Baban denen şahısla hiçbir bağım yok baba kelimesinin bir anlamı yok benim için keza anne de öyle. Ama gel gör parasızlıktan imkansızlıktan 25 yaşındayım hala onların evinde kalıyorum, evi kullanıyorum yani ama bu durum geçici tabi en geç 6 aya gidicem zaten mecbur.
Adamda nasıl bir yara varsa en ufacık delikten kavga çıkarma laf sokma derdinde benimle muhatap olma dediğimde benim hayatım hakkında yorum yapma ben henüz kendi hayatımı yaşamıyorum önümde yıllar var dediğimde de “hı hı görüyoruz tabi hayranların varya sanki senin, uşakların olucak tabi, kariyerin var sanki de kariyer peşlerinde koşacaksın uşakların olacak” falan diyerek dalga geçip laf soktuğunu sanıyor. Ne bu cidden ya cehalet zaten diz boyu bir de nasıl böyle bir inalarda bulunabiliyorsun ne biliyorsun ne yaşayacağımı nereden biliyorsun da yorum yapıyorsun kaldı ki bu hayatta kariyer derdinde olan bir insan hiç olmadım mutluluk peşinde oldum hep ben ve uşak ne alaka ya tovbe yarabbim 🙄🙄 zerre tanimadigi biri hakkinda nasil boyle konusabilir ya
Adamda nasıl bir yara varsa en ufacık delikten kavga çıkarma laf sokma derdinde benimle muhatap olma dediğimde benim hayatım hakkında yorum yapma ben henüz kendi hayatımı yaşamıyorum önümde yıllar var dediğimde de “hı hı görüyoruz tabi hayranların varya sanki senin, uşakların olucak tabi, kariyerin var sanki de kariyer peşlerinde koşacaksın uşakların olacak” falan diyerek dalga geçip laf soktuğunu sanıyor. Ne bu cidden ya cehalet zaten diz boyu bir de nasıl böyle bir inalarda bulunabiliyorsun ne biliyorsun ne yaşayacağımı nereden biliyorsun da yorum yapıyorsun kaldı ki bu hayatta kariyer derdinde olan bir insan hiç olmadım mutluluk peşinde oldum hep ben ve uşak ne alaka ya tovbe yarabbim 🙄🙄 zerre tanimadigi biri hakkinda nasil boyle konusabilir ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üzücü umarım iyi bir hayat yaşarsın ama nasıl yardımcı olabiliriz soru ne anlamadım
babanın meslegı nedır?
ve egıtım sevıyesı
Açıktan üni okumuş 2 yıllık. Ha bi de ben üniversiteye devam etmedimya çıkıp bana ben üni mezunuyum diyor 😂 aslında çok komik ve aman neyse yorum yapmicam
gerçekten komık :D ama yazdıklarına uzuldum umarım en kısa zamanda kendı hayatını kurabılırsın
Trşekkür ederim inşallah amin
adanalımısın
Hayır da bir yerli olmakla bu konunun alakası var mıdır sanmıyorum
ailenin bu tavrı garip geldi sadece ondan sordum üzücü plaka neresi?
Sana bu lafları kim soyluyor
Baba denen şahıs
Güzel kardeşim nasıl şartlarda ne imkanlardasin bilmiyorum ama sabir sabret ve sana bı kardeş tavsiyesi bana kızma sakın anne babamızı ne yazikki biz secemiyiruz kendini garanti altına almadan yanlış bişe yapma
Üzücü..
Baba atadır aldırma
Babadan babaya degisir o ne atasi ya
Benim baba da öyle bide beni borca soktu ödemedi de haciz gelio eve iki de Bi toplasan 2 3 yıl yanında kaldım onun için şükret en azından zarar vermio
Valla hiç belli olmaz arkasında borç yapıp geberip gitmeyeceği ne malum bunun da. Gerçi arkasında bırakacağı evi arabası var öyle bişi yaparsa onlara sayarlar artık
😅😅😅😅Ne diyim kank benim le aynısın bende ki annede aynı onlarla kalmıorm halamla kalıyorum halam pırlanta gibi vallahi
Bunlar yedi göbek aynı b*k. Ama cidden soruyorum kendime bir anne baba olmak bu kadar zor mu acaba ya bi kere insan cahil olmayacak en önce, sırf evlenmek için evlenip sırf çocuk yapmak için çocuk yapab insanların enkazlaru işte böylr oluyor. Bana bir faydan olmayavaktı niye sıçtın bu dünyaya çok afedersiniz size yazıyorum da. Anlamıyorum yani bakın konu maddiyat da değil öylr bir ailen olur ki manevi olarak arkanda olur ve bütün dünyalar senin olur her işin de yolunda gider zaten ama eğitim eğitim eğitim işte. Eğitimli değilsen anne baba olmayacaksın
Aynen öyle mantıklı eğitimle de alakalı değil vicdanlı merhametli olunca insan gerisi gelio
İnsan olacak insan. Ne denir kakışıyor denirya aynen öyle. Ya bir adam adamsa bunu nasıl yapabilir aklım almıyor belki gerçekten uşaklarım olacak belki gerçekten hayal bile edemeyeceğin bir hayatın içinde bulucam kendimi belki cidden bir kariyer kapısı açılacak vs o zaman ne yapacaksın ya da hiçbiri olmicak bu seni yüceltecek mi ne alaka yani? Nasıl bir zihniyet ya nasıl bir kompleks ki konuyu maddi güce getirebilirsin. Sizin en azından halanız varmış ne güzel bunların ırkı soysuz anca birbirlerinin dedikodusunu yaparlar boş beleş hayatları var topunun
Aynen öyle reis ben hastalandım mesela hep babamın yüzünden eşini benden kıskanıodu vs vs Bi ton şey bende kafayı çizdim bide kendi hapis yattı psikolojik savaşı iyi bilio psikolojik olarak çökertti beni