Önceden çok ince dusunceliydim. Birinin hastalığını duyunca mutlaka arar halini hatırını sorardım, hastanedeyse eğer geçmiş olsun derdim, evlendiyse tebrik için arardım dogumgunlerini unutmazdım vs.
Şimdi unutuyorum ya da acı ama galiba gerçek ki umursamıyorum. Aşırı düşünüyorum ama ne düşündüğümü ben de bilmiyorum. Önceden okulum çok yoğundu ve stresliydi ona bağlıyordum şimdi mezun oldum. Ama yine aynıyım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Depresyon vallahi depresyon. Bende ayni haldeyim evden cikmiyorum 🤣🤣 tani konuldu depresyon. Gecmis olsun hos geldin aramiza 🤣
Vazgectim seninki depresyon degil bildin. Umursamazlik
Neden vazgeçtin ki
Asagida yaptin bir yorumu okudum ondan. Seninki kendi isteginle verilmis kararlar. Sohbet ediyorsun ama sormuyorsun. Bende sohbet etmek bile istemiyorum.
Bir arkadaşım evlenmişti mesela.
Başka bir arkadaşım ne hediye alalım ona dedi. O demese ben düşünemedim hediye almamız gerektiğini
Umursamazlık iste. Depresyon degil bu. hadi ordan cekmisi. Sen hayata olsada olur olmasada olur kafasi 🤣
Depresyon olmadığına sevindim.
Ama eski halime nasıl dönerim
Heycanini kaybetmisin sen. Son zamanlarda biten bir iliski veya bir sosyal aktivite seni baya kendinde tutan birseyden mahrum kalmisin.
Ya evet konuşuyorum.
Ama böyle incelikler aklıma gelmiyor eskisi gibi. Önceden ilk ben yazardım arardım sorardım. Önceki halime geri dönmek istiyorum
Sevgilinden falan mi ayrildin. ya da sosyal cevrende bir degisiklik mi oldu. ?
Sevgililik değil ama okulum çok yoğundu. Bitti ama. Bilmiyorum bunun etkisi var mı
Cevrem değişmedi. Yani sosyal medyada konustugum kisiler var ama gercek hayatta değişmedi
Anladim. Okul etkilemistir dolayli olsada tabi. Sosyal medya gec orasi bos isler. İstersen profesyonel bi danisman ile gorus.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Daha bunlar iyi hallerin, daha kötü olacaksın yavrum.
Neden :/
Kimse seni umursamadikca, sende onlara dönüşüyorsun
Olabilir
Nerelisin tanımak isterim
Seni bu hale getiren sanırım yaşadıkların..
Olabilir bilmiyorum
Sen yinede cevrende ki sana zararı olmamış insanlara elini vicdanına koyarak adım at
Aklıma gelmiyor ki düşünemiyorum.
Bir arkadaşım evlenmişti. Hayırlı olsun diye aramak aklıma gelmedi mesela.
Kendi sorunlarına odaklanmaktan dolayı bir başkası aklina gelmiyo sanırım.
Olabilir bu. Çünkü kendime dair en ufak şeyleri bile sorun eder hale geldim
Biraz Dertlesmek ister misin?
hahaha aramıza hoş geldin çaylak
Siz kimsiniz :/
hmm çok mantıklı bir soru ben maykıl hal hatır sormayanlar tarikatının lideriyim
kalbini kırmışlar isteğini köreltmişler
Olabilir.
Bir arkadaşım tatile gidecekti. Ama 6 gün önce korona olmuş karantinaya girmiş. Bunu instagramda paylaştı. Espiri mahiyetinde cevap verip konuştuk. Ama geçmiş olsun demek aklima gelmedi o an. Bir daha da aramadım. Ayıp olmuş mudur
Yok covid artık soğuk algınlığından bile daha az etkisiz
Bilemedim
insanlıktan çıkmışsın
duyarsızlaşmışsın
Galiba.
Eski halime nasıl dönebilirim acaba
incitmişler seni.
Eski halime dönebilir miyim acaba
Dönersin ama karamsar olmayı bırakmalısın.
şu an herkes böyle tek değilsin
Neden peki
Stresli dönemlerden geçiyoruz
Ekonomi işsizlik
Ve sayre
geçmiş olsun
Yılmışsın artık çok normal hayat..