bırakamıyorum.. babamın evine geldim tekrar gitsem aynı şey olacak aynı şeyleri yaşıycam ben napıcaö bunları da ağlayarak yazıyprum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiye tepki ver burdan şunu da anlama o sana vuruyor diye sen de ona vur demiyorum o sana şiddet uyguluyorsa sende ona soğuk davran araya mesafe köy gerekmedikçe muhattap olma sevgini varsa eğer çocuklarına yönelt ilgisiz bırak eşini senin bu ilgisiz ve soğuk davranışların onu bunaltıcaktır pervasız davranışları karşılığında bir tepki aldığı senin öyle her önüne gelenin ensesine vuramayacağı bir ezik olmadığını deneyimlemiş olacak bu hayat böyle sustukça ezilirsin ama sana yapılan zorbalığa karşı akıllı ve mantıklı bir şekilde cevap verirsen seninle uğraşmaktan vazgeçecektir bana göre tüm mesele etkiye tepki meselesi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Aynı şeyin tekrar edeceğine çok min gibisin? Durum gerçekten vahim. Sürekli şiddete maruz kaldığın gerekçesi ile boşanma davası açabilirsin. İddianı ispat için darp raporu alabiliyorsan daha kolay olur işin. Adliyedeki Baroya müracaat ederek avukat talep edebilirsin maddi imkanın yoksa...
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir nişanlıilk yaşadın?
Eşin meyilli evet büyük karar senin aslında burada
Aslında yapmaması gerekirdi
Terapiste birlikte gitmeyi teklif et.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
65Cevap
+1 yılEvlilikte genelde ilk 3 ay (bu ilişkiden ilişkiye farklılık gösterir) canım cicim ayları olur. Hatta daha önce ben neden evlenmedim dersin çünkü bulutların üzerinde gibisindir. Sonrasında kesinlkle siddetli bi kavga ve tartışma ortamı olur. Nedeni ise artık aynı evde birbirinize alışma çabasıdır. Yani birbirinizi kabullenme. ben 10 yıldır sevdiğim biriyle evlendim bizdede 5 . ayın sonunda tartışmalar başladı. Size tavsiyem ortada yapılan bir şiddet eylemi var çok sıkıntılı bir durum olmasına rağmen evliliğiniz için direnmeniz eğer ki karşı taraf hatasını kabul ediyor yaptığı şeyin çok korkunç bir hadise olduğunu size hissettiriyorsa devam etmeniz ve psikolojik bir tedavi almanız aksi durum söz konusuysa bence yol yakınken daha fazla acı cekmeyin derim iyi günler
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun yanlış anlama yuvan var sebeb olmak iyi değil ama seni döven yine döver bu bir gerçek kardeşim vardı 2 kez geldi dayak yedi en son kendim gidip eşek gibi vurdum ve boşandılar kardeşime canım feda ederim sakin gitme dayak kimse haketemz ayrıl
21 Yorumla- +1 yıl
Birde çocuğun yokken ayrıl dayak atan her zaman atar kim ne derse yalan atar
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlann sizden anne olacakta görecem ben instagram anneleri sizi evlilik ne sanıyorsunuz biraz büyü adam ol da evinden cikma bari ananı babanı dusun onlar üzülmesin artık duygu sömürüsü yaparak birseyler yaptırmaya çalışma o tokatı yemeden konuyu yumuşatın kavga dövüş olmasin
014 Yorumla- +1 yıl
Şerefsiz'herif senden de baba olmaz bi çocuğun hayatını karartma evlenip
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake sana kemik atan olduğu köpek
- +1 yıl
Kadın travması olan parazitlersiniz sizi mi çekicez sürekli ayrıca sen bana hakaret edemezsin hahaha anca öfkelen
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake haberin olsun cukumde deelsin
- +1 yıl
Çükün mü var senin erkek artığı
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake istersen önümde domal gösterim sana ne var ne yok ha
- +1 yıl
Hayal dünyan ne kadar geniş. Sana domalan kadın hayal ediyorsun wala bravo
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake korktun delmi korkma acitmam zevk veririm sana söz kıvırma gel hadi cuku gosterecem sana yoksa bokluk kokuşmuş gtunu napim senin igghh
- +1 yıl
Korktum ama karaktersizliğinden hadi bb
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake bu hareketin adı da yiyemeyince yan gel hareketi hadi sana bay 😅
- +1 yıl
Üf sus be işi cinselliğe bulaştıran sensin senle mi sevişmek isterim cidden. Allasen senin gibi insana neyin atarını yaptıysam en başından sadece rahatsız edici suçlularsınız. Suçlu kafanıza katlanmak istemiyoruz artık
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake Kemal sunalın bir repliği var hatırla (s i k t i r l a n )
- +1 yıl
İyi hadi gittim sen de zırlama tamam mı
Cevap sahibi+1 yıl@MoreMistake takip ediyorum seni sevdim disime göresin arada bir salça olacağım sana 😉
+1 yılŞimdi vurmuş, dönersen de dövecek. Her seferinde seviyeyi daha da arttıracak. Hazır çocuk falan yokken kurtul ondan
40 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle medeni bir çerçevede boşanma sürecine gidin. Kimse kimseye vuramaz. Kendinde vurma hakkı gören ve buna gerçekten cesaret edebilmiş kişi de bir kereyle kalmaz. Hele ki senin kapına gelip özürdilediğinde sen affedip evine dönersen hiç olmaz çünkü bu sefer eşin der ki “ ben vurdum sonra özürdiledim demek ki böyle yapsam her şey hallolur”. Çok tehlikeli bence kendine yazık etme. Bu davranışı ne olursa olsun haketmiyorsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok geçmiş olsun her ne olursa olsun vurmak nedir ya kabullenilemez heleki bi erkeğin bi bayana vurması güçlünün güçlüye vurması nedir ya konuşmak varken
10 Yorumla
+1 yıl1 kere yapan yine yapar. Kadına , karısına saygısı , sevgisi olmayan biriyle evlilik devam ettiripde hayatı zindan etmek kendine. Daha yolun başındasın uzatmadan boşan. Avukat önerebilirim istersen
10 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrılın derim ve kararlı olun gerekirse büyükler araya girsin güzel bir şekilde ayrılın siz muhattap olmayın.
20 YorumlaÇocuğun yokken boşa. Bak tecrübeli biri olarak diyorum pişman olursun sonra. Bende şu an bosanamiyorim çocuğum var elim ayağıma bağlı. İnşallah düzelir dicem zor bir yapan hep yapar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendi düşen anlamaz
evlenelım baba evınden cıkalım calısmayalım koca baksın dıye bu arizona kertenkelelerini beslemeyi secıyorsunuz , kusura kalmada kendı duşen ağlamaz.00 Yorumla
+1 yılAsla o eve bir daha dönme calis ayaklarinin uzerinde dur ve bosa o adami , boşanma davasında altınlar kadının oluyor , bir süre idare eder seni
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHastaneye gidip daep cebir raporu al. Boşa, nafaka al.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılgelip özrünü diler ise bir kez affedersin tekrarında tamamen çeker gelirsin hani ama çocuk felan yapma hemen
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl4aylık eşin sana nasıl vuruyor onu anlamış değilim gerçekten eşin bişey falan mı kullanıyor ne içiyor severek mi evlendin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu soru burada sorulmaz arkadaşım bekara karı boşamak kolaydır herkes boşan boşan deyip yuvanı yıkacak.
00 Yorumla
+1 yılDoğru baroya gideceksin. Bir avukat eşliğinde boşanma davası açacaksın.🌸
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Daha kötü sonuçların olmaması icin tedbiri almak gerek
12 Yorumla- +1 yıl
Ne tedbiri ya
+1 yılbosanma sansin yok mu ailen sana destek cikmaz mi oyle bir durumda
10 Yorumlagit darp raporu al sonra dava aç boşan nafaka al kendi hayatina bak
10 Yorumla
+1 yılHemen boşanma davası aç hemen. Devamı gelecek emin ol.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel akıl veriyosun öyle!!!
- +1 yıl
Dayak mı yesin sabah akşam? @blacklawyer06 ?
- +1 yıl
Dayak yesin demiyorum ama belki başka yolları vardır
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Baban sahip ciktiysa hemen gitme. Mecbur oldugunu dusunmesin. Yazik
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. çok üzgünüm sakın dönme ayrıl hemen hayatını kurtar !
10 Yorumla
+1 yılAyrıl bırak diyenlerin gazına gelme. Bekara karı boşamak kolay demişler. Yuvani yıkma hemen. Onlarin kafası akşam 8 haberlerinin ürünü. Öncelikle neden böyle bişey yaşandı ayrıntılı yazarsan yardımcı olabiliriz.
20 Yorumla
+1 yılSana vurmayacak birisi ile evlenseydin yapacak bir şey yok.
05 Yorumla- +1 yıl
@seyda028 Doğru kararlar almazsan sonuçlarına katlanırsın
- +1 yıl
@seyda028 Ben anlarım siz anlayamıyorsanız bu sizin sorununuz
Bence emniyete başvurun yoksa verin adresinizi biş başvuralim sizin için?
00 Yorumlaşiddet göz ardı edilecek bişey değil susarsan gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılSebep ne olursa olsun vuramaz da sebep ne neden vurdu
00 Yorumla
+1 yılŞimdi on insanla aynı yatağa nasıl girmekHep o kötü zaman aklına gelecek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. Sen de bir tane vuramadın mı 🤣 gitme geri ama keşke bir güzel tırnaklarınla suratını yolsaydın
01 Yorumla- +1 yıl
O zaman boşanma davasında eşit kusurlu bulunurdu en mantıklısı gidip darp raporu ve uzaklaştırma almak
Şimdi ne ne sebeble ve ne gerekceyle vurdu diye sorsam
03 Yorumla- +1 yıl
Kadına el kaldırmanın hiçbir gerekçesi ve sbebi olamaz
- +1 yıl
Bu hiçbir şekilde şiddet uygulamanızı gerektirmez , öyle insanlarla sohbeti kesip hayatınızdan çıkarın
Siddet görmek her kadın icin çok üzücü keske daha iyisini bulabilseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHala bırakamıyorum diyor ya bırakman için daha ne kadar dayak yemen lazım söyle adam seni o kadar dövsün
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbir insanı sağlam tanımadan evlilik kurmayı daima kınadım kınıyorumda ama evliliğiniz kurtulacak gibi ise kurtarmayı deneyin ama tekrardan şiddet oluor ise arkanıza bakmadan boşanın
06 Yorumla- +1 yıl
Bir insanı kaç haliyle tanırsın evliyken bekarken zaman kısıtlı ama evliyken ayri
- +1 yıl
@xCuppycake zaman kısıtlı bir olay söz onusu olamaz
- +1 yıl
Anlamadim
- +1 yıl
@xCuppycake allah yardımcınızolsun yapacabilceğimiz bişi var mı
- +1 yıl
Ne diyon arkadasim
- +1 yıl
@xCuppycake pardon dostum yanlış yere yazmışım :) k b
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. evlilikte şiddet kabul edilemez bişiy. boşanmalısın
10 Yorumla
+1 yılOlabilir vurur kocan boyle devam ediceksin ne yanj her kavda bosanicanmi ya da babanin evinemi gidiceksin.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada trolsun
- +1 yıl
Kavga ayrı bir şey ama bu şiddetin dozu surekli artar ben kavgadan kaçmam kaçmam elini kaldırsa direk boşanırim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaptinda vurdu, durduk yere bir tane patltayim mi dedi?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılGeri döndüğün an kendi bitişini imzalamış olursun asla aklından geçirme
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattın mi kavga sebebi ne o mu haklı sen mi biraz ayrıntı verseniz soruda ölürsünüz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki aklı başına geldi sen burada ki boş boş konuşanlara bakma yuvanı koru
00 YorumlaAblacim kendine bunu yapma eger ki diyorsan geri gidicem ayni seyi yapicak ozaman gitme anne babanada anlat bosan biran once
10 YorumlaBoşan kardeşim 4aylıkken bunu yapan yıllar sürdürkçe neler yapmaz boşanmak kötü bişi dedil bazen yürümüyordur
10 Yorumlavurma sebebi neymiş
yani ömür öyle geçmez yol yakın20 Yorumla
+1 yılHicbiseye hıckimseue aldırış etme şiddet varsa bitmiştir o ilişki üstünü çiz yoluna bak
21 Yorumla- +1 yıl
Eşine saygısı olmayanın ileride çocuklarına da olmaz net yani konu kapanmıştır.
+1 yılçok üzüldüm burdan sana sağlıklı bir fikir çıkmaz tek diyeceğim eline fırsat verme bir yapan hep yapar.
00 Yorumla
+1 yılAğlama :( özür dilesin bir daha tekrarlamasın barış
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl4 aylık mı yok artık cicim aylarının bu kadar kısa geçtiğini bilmiyordum işin şakası da boşanmalısın kesinlikle vurmak ne demek ya bir defa yapan hep yapar kurtar kendini boşan düşünmeden
10 Yorumla
+1 yılYol yakınken ayrıl. Çocuğun olmuş olsaydı daha zor olacaktı ama şu an rahatça yapabilirsin bunu.
10 YorumlaPolise şikayet et ayrıl. Sosyal medyadan da destek iste. Böyle karaktersiz kişilere göz yummayalım
10 Yorumla
+1 yılAbi evlenmeyin söyle insanlarla
Sonra da ağlamayın00 Yorumla
+1 yılOlacak şeyleri biliyorsan bile bile gitme o zaman.
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum belki değişir hep içimde umut var olmasa bile umut var.
- +1 yıl
Devam et sen.
Baba evi de rahat olmuyır ki şu halime bak
13 Yorumla
Soran+1 yılneden
- Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet varsa arkana bile bakma
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni evlendik çok zoruma gidiyor bu yaşta dul kalmak
- +1 yıl
Dul kelimesi sadece literatürdür. Kendini öyle hissetmek zorunda kalmak veya kalmamak sana kalmış ne alakası var? Evli boşanmış insanlar bir daha evlilik yapamaza mı geliyor bu?
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence yapamaz eğer sen tepkini sağlam verdiysen
20 Yorumla Geri dönmeyi düşünme bile.
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 ayda dul kalıcam sürekli eleştirecekler beni
Soran+1 yılne biliyim çok kötü hissediyorrum severek evlendim yalanları çıktı şimdi de vurmalar başladı bitik hissediyorum
Geçmiş olsun kendsi alkol vs kullanıyormu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılBosanicaksin baska yapicak bisi yok
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKadına kalkan eller kırılsın kadına şiddete hayır
10 Yorumla boşan kurtul allahallah
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yılmadem geldin artık gitme bence
10 Yorumla
+1 yılKıyamam yaa. Peki hep mi dövüyor?
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?