Ben neyin içine düştüm böyle?

Arkadaşlar iyi günler ben pubg de 1 yıl önce biriyle tanıştım, adı metehan ama ismini bana ilk etapta söylemedi, daha sonra ben arkadaşıyla konuşurken kendi ağzından duydum metehan diye ve sordum oda hayır mete dedi ama şüphelendim, sonra numara uygulamasından araştırdım metehanmış, ilk başlarda bana çok ilgiliydi ve sürekli özel olarak banaydı ilgisi, sabah akşam farketmiyodu tek sıkıntı bana sürekli durduk yere kızıp üste çıkıyordu kıskanıyordu ve bunu bilerek yaptığını itiraf da edip özür diliyordu, hoşuma gidiyor ben iyi bir insan değilim, ben çok kişinin canını yaktım ama sana öyle yapmicam dedi, ne yapmicam dediğini anlamamıştım ama bişey de çekiyodu bana ona, bu kişi 5 sene önce eski sevdiği kız tarafından bırakılmış ve o kız evlenmiş, unutamadığını söylüyodu, ben buna rağmen sorun yapmadım çünkü aynı şeyleri bende yaşadım, sonra biz menfi meselelerden dolayı ayrıldık ve 4 ay sonra barıştık, beni bir anda ilgi bombardımanına tutup bi süre yazmıyodu, ve hep geleceleri konuşuyodu, içiyoduda çok belli, bigün bana sarktığı için ayrılmıştım, beni o gün eski görüntülerimle tehdit etti telegrama düşmüş, bende benim gizlim yok dedim böyle düşüncelerin varsa neden benlesin dedim, sonra uzun bi zaman oldu 8 ay falan, o süreçte deneyimlediğim bazı şeyler sayesinde bazı şeylerine hak verdim ve diğer yaptıklarını da bi şekilde mazur gördüm, çünkü sevdiğini düşündüm. Bide yokluktan sanırım erkek kıtlığı var gibi istek attım, daha sonra kabul etmiş en son birinin oyun hesabını çalmaya çalıştım oda ev adresimi istedi sinirle verdim beni öldürede bilir deyip sonra sıkılıp kendi hesabını satmaya karar vermişti, hesabı avrupa bölgesine çekmiş ve davet attığımda biri ingilizce konuşup mete diye birini tanımadığını söyledi, sonra birgün akşam bana istek attı bende kabum ettim benimle naber kız diye konuştu, bişeyler anlattı hesabı satarken para eksik verilmiş oda qr kodla giriyomuş hesap yurt dışında elden ele gitmiş dedi, benide çok özlediğini söyleyip çok yakın davrandı artık çok değiştim terapi aldım ve kıskançlık sorunlarınıda aştım dedi ve ciddi ölçüde aşmıştı ve çıktık, o gün konuştuk, arkadaşlar beni öyle bir göklere çıkarıyor ki inanamazsınız, böyle sevilmek yoktur dersiniz ama bi samimiyetsizlik vardı farkındaydım, o gün konuyu gene malum yere çekmeye çalıştı ama ben izin vermedim, sonra bidahada yazmadı bu ne böyle ilişki mi olur ben ne yaşıyorum, o sırada bişey dank etti, bana sanki tiyatro ya da transkilpt gibi konuşuyodu ve benim de ona uygun davranmamı bekliyordu, sende şöyle cevaplar vereceksin gibi yönlendiriyordu, bir gün aynı konuşmayı 2 kere yapınca dank ettim bu o kızla olan konuşmalarını benle tekrar ediyor, beni yere göre sığdıramayıp içip şarkılar söyleyip benle bu konuşmaları yapıp ertesi gün cevap vermiyor bende ml gibi gittim barıştım 3. Kere, sinirlerim bozuldu ayrılıcam ama intikam da almak istiyorum canım yanıyo

Ben neyin içine düştüm böyle?