini haklı görüyor?